Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Od jakiegoś czasu zbierałem się aby zrobić podkładki pod tablice rejestracyjne do naszych skuterów. Ogólnie z samochodowymi problemów większych nie ma, jednak motocyklowe podkładki są trochę trudniej zdobywalne. Jestem po wstępnych rozmowach i mogę zamówić takie podkładki. Chodzi mniej więcej o coś takiego: Oczywiście dużo ładniejszy projekt wykona firma na moje zlecenie. Na pewno będzie tam nasze logo (raczej jedno bo jest ograniczenie miejsca), kolor biały, niebieski i czarny a także adres strony i coś typu "Klub Maxi Skuterów" lub "Klub Maxi Skuterowy". Co wy na to? Proszę wpisywać się kto jest chętny Edit> wersja finalna
Administrator Artix Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Klub Maxi Skuterowy Mysle ze fajny pomysl, zamawiam 2 sztuki Jedynie dla osob ktore maja podpis na bialym pasku z nick name bedzie problem. No ale mozna zamowic tablice z nick name pod podkladke.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ci którzy mają nick name pod tablicą rejestracyjną wcale nie muszą mieć problemu... wystarczy obniżyć o centymetr tablicę z nickiem i będzie git. Zależy też kto jak ma ją przymocowaną. PS. Nie wiem tylko co zrobić z Bigiem i jego spadochronem Chyba trzeba będzie na indywidualne zamówienie robić podkładkę
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chetnie bym zamowil, jednak na moje "spodochrony" potrzebne jest specjalne wykonanie . Klub Maxiskuterowy, albo KLUB-MAXI-SKUTEROWY ? Nie wiem, ale nazwa "Klub Maxi Skuterowy" jakos mnie gryzie ... EDIT: Pojdzie sobie czlowiek zrobic kawe i juz go wyprzedza ...
Administrator Artix Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chodzilo mi raczej o napis jaki sam wczesniej mialem na miejscu gdzie firmy wpisuja swoja reklame, a teraz bylo by logo Burgmanii i napis. Moja tabliczka z nick name jest wlasnie dokladnie pod ramka i spokojnie sie miesci. No to nich bedzie KLUB-MAXI-SKUTEROWY tylko gdzie to sie wszystko zmiesci razem z adresem strony
Mario Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 po polsku to tak srednio brzmi , moze cos w stylu maxiscooter club poland czy cos takiego ?
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No i szlak trafił reklamę salonów motocyklowo-skuterowych, to miejsce było zarezerwowane na reklamę firmy np. www.sokol.lublin.pl Po tabliczce poznawałem gdzie pojazd został zakupiony, a teraz.... kicha! No chyba, że wszystkie będ? kupowane w Sokole
Administrator Artix Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2006 E tam Qwaki, moj Burger pierwotnie byl kupiony w Gadimexie, a podkladke mam PolPositions, gdzie ja go zakupilem, serwisowany byl potem znowu w Gadimexie a w zyciu nie byl w PolPositions choc caly czas ma ich podkladke Co do spadochronu Biga, to przypuszczam ze zrobienie jedej wiekszej, bedzie duzo drozsze niz sam nadruk napisu. Wiec moze Bigu u siebie kupi podkladke czysta i da sie tylko do nadruku. Nie sadze zeby w Polsce ktos mial matryce do spadochronow
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No Qwaki, ja bym Cię reklamował ale nie doł?czyłe? podkładki jak wysłałe? do mnie sprzęt - no chyba, że KYMCO to raczej jest słaby no?nik reklamy jak dla Twego salonu sprzedaży
ERMI Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 po polsku to tak srednio brzmi , moze cos w stylu maxiscooter club poland czy cos takiego ? Mario jestem za tym bardziej ze coraz czę?ciej coraz to większe grupy opuszczaj? granice polandii wogule pomysł bardzo sympatyczny a i pocz?tkowy projekt fajny. poproszę raz na wynos
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wyglada jednak na to, ze powinno byc "maxi skuter" a nie, jak sadzilem "maxiskuter" .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 zamawiam 1 szt. pawel883
drogowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jeżeli posiadaczowi "ch..i" z biegami może przysługiwać, to też się piszę. Pozdrówka z Kaliforni
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kuba rezerwuje napewno 2szt.(z tendencj? zwyżkow? do 3 lub 4)... Pozdrowki, Kuba
Gość Svempas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja również się pisze na jedn? sztukę
Gość scottie Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sorki ze tak pytam ale 10-13zł?? Przy jakim zamowieniu takie ceny daja? Bo ja kupuje samochodowe podkladki po 1,3zł :/ przy zamowieniu 100szt... z reklama oczywiscie... ale tak czy inaczej na jedna reflektuje nawet za 10-13zł
Gość Svempas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Scottie cena samej podkładki to piku?... WyobraĽ sobie ile wyniesie ewentualna wysyłka takiej podkładki - drugie tyle . Więc koszt całkowity może wynie?ć nawet 25 PLN! I sk?d ja na wache wezmę??
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dlatego Svempas najlepiej będzie, jak podkładki zostan? wyslane do przedstawiciela danego regionu, od którego reszta będzie sobie je odbierała... S?dzę, że to najlepsze wyj?cie, gdyż sporo się zaoszczędzi na wysyłce(a przy takiej kwocie podkładki, każde 5zł to sporo)... Tak więc s?dzę, że Scottie albo Ja możemy być adresatami wysyłki "Małopolskiej"... Zreszt? takie konkrety będziemy obgadywać jak Mariusz dogra wszysko na ostatni guzik i wtedy będzie potrzebne REALNE zamówienie kto ile sie deklaruje... Pozdrówki, Kuba
Rekomendowane odpowiedzi