Administrator Artix Opublikowano 17 Marca 2007 Administrator Opublikowano 17 Marca 2007 Siaki? podobny do Silvera nie dosc ze sprzedaje wersje z silnikiem 650 ccm, to jeszcze czytac nie potrafi Coz nikt nie jest doskonaly
Radio Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Gosciu "zapomnial" o kilku drobiazgach,ale to przeciez szczegol,w sumie liczy na schwytanie "losia" Oby jak najmniej takich ofert i sprzedajacych. Przepraszam za brak Polskiej czcionki ale tu gdzie jestem chwilowo obecny na klawiaturze widze dziwne znaki typu Ö,Ä,Ü,
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2007 Jutro jadę ogl?dać. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M369807 To chyba nowo?ć na rynku !placz1 "Informacje: Rok produkcji: 2004, Pojemno?ć skokowa: 250 cm3, benzyna, srebrny-metalic, Rodzaj napędu: Wał Kardana, " no i ta krystaliczna szyba !placz1
Slavequs Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item176533966_honda_..._650_uszk_.htmlMój faworyt - polecam Dla mnie to tylko kolejny dowód, że czę?ć handlarzy nawet nie wie, co sprowadza. Liczy się tylko zysk.
rudy_56 Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 http://www.allegro.pl/item176819415_piaggi..._prod_2003.html Mógł chociaż nie dawac zdjęcia licznika ...
Misiek_500V Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 mozna wiedziec czemu tak sadzisz?? pytam sie z czystej ciekawosci
Slavequs Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 mozna wiedziec czemu tak sadzisz?? pytam sie z czystej ciekawosci Kto? Ja?
Gość scottie Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Z tym licznikiem to jest boska aukcja A Silverek 650?? Piekna rzecz nawet prawie podobny do do yamahy...ale moze sie myle
Gość Dylus Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Jeżeli chodzi o t? X9 Evo 2 posty wyżej to dlatego, że chyba jeszcze nie zd?żył licznika cofn?ć !bicz bo w opisie napisał 12000 km, a na zdjęciu jak wół ponad 20tys km...
Radio Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Tak to jest jak sprzedaje się 20 szt różnych motocykli i skuterów,a na dodatek pewnie połowy z nich osobi?cie nie widział na własne oczy ponieważ.... nie s? jego Panowie,liczy się tylko kasa,oczywi?cie dla handlarzy.
dr.big Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Mi sie podoba tez czesc opisu: "WIZUALNIE MA JEDNO LUSTERKO PEKNIĘTE, POZA TYM WYGLˇDA JAK SALONOWY". Jak dla mnie dosyc zaniedbany jak na salonowy stan .
ERMI Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 bo się wujek z NRD nie znasz na naszych salonowych stanach !OKK
Gość scottie Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ej no nie moge :/ http://www.allegro.pl/item177755516_aprili...nio_okazja.html lekkie uszkodzenia?? Lakiernik sobie poradzi?? szczegolnie z tym ubytkiem w plastiku przednim !sciana i pogietym wydechem Ja za mniejsze uszkodzenia w mojej Atlancie zapłaciłem 8000zł :/ za czę?ci (dobrze ze z AC) No i ten brak prawa do rejestracji :/ nie rozumiem tej idei...
Administrator Artix Opublikowano 20 Marca 2007 Administrator Opublikowano 20 Marca 2007 No i ten brak prawa do rejestracji :/ nie rozumiem tej idei... Ze tez nasza policja nie sprawdzi dlaczego nie ma prawa rejestracji, czy u nas na allegro mozna juz w zasadzie bez problemow wystawiac kradzione sprzety. !sciana
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2007 Administrator Opublikowano 20 Marca 2007 Ej no nie moge :/http://www.allegro.pl/item177755516_aprili...nio_okazja.html lekkie uszkodzenia?? Lakiernik sobie poradzi?? szczegolnie z tym ubytkiem w plastiku przednim i pogietym wydechem Ja za mniejsze uszkodzenia w mojej Atlancie zapłaciłem 8000zł :/ za czę?ci (dobrze ze z AC) No i ten brak prawa do rejestracji :/ nie rozumiem tej idei... Ten go?ć od jakiego? czasu wystawia pojazdy "bez prawa do rejestracji". Jak dla mnie to s? "zgłoszeniówki" z Włoch. Zastanawiaj?ce, że allegro nic z tym nie robi !sciana
Abach Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Zastanawiaj?ce, że allegro nic z tym nie robi Niestety, Allegro to tak jak lokal, który wynajmujesz aby prowadzić działalno?ć. Wła?ciciela nie bardzo obchodzi co tam sprzedajesz !sciana Natomiast taki zapis: "Zastrzegam sobie prawo do odwołania aukcji jak i ewentualnych ofert bez podania przyczyny." jest niezgodny z regulaminem. Ale żaden z adminów sam nie zwróci na to uwagi. Służy do tego link w prawym górnym rogu "zgło? naruszenie zasad". Już to zrobiłem
PaPaYoS Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ta kupa może startować do KUPY SEZONY 2007 allegro to pralnia brudnych pieniędzy coraz czę?ciej służy do paserstwa !sciana powodzenia dla lakiernika
Gość qrdemol Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Hola,hola Panie i Panowie.Bez prawa do rejestracji nie oznacza wcale ze ze sprzetem jest co? nie tak(pod wzgledem prawnym).Czesto gesto sa to sprzety powypadkowe(wyrejestrowane lub nie dopuszczone do dalszego ruchu),lub (ciekawostka) z promocji zachodnich dealerów(wyrejestruj stary sprzet naszej firmy,dostaniesz rabat na nowy).Nie wylewajcie dziecka z k?piel?!.Nikogo nie bronie,ale jest to (w większo?ci wsio w pariadkie!,po prawemu).Zawsze można sprowadzić sprzet legalny-skut,moto,samochód,jako bank czesci.To sprzedaj?cy ma okazać dokumenty legalno?ci zakupu.Uff.
ERMI Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Ten go?ć od jakiego? czasu wystawia pojazdy "bez prawa do rejestracji".Jak dla mnie to s? "zgłoszeniówki" z Włoch. Zastanawiaj?ce, że allegro nic z tym nie robi z pojazdami sprowadzonymi z włoch jest taka historia że jak został już tam wyrejestrowany to włosi nie daj? żadnego oficjalnego za?wiadczenia, które jest akceptowane przez polskie urzędy komunikacji. A na włoskich numerach rej. nie można sprzedać pojazdu bowiem Włoskie przepisy tego nie dopuszczaj? (co? na zasadzie - chcesz mieć inne auto to przynie? swoje blachy) Na sprowadzaniu aut z Włoch wtopiło kasę mnóstwo dealerów (mozna poszukać w google ten temat) wła?nie z powodu niemożliwo?ci LEGALNEGO zarejestrowania takiego pojazdu (pojazd jest w polsce bez kwitów i wygl?da to jakby był kradziony- choć nie jest -przywieziony na lawecie bez tablic rej. i bez kwitów jedynie z umow? ). Mniej więcej to tak wygl?da, bez wglebiania sie w niuanse. Jest to ewidętne niedostosowanie przepisów Wloskich do wymogów uni europejskiej i naruszanie unijnej zasady o swobodzie przepływu kapitału. Jak ktos mówi, że ma pojazd z włoch i jest zarejestrowany w kraju to możemy być niemalże pewni, że albo jest kradziony (to duży % pojazdów z włoch) i całkowicie na lewych kwitach, albo zostały podrobione jakie? dokumenty ( uznane póĽniej przez urz?d komunikacji) podrobione przez "uczciwych" normalnych ludzi którzy mieli nóż na gardle i wtopion? duż? kasę i do?ć kopania się z odpowiedzi? "nie można zarejestrować".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2007 Administrator Opublikowano 21 Marca 2007 Hola,hola Panie i Panowie.Bez prawa do rejestracji nie oznacza wcale ze ze sprzetem jest co? nie tak(pod wzgledem prawnym). Nie oznacza... jednak brak oryginalnych kluczyków wiele oznacza. Czesto gesto sa to sprzety powypadkowe(wyrejestrowane lub nie dopuszczone do dalszego ruchu), Tak też się zdarza. Nie wylewajcie dziecka z k?piel?!.Nikogo nie bronie,ale jest to (w większo?ci wsio w pariadkie!,po prawemu Z mojego do?wiadzczenia i rozmów z osobami (anonimowymi), które ?ci?gaj? jedno?lady z Włoch to o czym piszesz jest "w mniejszo?ci". Mówię tu pojazdach, które docieraj? do Polski bez oryginalnej, włoskiej dokumentacji. To sprzedaj?cy ma okazać dokumenty legalno?ci zakupu. No wła?nie problem w tym, że nie ma co okazać a jak narazie nie ma centralnego systemu gdzie mógłby? podać nr VIN i po kilku sekundach miałby? odpowiedĽ czy pojazd nie figuruje na li?cie pojazdów utraconych. Oczywi?cie nie twierdzę, że wszystko co jest na allegro pochodzi z przestępstwa.
Mr.T Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Zastanawiaj?ce, że allegro nic z tym nie robi Ale żaden z adminów sam nie zwróci na to uwagi. Służy do tego link w prawym górnym rogu "zgło? naruszenie zasad". Już to zrobiłem aukcja już zdjęta z allegro
rudy_56 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Ten go?ć od jakiego? czasu wystawia pojazdy "bez prawa do rejestracji".Jak dla mnie to s? "zgłoszeniówki" z Włoch. Zastanawiaj?ce, że allegro nic z tym nie robi z pojazdami sprowadzonymi z włoch jest taka historia że jak został już tam wyrejestrowany to włosi nie daj? żadnego oficjalnego za?wiadczenia, które jest akceptowane przez polskie urzędy komunikacji. A na włoskich numerach rej. nie można sprzedać pojazdu bowiem Włoskie przepisy tego nie dopuszczaj? (co? na zasadzie - chcesz mieć inne auto to przynie? swoje blachy) Na sprowadzaniu aut z Włoch wtopiło kasę mnóstwo dealerów (mozna poszukać w google ten temat) wła?nie z powodu niemożliwo?ci LEGALNEGO zarejestrowania takiego pojazdu (pojazd jest w polsce bez kwitów i wygl?da to jakby był kradziony- choć nie jest -przywieziony na lawecie bez tablic rej. i bez kwitów jedynie z umow? ). Mniej więcej to tak wygl?da, bez wglebiania sie w niuanse. Jest to ewidętne niedostosowanie przepisów Wloskich do wymogów uni europejskiej i naruszanie unijnej zasady o swobodzie przepływu kapitału. Jak ktos mówi, że ma pojazd z włoch i jest zarejestrowany w kraju to możemy być niemalże pewni, że albo jest kradziony (to duży % pojazdów z włoch) i całkowicie na lewych kwitach, albo zostały podrobione jakie? dokumenty ( uznane póĽniej przez urz?d komunikacji) podrobione przez "uczciwych" normalnych ludzi którzy mieli nóż na gardle i wtopion? duż? kasę i do?ć kopania się z odpowiedzi? "nie można zarejestrować". Ja posiadam dwa auto sprowadzone z włoch i s? w 100% legalne. Z rejestracj? żaden problem. Kupiłem już wyrejestrowane, przyjechały do mnie na lawecie. Kluczem do sprawy jest jeden papierek - certfikat bez niego nie da sie zarejestrowac auta w polsce, mimo że mamy oryginalny włoski dowod rejestracyjny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2007 Administrator Opublikowano 21 Marca 2007 Ja posiadam dwa auto sprowadzone z włoch i s? w 100% legalne.Z rejestracj? żaden problem. Kupiłem już wyrejestrowane, przyjechały do mnie na lawecie. Kluczem do sprawy jest jeden papierek - certfikat bez niego nie da sie zarejestrowac auta w polsce, mimo że mamy oryginalny włoski dowod rejestracyjny. Nie no... oczywi?cie, że nie ma żadnego problemu ale wtedy kiedy s? włoskie papiery ale to chyba logiczne
dr.big Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Totaaaalna kupa (mimo ze na taka nie wyglada), trzymajcie sie od niego z daleka . Przez przypadek natknalem sie na tego Burgmana 650 na allegro, w De byl rozbity, a ogledziny wykazaly skrzywienie ramy. "Stan idealny, bezwypadkowy". No comments !V . http://www.allegro.pl/item178420750_suzuki...man_650_k4.html PS. Czlowiek prowadzacy skuter mial zlamana lopatke, zebro i noge . Kask Schuberth pekniety w 2 miejscach, szczeka kasku sie ruszala... A tak wygladal przed aukcja :
Rekomendowane odpowiedzi