ADMINISTRACJA Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Prosimy wszystkich o umieszczanie w stopce sygnatur i podpisów, które łącznie nie przekraczają 200 pikseli wysokości. Chodzi o to, aby po napisaniu linijki postu nie przytłaczała go treść sygnatury. Wszystkie podpisy przekraczające łącznie 200 pikseli wysokości bedą w przyszłości kasowane. Prosimy wszystkich o ich skontrolowanie i w razie potrzeby przeprowadzenie korekty do właściwego rozmiaru. .
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 A jak mam to zmierzyć czy to jest 200 pikseli lub więcej/mniej ? Może ktoś graficznie w poście pokazać mi te 200 pikseli ?
Drek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Bigu skąd ja znam tego Gpka hehe Fakt moja sygnaturka była za duża. Sam miałem ją zmienić. Ale czuwająca Administracja ubiegła mnie Markiz ściągnij sobie darmowy program VSO Image Resizer. Działa intuicyjnie, prosty w obsłudze i zmieniasz sobie wielkość fotek jak chcesz.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 mój miał co prawda 190 ale mi się znudził i lekko odświeżyłem i splaszczyłem
Marynarz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na stronie Picassa można już dokonywać takiej edycji fotek jak zmień rozmiar, wytnij/przytnij, ustawienia barwy, kontrastu itp... FREE !
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Z rozmiarem sobie radzę, ale koloru nie zmienię , nawet picasa tego nie potrafi.
dr.big Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Nie chodzi tu o kolor , tylko o rozmiar, bo w niektorych przypadkach tresc i wielkosc podpisu jest kilkakrotnie wieksza od wielkosci calego przekazu postu.
ADMINISTRACJA Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 Niektóre sygnatury w ostatnich latach się mocno rozrosły, doszło nawet do tego, że post ma długość niecałej linijki, a sygnatura zajmuje 3/4 strony. Pozostaje nam 48 godzin na zmianę tych monstrualnych rozmiarów grafik i napisów do 200 pikseli wysokości, zaś po upływie tego czasu nie spełniające tego wymogu sygnatury będą automatycznie i bezpowrotnie kasowane.
Gość maxell Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Jakby ktoś sobie chciał zmierzyć linijka
Klubowicze DaniL Opublikowano 13 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2014 Ja zmieniłem, jest poniżej 200. Przy okazji zmiany szukałem na forum logo Burgmanii w pliku png i nie znalazłem. Czy ktoś ma może do udostępnienia?
Administrator xmarcinx Opublikowano 13 Października 2014 Administrator Opublikowano 13 Października 2014 Ja mam przy okazji sugestię, aby zrezygnować z czasem automatycznych podpisów dodawanych przez programy do obsługi forum, w stylu "wysłano z Tapatalk" lub "Tap by Dualsim" itp. Niczemu dobremu to nie służy.
michalu Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 jak to niczemu nie służy, można się pochwalić nowym telefonem
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2014 A jakie są złe strony takich podpisów ?
Rekomendowane odpowiedzi