Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2011 Jesień na Mierzei Wiślanej 21-23 października 2011 Kąty Rybackie Chciałbym serdecznie zaprosić na trzecie już spotkanie rodzinne które będzie organizowane w ośrodku „PANORAMA” w Kątach Rybackich. http://www.panorama.mierzeja.pl/ Będzie to jedna z ostatnich okazji do spotkania się i zakończenia sezonu 2011 roku. Koszt pobytu wraz z wyżywieniem to ok.160zł - osoba dorosła a za dziecko w zależności od frekwencji - 80zł. albo za darmo, warunki ustala właściciel. Zakwaterowanie w pokojach 2-3-4-5cio osobowych, a dla lubiących nocleg w większym towarzystwie znajdą się pokoje integracyjne oczywiście większość pokoi jest z widokiem na Zalew Wiślany z jednaj strony z drugiej zaś przepiękne widoki na drzewka otaczające ośrodek. Dla dzieci postaram się zapewnić jakieś atrakcje tak aby nie nudziły się gdy rodzice będą rozmawiali w towarzystwie znajomych. Jakaś przejażdżka bryczką lub bryczkami jest już prawie pewna próbuję jeszcze zakombinować wóz na kilkanaście osób aby było weselej podczas przejażdżki po plaży czy lesie. Wyżywienie: Piątek - 1) obiad, 2) biesiada Sobota - 1) śniadanie, 2) obiad, 3) biesiada Niedziela - 1) śniadanie Jest możliwość przyjazdu wcześniej i pozostania w ośrodku na kolejne dni (do ustalenia z właścicielami) . Zapraszam do zgłaszania swojej chęci przyjazdu oraz spędzenia weekendu nad morzem. Więcej informacji otrzymacie na (PM). Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 10 października 2011r. Proszę również określić przypuszczalną godzinę w dniu przyjazdu na Mierzeję. PS.Ośrodek został dość znacznie przebudowany i zdjęcia ze (strony ośrodka) nie są już aktualne. Koszt pobytu 160 zł od osoby, dzieci do 13 lat nie płacą. Podaję numer konta -Bank Millennium Grzegorz Siemiński 82-200 Malbork ul.Konopnickiej 65/B/5 89 1160 2202 0000 0000 5155 8582 tel.kom. - 691 151 973 W tytule proszę wpisać Burgmania + ”Nick”[/b] Listę chętnych rozpocznę od siebie.Mam nadzieję że nie będę jedyny - Siemik + Sylwia + córka Anna ( 11 lat ) czwartek - Arkadiusz + syn Sebastian ( 11 lat ) + Iwona - ??? - Ravenka + Lamus - Gumisiek + ? - Spinka + Lech - Michu + Jola - Marzena + Tomekgdz - Marysia + Mareczek - Radi23 + Iwa zapł - Valdi i Molo zapł - Bargacz i Ela - Krzytro + Foczka - Ewik + Wrzonio - Ostry + Ola zapł - damianibeata + Beata + dwie dziewczynki 10 i 4 lata - Gorzka + syn - Marynarz - upiór - Bobas zapł - robson - Krzyżak + Magda + Michał( 6 miesięcy ) zapł - bogdan201 + Aneta + syn Bartek (11 lat) - bilety zapł - xmarcinx zapł - szamot + 1 - Ruda i Pidzam - Smerfetka i Abach, od soboty - Pin78 + Iga - Roni i Ania - Joasia70 - Domel2 + Aga + Jachu 8 lat - Zdun + Zdunowa i dwa zduniątka 11 i 4 lata - Pazdzioch + Agnieszka i córka Zuzia lat 8 zapł - GrzechoCnik + 1 zapł - DZIADEK + BABCIA zapł - daro - samba zapł - wooferai zapł - Klaud + Aga zapł - orzel + gienka ( 2 dzieci ) zapł - Jordan + Karo-Linka zapł
Arkadiusz Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie, nie, nie będziesz pierwszy na razie proszę o dodanie Arkadiusz i Sebastian lat 11 !OKK Iwona - ??? (trza poczekać zobaczymy) Ok. !placz1 byłeś pierwszy. Godz. przyjazdu określę później, przepraszam !winkiss
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2011 Nie, nie, nie będziesz pierwszy na razie proszę o dodanie Arkadiusz i Sebastian lat 11 !OKK Iwona - ??? Ok. !placz1 byłeś pierwszy. Godz. przyjazdu określę później, przepraszam !winkiss Wiedziałem że śpisz z komputerem i dla tego wpisałem się od razu .
Arkadiusz Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Wiedziałem że śpisz z komputerem i dla tego wpisałem się od razu . Teraz już po wpisaniu się na listę idę spokojnie spać !winkiss Oj nie spałem już ze dwa miesiące, tylko czekałem na tą listę !placz2 Ale jest, jest :D
Klubowicze Ravenka Opublikowano 27 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2011 Proszę o dopisanie Ravenki i Lamusa. Pokoik najchętniej 2 osobowy:) Nie było nas na wcześniejszych spotkaniach, więc trzeba to nadrobić .
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 28 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2011 Poproszę dopisać Gumisiek pokój dwu osobowy , co poniektórzy wiedzą o co kaman . Czas pokarze co dalej. ps : wczoraj na wieczór mi jakoś umknęło (już wiem dla czego , bo w kalendarzu imprez nie wpisane )
czaro69 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam!! Proszę do dopisanie: czaro69+Ada Prosimy o pokój 2 osobowy
Sympatycy spinka Opublikowano 28 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2011 Wstępnie poproszę o dopisanie do listy: spinka + !wchair Lech. Pokoik 2osobowy bez łóżek piętrowych !YES Dziękuję.
marcin62 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 witam. Wstępnie się piszę i o ile to możliwe proszę o pokój 2osobowy: marcin62 + .. pozdr.
Tomekgdz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Oczywiście !winkiss Marzena &Tomekgdz proszę o dopisania do listy uczestników !piwko Pokoik 2osobowy !TAZ
Mareczek Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Marysia i Mareczek jak w zdrowiu nie będzie zmian to jedziemy +Pokój 2-u osoby mile widziany.
magduska Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Poprosimy o dopisanie magduska , pHe4ker + junior poprosimy o pokój 2-osobowy .
Radi23 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Siemiku Dopisz do listy Radi23 + Iwa , pokój 2 osobowy. Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2011 Siemka Postaram się na bieżąco uzupełniać listę. Jeśli chodzi o pokoje to nie napisałem nigdzie że będę rezerwował.Zawsze pokoje były rozdzielane na miejscu i było !OK Proszę o podawanie miej więcej godziny przyjazdu na mierzeję. Ja będę już od czwartku.
Klubowicze valdi Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 Siemka Siemiku Nie widziałem nas na liście, !placz1 proszę to uzupełnić !guns poprosimy o pokój 2-osobowy . Valdi i Molo Pozdrawiam
Klubowicze bargacz Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam Proszę dopisać Bargacz i Ela. Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Krzytro + Foczka się meldują
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ewik i Wrzonio meldują się tradycyjnie. !OKK
Gość ostry Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Siemiczku my oczywiście będziemy !scooter
damianibeata Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Proszę o dopisanie Nas do listy + dwie dziewczynki 10 i 4 lata Proszę o pokój 4 osobowy !piwko
Gorzka Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 prosze dopisac i mnie + syn pokój 2 osobowy
Marynarz Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Po dłuższych namysłach proszę o dopisanie Mnie do listy... tam mnie jeszcze nie było
upiór Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 No dobra to i ja muszę się tam pojawić , co by Radiemu troszkę podokuczać , może w końcu doceni ZACNĄ markę nie wiem tylko jak z Pracą ale na 100 % od soboty , jeszcze muszę namówić tego z pod Al.Kuj . Pozdrawiam .
Bobas Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Grzecho, jaaaaaaaaaaaaadę !OKK Godzinę przyjazdu za jakiś czas uzgodnię z Kujawiakami.
Rekomendowane odpowiedzi