Skocz do zawartości
Forum Burgmania

czy jesteś za zliczaniem ilości postów?  

130 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Samo naliczanie tak ale według mnie nie w serdeczno?ciach... S? ludzie którzy składaj? życzenia wszystkim przez miesi?c i maj? więcej postów niż wieloletni użytkownicy.- bez sensu... Jak pojawia się kto? nowy, kto chce szybko błysn?ć to wła?nie w tym dziale sie produkuje więc po co prowadzić tego statystyki?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szorstki

3

• tomekmajesty

2

• Glub

2

• Mirka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zołzuniu... w serdeczno?ciach już od dawna nie s? naliczane posty. Rozwi?zanie Mariusza przypadło mi do gustu.

Pozdówka

• Sympatycy
Opublikowano
S? ludzie którzy składaj? życzenia wszystkim przez miesi?c

To Ľle??? Życzmy sobie co najlepsze. To miłe...Nawet jak posty będ? zliczane ;)

Zołza..... Wszystkiego najlepszego, ot tak sobie. U?miechnij się :D

Pozdrawiam gor?co

Grzesiek

Opublikowano

Głosowałem na 'tak' bo lubię różne statystyki, więc i lubię wiedzieć ile razy pisałem. Czasem patrzę też ile razy inni się udzielaj?.

Po dłuższym pobycie na forum każdy wyrabia sobie jak?? opinię o innych forumowiczach po tym co pisz?, więc duża ilo?ć listówów nie ma dużego znaczenia.

• 2 lata później...
Opublikowano

zaznaczyłem na NIE - i właśnie tak mam o jeden post wiecej :lol: :lol: !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Oddałem pusty głos , bo jak ktoś "świeży" będzie chciał sobie nabić posty , to stworzy nowy wątek np. w dziale technicznym z jakąś pierdołą i będzie ciągnął temat do czasu aż nabije sobie trochę postów . A potem nagle dozna olśnienia jak sobie poradzić i zakończy wywody . :lol:

ps : całkiem niezle temat odkopany po prawie 3 latach :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Aleście odgrzali kotleeeeeta :lol:

Opublikowano

z masłeeeeem :lol:

Opublikowano

Też zagłosowałem za "NIE".

Moim zdaniem, dyskusje na forum będą bardziej merytoryczne.

Może przez brak licznika wyeliminujemy bezsensowne, nic nie wnoszące wypowiedzi dzięki którym ktoś sobie nabija głosy i ma nadzieję że w ten sposób jest bardziej "doświadczony".

Niestety na wielu forach nowi użytkownicy mogą się "naciąć" na takich "doświadczonych", którzy dużo piszą, a mało wiedzą...

Opublikowano

Też jestem na nie .

Ktoś kiedyś napisał .

Zrobili sobie GG na regionalnym ;) .

Mamy rejony które spotykają się raz w tygodniu w jakimś lokalu itp , ale nie wszyscy tak mają <_< . Wiec dla nie których regionów i grona koleżanek i kolegów pozostaje dział regionalny do dyskusji na różne tematy związane z Klubem i nie tylko .

Opublikowano

Pewnie ja to napisalem <_< ...

Dla mnie, mimo ze dosyc duzo czasu przebywam na forum ;) , ilosc postow jest czasami dodatkowa informacja z kim prowadze dyskusje.

Abstrahujac od momentu zalozenia sondy (2007 rok! czy aktualna?), napisze, ze wtedy jak i teraz zaglosowalbym na "tak" i to nie dlatego, ze nazbieralem troche ponad 6 tys postow.

Kto troche mnie zna lub przeczytal pare moich postow wie, ze nie pisze monosylabowych wiadomosci dla podbicia licznika. Po prostu przez lata tyle sie tego nazbieralo bez specjalnego trudu.

Musze jednak przyznac, ze sam czesto podpieram sie licznikiem postow, czytajac tematy osob mi nieznanych i dlatego ten licznik uwazam za sluszny. Podobnie jak informacje o wieku.

Sadze, ze na forum przewija sie tyle osob, iz kazda informacja sluzaca pomocy w "identyfikacji" jest wskazana. Zwlaszcza wsrod osob udzielajacych sie wirtualnie.

Opublikowano
Aleście odgrzali kotleeeeeta  <_<

Czy to jest nabijanie postów ? :)

A tak na poważnie to jestem na tak . ;)

Pozdrawiam Arek.

EDIT :

oooooo no i proszę mam 1 (jeden) postów :P

• Klubowicze
Opublikowano
Też jestem na nie .

Ktoś kiedyś napisał .

Zrobili sobie GG na regionalnym  ;) .

Mamy rejony które spotykają się raz w tygodniu w jakimś lokalu itp , ale nie wszyscy tak mają  <_< . Wiec dla nie których regionów i grona koleżanek i kolegów pozostaje dział regionalny do dyskusji na różne tematy związane z Klubem i nie tylko .

Popieram to co kolega pisze :) . Największe GG jest na mazowieckim :) , ale koledzy ze stolicy mają do siebie niewielkie odległości , w przeciwieństwie do "niektórych" regionów , gdzie żeby się spotkać np. raz w tygodniu jest wręcz niemożliwe ze względu na odległości nas dzielące :P

Opublikowano
Też jestem na nie .

Ktoś kiedyś napisał .

Zrobili sobie GG na regionalnym  :P .

Mamy rejony które spotykają się raz w tygodniu w jakimś lokalu itp , ale nie wszyscy tak mają  <_< . Wiec dla nie których regionów i grona koleżanek i kolegów pozostaje dział regionalny do dyskusji na różne tematy związane z Klubem i nie tylko .

Nie giegie tylko irc.

A swoją drogą, kiedy ostatni raz odpalaliście nasz czat na polczacie?

przyznam się że dwa lata temu...

mam pomysł, zaraz mnie zjeb^H dzą inni- ;)

czat wbudowany w silnik forum, widzisz kto jest online, możesz z nim pogadać.

Zaraz się pojawią posty że zrobi się drugi fejsbuk- no cóż, może taka jest ewolucja.

Opublikowano

jestem za zliczaniem postów, pozwala to na poznanie "doświadczenia" autora

wpisu, choc przyznam, że czasami czytając forum odnosze wrażenie że to czat.

Opublikowano

Nie jestem ani za ani przeciw zliczaniem ilości postów. Co najwyżej mogę być za nie zliczaniem liczby postów. :)

Jak dla mnie liczba postów pod nickiem nie jest potrzebna, wystarczy hierarchia "maxi maniaka" aby oddać status forumowicza.

A ten kotlet to chyba z mięsa Szweckiego..

• Sympatycy
Opublikowano

Tylko, że hierarchia "maxi-maniaka" wynika z ilości postów na forum.

Niestety nie ma innej możliwości automatycznego "awansu" użytkownika,

niż mechanizm zliczania postów i progów "awansu".

Od kiedy zliczanie postów zostało "przykręcone" tylko do istotnych działów,

jestem jak najbardziej ZA.

Nie jestem przekonany czy regionalne/mazowieckie to największy czat, bo

pewnie dałoby się znaleźć znacznie aktywniejszy na tym polu region :)

Tym niemniej, mogę się podpisać pod petycją o przywrócenie zliczania

w regionalnych.

Ja zazwyczaj nie tyle patrzę na ilość postów kogoś kogo nie znam, co

staram się przeczytać kilka jego/jej wpisów, coby sprawdzić, czy nie nabija

ich sobie monosylabowymi wpisami czatowymi...

pzdr

Opublikowano

co prawda ogolna ilo?ć postów nie jest wskaĽnikiem posiadanej wiedzy, ale juz wejrzenie w profil da pogl?d czy ktos jest techniczny, czy ogolny czy jedyne co ma do powiedzenia to "miło cie widzieć" albo "wszystkiego najlepszego" ....

:(

To popieriam!!!!!

A jeśli chodzi o podpis pod awatarem, nie zależy mi na tym :(

Ale za głupawe posty, bym karał :) np 10 pompek :(

Tylko dla tego że trzeba się przez nie przekopywać, aby dotrzeć do meritum :(

Pozdrawiam i....

TAK

:(

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie to "wsio rybka".Jeśli ktoś ma mnie poznać to pozna w realu i zapamięta,a jeśli ktoś nie będzie chciał mnie znać to i liczba postów mi nic nie pomoże.

Kiedyś ktoś powiedział - "jeśli jesteś od wszystkiego to znaczy że jesteś od niczego" jest to delikatne nazwanie osoby,która wszystko wie.

A ja mało wiem a jeśli coś wiem to się wstydzę powiedzieć no chyba że pokazać

whist .

Opublikowano

SIEMIK!!! nie jesteś z niczego jesteś z Malborka.

Miałem zaszczyt zapoznać większego romantyka od siebie.

Pozdrawiam J.D. ;);)

Patrz Kąty R. ;););););)

Opublikowano

Dałem TAK ponieważ jak i inni przedpiszący lubię widzieć czy się ktoś udziela.

Ale dodałbym jeszcze jedną statystykę przy postach, odbijającą się na wskaźniku przy nicku, o nazwie "Pomógł". Wtedy każdy odczytujący post mógłby się wypowiedzieć, czy jest mu jakoś pomocny w problemie. Widziałem to na innych forach - może i tu się da. A może najpierw sondę na ten temat?

• Klubowicze
Opublikowano

Zagłosowałem Tak, gdyż uważam, że jest to też pewną miara aktywności na forum.

Czasem może nie ma się nic do powiedzenia w danym temacie ale nie jest tak, że w ogóle nie ma się nic do powiedzenia. Są tacy uczestnicy forum, którzy albo piszą zbyt wiele i często nie na temat (ale takich też znamy, takie klikanie jak w reklamie dezodorantu), lub tacy co nie piszą wcale i to może świadczyć o tym, że ktoś nie lubi pisać, nie ma co pisać albo w ogóle go forum nie interesuje a zapisał się tak dla zabawy.

Opublikowano

Dla mnie nieistotne.

A wyniki głosowania mniej więcej podobne do innego głosowania, które ostatnio w Polsce ćwiczyliśmy ;) !OK

Opublikowano

Dla mnie nie ma różnicy oddałem pusty głos

• Sympatycy
Opublikowano

Dałem na tak .Jak zostaną wycofane nie bedzie beku :lol: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...