Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W domu od godziny. Ogromne podziękowania dla organizatorów za trud przeprowadzenia imprezy, było super.Także dla współlokatora pokoju nr 9, min. za pomysł powrotu drogą Rzeszów-Płońsk i potem dziesiątką.Następną razą rozbuduje podróż o nocleg.

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

30

• krzysiu

14

• sonor

13

• kowal

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, my też z Szanowną małżonką :) , Mario, Bartkiem i Smokwą dotarliśmy do domu po objeździe Ustrzyki-Cisnej_Dukli_Gorlic_Zakliczyna-Mysłowice. Jeszcze raz podziękowania dla Pilota i jego Aniołów stróżów na skrzyżowaniach :horse: , za wspaniałą atmosferę, perfekcyjny i pełen atrakcji Zlot oraz za cierpliwość i super Ekipę Bugmanowców :) oraz podziękowania dla Dragosa za oleum do Virażki :smile1: i dla wszystkich nowo poznanych motomaniaków, mam nadzieją że się jeszcze nie raz spotkamy :horse: , czy na trasie czy np. Bieszczady 2013!?! - moto1969

• Sympatycy
Opublikowano

Wraz z Edytą przyłączam się do tych wszystkich podziękowań. Dla ciebie Marku i twoich pomocników. Już teraz możesz nas wciągnąć na listę Ogólnopolskiego zlotu Bieszczadzkiego 2013. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w organizowaniu następnego spotkania.

Opublikowano

I z mojej strony wielkie podziękowania dla Marka i Wojtka za poświęcony czas na organizację impprezy.

Dzięki za miłe spotkanie dla wszystkich uczestników.

Również mam nadzijeę, że już można się szykować na przyszły rok.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za spotkanie i super zabawę.Markowi i spółce za organizację i wyrozumiałość.Wojtkowi,on już wie za co.I do następnego spotkania

Opublikowano

wróciliśmy wczoraj ok 22.40

Wielkie dzięki za organizację i opiekę Pilotowi

było super mam nadzieję, że w 2013 też uda nam się przybyć :question:

Ania i Kristof

• Sympatycy
Opublikowano

Wojtek dawaj zdjęcia i filmy.

Opublikowano

Kolejne wspaniałe spotkanie z fanami 2oo.

Dziękuję Marku za organizację oraz wszystkim, którzy się do niej przyczynili w mniejszym lub większym stopniu, aby uprzyjemnić nam wspólną zabawę.

Przy okazji się pochwalę, że znów w Bieszczadach pobiłem rekord oszczędności spalania mojej YaMajki 400.

W trakcie przejechanych 170km po winklach spalała 3.25 l/100km.

A oto link do kilku zdjęć cykniętych przy okazji https://picasaweb.go...feat=directlink

DSC_0128.JPG

Opublikowano

Czy oprócz GrzechoCnika i Pina nikt nie miał w Bieszczadach foto-kamerki ?

Może inni też chociaż popatrzeć by chcieli.

Foootyyyyyy !!!!

• Klubowicze
Opublikowano

Zjechaliśmy do domu wczoraj wieczorem. Wielkie dzięki dla Marka, Jarka i wszystkich za spotkanie

Opublikowano

Moje Bieszczady zakończyły się w poniedziałek popołudniu.Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom kolejnego Bieszczadzkiego Spotkania za wspaniałą zabawę i zdyscyplinowanie zawłaszcza w naszych przejazdach. Szczególne podziękowania dla Bargacza i Eli za udostępnienie swojego 200 ( musieli się gnieść w Qwakowej puszcze a tym bardzie że według relacji byłem drugim kierowcą jego burga).

Nie mogę pominąć Tonego ,Ściemniacza i Plusa za pomoc podczas imprezy i jej organizację. Ani za prace porządkowe po wyjeździe wszystkich (Kristof masz złotą kobietę).Podziękowania dla Karoliny za udział i pomoc w dotarciu w Bieszczady oraz fotki z imprezy ( a trochę ich zrobiła ).

Tyle może w tym poście resztę napisze po ogarnięciu się i zebraniu myśli.

Szkoda że to tak szybko minęły te 4 dni. Fajnie było się z wami użerać.

Ps. Ewik, Wrzenio dzięki za podtrzymywaniu na duchu.

Opublikowano

Witajcie. Ja też chciałem podziękować wszystkim organizatorom i towarzyszom podróży. Był to mój pierwszy wypad w Bieszczady na skuterze, ale na pewno nie ostatni... I trochę moich zdjęć. Ania, wyszłaś bombowo...

IMAG0425.jpgIMAG0494.jpgIMAG0495.jpgIMAG0505.jpgIMAG0423.jpgIMAG0426.jpgIMAG0431.jpgIMAG0432.jpgIMAG0433.jpgIMAG0435.jpgIMAG0438.jpgIMAG0442.jpgIMAG0443.jpgIMAG0444.jpgIMAG0445.jpgIMAG0446.jpgIMAG0447.jpgIMAG0448.jpgIMAG0452.jpgIMAG0453.jpgIMAG0456.jpgIMAG0470.jpgIMAG0473.jpgIMAG0477.jpgIMAG0485.jpgIMAG0487.jpgIMAG0488.jpg

IMAG0500.jpg

Opublikowano

Krzysiu, a gdzie są nasze foty/filmiki z Bieszczadzkiej Kolejki robione z moto w biegu ?

• Klubowicze
Opublikowano

super fotki

Opublikowano

po tych fotach jeszcze większy żal d..e ściska, że byliśmy dopiero od piątku wieczór :-(

Opublikowano

Witam,

W sumie to podpisuje się pod wszystkimi w/w postami. Było luksusowo :helpsmilie: Dzięki Pilot za spotkanie i porady na placyku (gleby nie było :msn-cry: ) Wszystkim Wam dzięki za miłe przyjęcie i wspólną zabawę do późnych godzin.

Pozdrawiam i do zobaczenia za rok.

• Użytkownicy
Opublikowano

Witam

Moje małe podsumowanie

motocykl: Honda NTV 700 Deauville

nawinięte kilometry około 1000

średnie spalanie 4.3 l na 100 km :frusty:

straty:

troszkę bieżnika, kilka pamiątkowych rysek na plastikach, urwany popychacz dźwigni zmiany biegów (naprawiony na miejscu) !OK

korzyści:

banan na gębie jeszcze teraz !OKK kapitalnie spędzony czas w super towarzystwie i fajnym miejscu, możliwość podszkolenia się na placu i mina niedowiarków :msn-cry: że da się do kółka wjechać sprzętem który do lekkich, małych i specjalnie zwrotnych nie należy - bezcenne !jump

Podziękowania dla Pilota :helpsmilie: za organizację i że namówił mnie na wyjazd (miałem nie jechać)

Dla wszystkich za super towarzystwo !gora

Fotki miałem wklejać w zimie żeby było co wspominać ale ... tak było to widać przez mój aparat https://picasaweb.go...gCJS4zvrr-Nb_Ew

Pozdrawiam Tony

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Ośmielam się zaprezentować etiudę zmontowaną z materiału filmowego Strażaków.

Sorki że filmik trochę "rozciągnięty", nie potrafiłem dać sobie z tym rady.

• Klubowicze
Opublikowano

Swietny filmik!!! ;) Super muzyka,no i te teksty... :) very nice :(

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł super filmik, gratki dla Ciebie. :) Oczywiście dla Patrycji i Strażaka również.

• Sympatycy
Opublikowano

Troszkę późno ale zawsze :) . Poniżej link do filmiku z naszych materiałów i zebranych od ludków. Mogą się więc troszkę powtarzać.

PS

Proszę się nie śmiać ponieważ jest to nasza pierwsza produkcja :)

http://www.youtube.com/watch?v=SFejcdbz7kE&feature=plcp