boochos Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Z uwagi na małe zamieszanie - częściowo pomysł wyjazdu opisany był TU, otwieram nowy wątek dotyczący wyjazdu na wycieczkę do miasta Alytus (Litwa). Termin wyjazdu - 10.06.2012., cel - degustacja słynnych "stejków" i "drajv" po litewskich, pieknych drogach. Zapraszam chętnych do wpisywania się, będzie mi to potrzebne do załatwienia spraw organizacyjnych. Dotychczas lista chętnych wygląda tak: 1. boochos+aga 2. darek+gosia(spoza forum, ale już się spotykaliśmy) 3. Jaro4setka 4. Roman 5. Czaro69+Ada 6. Rudy56 7. Bartheez5+Asia - rezygnacja 8. Moplic +Magda 9. MAKI 10. ... Bartheez5 - prędkości przelotowe : Litwa(super drogi, dużo patroli) - do 90 km/h, Polska(dziurawe drogi, zero patroli) - bez ograniczeń
jaro_4setka Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 nowy temat założony,teraz czekamy na chętnych... !scooter ,i śledzimy pogode
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Proszę o wstępne dopisanie do zacnego grona mojej skromnej osoby wraz z małżonką Asią
Moplic Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Witam! Szymon dopisz mnie i Magdę do listy. Chętnie zabierzemy się z Wami na Litwę. Pozdrawiam
boochos Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Opublikowano 16 Maja 2012 ooo...jak miło. Oczywiście ełcki (niecały wprawdzie) trzon Braci W-M już został wpisany, czekamy na pozostałych
czaro69 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Mnie również cieszy, że prawie wszyscy z regionu, zapisali się na ta wycieczkę, tak trzymać!!!! !OKK !OKK
jaro_4setka Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 jak tak dalej będzie,to stejków zabraknie...
boochos Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 Jaro-no właśnie po to listę tworzymy, żeby były stejki dla wszystkich. Dam tą listę, żeby Burneiko nam stolik zamówił...
czaro69 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Oczywiście, jak zwykle zapraszamy wszystkich chętnych z innych regionów na ten wyjazd !OKK ps. Szymon proszę o miejsce i godzinę wyjazdu z Suwałk !YES
Klubowicze MAKI Opublikowano 17 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2012 Stejk skojarzył mi się z jedzeniem na stojaka przez Wojaka Szwejka - a jak na stojaka to i musi być ! ( bez % - bo my kurturalne narody jestemy , zwlaszcza na ) Ale to chyba skrzywienie zawodowe po tylu latach spędzonych w . Nooo oczywizda że MAKI tam musi być !!
boochos Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Czaro69-myślę, że tradycyjnie, STATOIL. Godz 10-30... - czy później wolicie? MAKI, jesteś na liście-ale nic nie piszesz czy jedziesz sam czy z Krystynką ?
czaro69 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Nam, jak najbardziej pasuje godzina i miejsce !OKK Godzina 10.30 jest jak najbardziej odpowiednia !YES
boochos Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 no właśnie, tak myślałem aby w miarę wcześnie wyjechać, żeby potem na spokojnie spędzić dzień i jeszcze wrócić do domów o rozsądnej porze . Teraz nie pozostaje nic innego-trzeba zaklinać pogodę...
czaro69 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Bardzo dobrze pomyślałeś i pewnie większość jest podobnego zdania !OKK Ruszyć w miarę wcześnie i mieć cały dzień na wycieczkę !OK Ps.Pogoda jest już zamówiona u Szamana, dostał !piwko !piwko więc ma nadzieję,że będzie ok.Do zobaczenia !OKK
Roman Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Szymonie troszkę za szybko dopisałeś Anne .Ona nie może jechać bo wraca dopiero20.06.
boochos Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 Roman, poprawione. Będziesz musiał zjeśc i za Anię też...
Klubowicze MAKI Opublikowano 20 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2012 MAKI, jesteś na liście-ale nic nie piszesz czy jedziesz sam czy z Krystynką ? [/quote No niestety moja Połowa zarabia na Stejki za Odrą , ale mówiła że duszą będzie z Nami Macie od niej Pozdrowienia
jaro_4setka Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Może spotkajmy sie o 30 min wczesniej,to jest o 10,bo zanim zbierzemy sie do wyjazdu to bedzie 10.30,powoli pojedziemy,bo taka wycieczka troche czasu nam pochłonie... !scooter ,a po co sie spieszyc... !YES
czaro69 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Niech wypowie się nasz organizator Szymon !OKK Jak dla nas, to może być 10.00, aby faktycznie ruszyć w dalszą drogę o 10.30 i już na nikogo nie czekać !OK
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Mniemam, iż Czaro pojedzie na ZACNEJ !scooter !scooter !scooterw innym przypadku zacznę podejrzewać że sprzedał SKUTA !pomidor Także kolego podokręcaj tam te swoje łożyska itp. co byś nam tu nie wciskał ..............................................CZaro - dzieju !czary Sorka z a OT
boochos Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 ... Macie od niej Pozdrowienia ...i wzajemnie rzecz jasna !kisss Może spotkajmy sie o 30 min wczesniej,...,a po co sie spieszyc... !YES Niech wypowie się nasz organizator Szymon... Zgodnie ze staropolskim powiedzeniem na temat spieszenia się, jak najbardziej jestem za, aby zebrac się o 10:00 na Statoil i ruszyc o 10:30 w stronę Alytusa PS. Ciesząc się, że wyjazd cieszy się zainteresowaniem !gora postanowiłem przedsięwziąc pewne kroki celem rezerwacji stolika w knajpie. Znalazłem numer telefonu - czy ktoś umie rozmawiac po litewsku...??? !w00t !w00t
jaro_4setka Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 ...i wzajemnie rzecz jasna !kisss Zgodnie ze staropolskim powiedzeniem na temat spieszenia się, jak najbardziej jestem za, aby zebrac się o 10:00 na Statoil i ruszyc o 10:30 w stronę Alytusa PS. Ciesząc się, że wyjazd cieszy się zainteresowaniem !gora postanowiłem przedsięwziąc pewne kroki celem rezerwacji stolika w knajpie. Znalazłem numer telefonu - czy ktoś umie rozmawiac po litewsku...??? !w00t !w00t Ja prawdopodobnie jak wypije !piwko ,mówie w kilku językach,nie wykluczone,że to jest też litewski,zadzwonie z żywca i zarezerwuje
boochos Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 Jaro - dzięki za odzew - trzymam Cię za język ... tzn za słowo. Teraz w Tobie cała nadzieja - pamiętaj: litewski, nie rosyjski , kategorycznie - NIE - łacina...
jaro_4setka Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Szymon,może Ty zadzwoń,ja moge zapomnieć, przeczytaj to podczas rezerwacji stolika,na pewno dogadasz sie :"Sveiki, Norėčiau užsisakyti staliuką 16 asmenų, Birželio 10 d. Ir pasirengti tokiam skaičius kepsnius, mes atvykti 12.30 val., Ačiū ir Goodbye" Nikt nic nie pisze...,to ja wam przesle prognoze pogody na 10.06. zapowiada sie ciekawie http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/augustow_augustow
boochos Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 dzięki Jaro. Też przeglądałem ten serwis wczoraj aby się pocieszyć, w innym-w moim telefonie- ma być wtedy deszcz... trzeba być dobrej myśli, musicie szamański taniec w żywcu zatańczyć dla pewności. ps. za 2 godz będę przejeżdżał obok Ciebie...
Rekomendowane odpowiedzi