kowal Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 W domu od godziny. Ogromne podziękowania dla organizatorów za trud przeprowadzenia imprezy, było super.Także dla współlokatora pokoju nr 9, min. za pomysł powrotu drogą Rzeszów-Płońsk i potem dziesiątką.Następną razą rozbuduje podróż o nocleg.
moto1969 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam, my też z Szanowną małżonką , Mario, Bartkiem i Smokwą dotarliśmy do domu po objeździe Ustrzyki-Cisnej_Dukli_Gorlic_Zakliczyna-Mysłowice. Jeszcze raz podziękowania dla Pilota i jego Aniołów stróżów na skrzyżowaniach , za wspaniałą atmosferę, perfekcyjny i pełen atrakcji Zlot oraz za cierpliwość i super Ekipę Bugmanowców oraz podziękowania dla Dragosa za oleum do Virażki i dla wszystkich nowo poznanych motomaniaków, mam nadzieją że się jeszcze nie raz spotkamy , czy na trasie czy np. Bieszczady 2013!?! - moto1969
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2012 Wraz z Edytą przyłączam się do tych wszystkich podziękowań. Dla ciebie Marku i twoich pomocników. Już teraz możesz nas wciągnąć na listę Ogólnopolskiego zlotu Bieszczadzkiego 2013. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w organizowaniu następnego spotkania.
Przemo_ST Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 I z mojej strony wielkie podziękowania dla Marka i Wojtka za poświęcony czas na organizację impprezy. Dzięki za miłe spotkanie dla wszystkich uczestników. Również mam nadzijeę, że już można się szykować na przyszły rok.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 Dziękuje wszystkim za spotkanie i super zabawę.Markowi i spółce za organizację i wyrozumiałość.Wojtkowi,on już wie za co.I do następnego spotkania
Ania Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 wróciliśmy wczoraj ok 22.40 Wielkie dzięki za organizację i opiekę Pilotowi było super mam nadzieję, że w 2013 też uda nam się przybyć Ania i Kristof
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2012 Wojtek dawaj zdjęcia i filmy.
GrzechoCnik Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Kolejne wspaniałe spotkanie z fanami 2oo. Dziękuję Marku za organizację oraz wszystkim, którzy się do niej przyczynili w mniejszym lub większym stopniu, aby uprzyjemnić nam wspólną zabawę. Przy okazji się pochwalę, że znów w Bieszczadach pobiłem rekord oszczędności spalania mojej YaMajki 400. W trakcie przejechanych 170km po winklach spalała 3.25 l/100km. A oto link do kilku zdjęć cykniętych przy okazji https://picasaweb.go...feat=directlink
Jarek_PL Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Czy oprócz GrzechoCnika i Pina nikt nie miał w Bieszczadach foto-kamerki ? Może inni też chociaż popatrzeć by chcieli. Foootyyyyyy !!!!
Klubowicze lamus Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 Foootyyyyyy !!!! a proszę bardzo https://plus.google....662722507943297 i jeszcze raz dzięki za super spotkanie.
Klubowicze bargacz Opublikowano 11 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2012 Zjechaliśmy do domu wczoraj wieczorem. Wielkie dzięki dla Marka, Jarka i wszystkich za spotkanie
pilot Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Moje Bieszczady zakończyły się w poniedziałek popołudniu.Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom kolejnego Bieszczadzkiego Spotkania za wspaniałą zabawę i zdyscyplinowanie zawłaszcza w naszych przejazdach. Szczególne podziękowania dla Bargacza i Eli za udostępnienie swojego 200 ( musieli się gnieść w Qwakowej puszcze a tym bardzie że według relacji byłem drugim kierowcą jego burga). Nie mogę pominąć Tonego ,Ściemniacza i Plusa za pomoc podczas imprezy i jej organizację. Ani za prace porządkowe po wyjeździe wszystkich (Kristof masz złotą kobietę).Podziękowania dla Karoliny za udział i pomoc w dotarciu w Bieszczady oraz fotki z imprezy ( a trochę ich zrobiła ). Tyle może w tym poście resztę napisze po ogarnięciu się i zebraniu myśli. Szkoda że to tak szybko minęły te 4 dni. Fajnie było się z wami użerać. Ps. Ewik, Wrzenio dzięki za podtrzymywaniu na duchu.
GadekW Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Witajcie. Ja też chciałem podziękować wszystkim organizatorom i towarzyszom podróży. Był to mój pierwszy wypad w Bieszczady na skuterze, ale na pewno nie ostatni... I trochę moich zdjęć. Ania, wyszłaś bombowo...
palulint Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 To i ja kilka fotek dodam linkhttps://picasaweb.google.com/110168516768630155421/BurgmaniaBieszczady2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNTpooLx2sqB_QE&feat=directlink
krzysiu Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 https://picasaweb.google.com/108721729145315327036/Bieszczady2012?authkey=Gv1sRgCOjgwYf5spOfNA 5gr dokładam
GrzechoCnik Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Krzysiu, a gdzie są nasze foty/filmiki z Bieszczadzkiej Kolejki robione z moto w biegu ?
krzysiu Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 PROSZĘ http://www.youtube.com/watch?v=lxGGCZrr-24&feature=plcp
RONIN Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 po tych fotach jeszcze większy żal d..e ściska, że byliśmy dopiero od piątku wieczór :-(
plusik Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Witam, W sumie to podpisuje się pod wszystkimi w/w postami. Było luksusowo Dzięki Pilot za spotkanie i porady na placyku (gleby nie było ) Wszystkim Wam dzięki za miłe przyjęcie i wspólną zabawę do późnych godzin. Pozdrawiam i do zobaczenia za rok.
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Września 2012 Użytkownicy Opublikowano 12 Września 2012 Witam Moje małe podsumowanie motocykl: Honda NTV 700 Deauville nawinięte kilometry około 1000 średnie spalanie 4.3 l na 100 km straty: troszkę bieżnika, kilka pamiątkowych rysek na plastikach, urwany popychacz dźwigni zmiany biegów (naprawiony na miejscu) !OK korzyści: banan na gębie jeszcze teraz !OKK kapitalnie spędzony czas w super towarzystwie i fajnym miejscu, możliwość podszkolenia się na placu i mina niedowiarków że da się do kółka wjechać sprzętem który do lekkich, małych i specjalnie zwrotnych nie należy - bezcenne !jump Podziękowania dla Pilota za organizację i że namówił mnie na wyjazd (miałem nie jechać) Dla wszystkich za super towarzystwo !gora Fotki miałem wklejać w zimie żeby było co wspominać ale ... tak było to widać przez mój aparat https://picasaweb.go...gCJS4zvrr-Nb_Ew Pozdrawiam Tony
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! Ośmielam się zaprezentować etiudę zmontowaną z materiału filmowego Strażaków. Sorki że filmik trochę "rozciągnięty", nie potrafiłem dać sobie z tym rady.
Klubowicze sonor Opublikowano 15 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2012 Swietny filmik!!! Super muzyka,no i te teksty... very nice
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2012 Paweł super filmik, gratki dla Ciebie. Oczywiście dla Patrycji i Strażaka również.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2012 Troszkę późno ale zawsze . Poniżej link do filmiku z naszych materiałów i zebranych od ludków. Mogą się więc troszkę powtarzać. PS Proszę się nie śmiać ponieważ jest to nasza pierwsza produkcja http://www.youtube.com/watch?v=SFejcdbz7kE&feature=plcp
Rekomendowane odpowiedzi