22hubert Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam, zastanawiam sie czy mozna bylo by zrobic cos na kształt galerii gdzie kazdy mogl by wrzucić fotki swojej maszyny, fajnie jest czasem poogladać cudze a i mozna cos podejzec porownac itd. Poddaje temat do przemyslenia.
Barti Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pomysł ciekawy. Według mnie fajnie by bylo gdyby taka galeria powstała na stronie głównej burgmani, coś na kształt tej klubowej ale dla forumowiczów.
Marynarz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a może wykorzystać tą stronę ? http://www.bikepics.com/
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 B.dobry pomysl. Wydaje mi sie, ze ze wzgledu na pozniejsza aktualizacje fotek, najlepiej zalozyc taki temat na forum (np. na probe przyklejony) w ktorym beda jedynie fotki ewentualnie z krotkim opisem skutera przez wlasiciela, jednak bez wpisywania komentarzy typu "ale fajny skuter" itp. PS. Zaraz cos zmontuje...
LWfilip Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dobry pomysł, też myślałem o takiej galerii. Bez komentowania, tylko kilka fotek i opis właściciela, może coś o ewentualnych zmianach. Wydaje mi się , że to będzie przydatne bo często ludzie pytają o konkretny sprzęt i trzeba szukać w googlach a tak można skoczyć do galerii.Z przyjemnością przedstawię mój parowiec !TAZ
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Temat juz jest : KLIK Jako ze latwiejsza jest aktualizacja i dodawanie fotek przez kazdego zainteresowanego indywidualnie, a takze mozliwe jest dodanie krotkiego opisu , powstaje on na forum do ktorego dostep ma kazdy.
Barti Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 W sumie tak jest dobrze !sciana Zawsze każdy bedzie mógł sobie edytować sam fotki !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A co Wy na propozycję, żeby nad zdjęciami umieścić podstawowe dane? Nazwa: tu wpisać firmę, typ, model Rok produkcji: 2004 Pojemność (ccm): 250 będą to słowa kluczowe do wyszukiwania. pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A co Wy na propozycję, żeby nad zdjęciami umieścić podstawowe dane?Nazwa: tu wpisać firmę, typ, model Rok produkcji: 2004 Pojemność (ccm): 250 będą to słowa kluczowe do wyszukiwania. pzdr Dobry pomysł, jak juz Bigu napisał, warto dodać kilka słów od siebie. Wedle życzenia: SZNUREK Wyszukiwanie już działa. !sciana pzdr
Sacetti Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Przepraszam z OT, Szorstki mieszkasz na osiedlu na którym mieszkałem przez kilka lat (od początku jego istnienia w KD1).
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Przepraszam z OT, Szorstki mieszkasz na osiedlu na którym mieszkałem przez kilka lat (od początku jego istnienia w KD1). !OKK a ja w KD2, też od początku. I byłem tu pierwszym posiadaczem skutera. Już w 2001 roku śmigałem Piaggio Zip-em !sciana A co do zdjęć, Zegar, w galerii klubowej ma zdjęcie na Majce 125 zrobione na końcu parkingu, przy lesie. Teraz mamy tam "osiedlowy kącik grillowy" !OKK pzdr
22hubert Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Widze temat podpasowal ale jak bym jeszcze sie dowiedzial jak wstawic zdjecie bylo by super
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Żeby nie zaśmiecać tamtego wątku. LWfilip, przeedytuj posta ze zdjęciami w ten sposób, że po każdej linii gdzie podany jest link do zdjęcia, naciśnij "enter". [index dla wyszukiwarki ] wstawianie zdjęć na forum, wstawianie zdjec na forum. Zawsze jak wstawiacie kilka zdjęć, najlepiej stanąć kursorem po "[/img]" i wcisnąć ENTER z klawiatury. Zdjęciówki "wskoczą" wtedy "jedna pod drugą" i nie będzie dolnego scroll bara w przeglądarce... !scooter Tym niemniej, Atlanta prezentuje się pięknie pzdr
Barti Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 senks 22hubert i gdzie Twoje zdjęcia ? Wpadłeś na super pomysł a jakos twoich zdjęć jako autora tematu nie ma P.S. ale pomysł świetny moim zdaniem
22hubert Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 kurcze nie mam aktualnych zdjec maszyny i nie ma co wrzucic !sciana jak ogarne sie w pracy to zaraz cos pstrykne i wkleje.
Barti Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Skoro komentarze miały byc tutaj a zdjęcia w innym miejscu to może administracja usunełaby kilka postów żeby zostały same zdjęcie w tym TEMACIE tak jak mialo być !scooter
voit Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Skoro komentarze miały byc tutaj a zdjęcia w innym miejscu to może administracja usunełaby kilka postów żeby zostały same zdjęcie w tym TEMACIE tak jak mialo być !scooter Dokładnie ! Moja sugestia pod rozwage może by tak po jednym zdjęciu w poście dawać, a jeżeli ktoś ma życzenie więcej to link do galerii.
22hubert Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a ja z fotosika nie moge zdjecia wstawic !scooter ,
magart Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 dobry wątek - przynajmniej można popatrzeć jak wygląda air-flow u @bilety i @huberta22 @hubert22 dzięki za pomysł tematu !scooter
Barti Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a ja z fotosika nie moge zdjecia wstawic !happybth , Prześlij mi na PM lub podaj na forum swojego maila to wysle Ci co zrobic !happybth
Marynarz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zrobiłem 2 poradniki wideo dla tych co to nie wiedzą jak zamieszczać zdjęcia na naszym forum !happybth Zapraszam do oglądania TUTAJ
22hubert Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 tak wlasnie robilem tylko ze w fotosiku gdzie mam zdjecia adres jest bez rozszezenia gif itp. np ( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...2a9d5f7783.html ) a ten rodzaj nie jest wczytywany przez burgmanie. czy musze zrobic konto w picassa zeby bylo ok.
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Spróbuj z tym programem.Na razie używam tylko tego do bezpośredniego wklejania. http://www.imageshack.us/
Rekomendowane odpowiedzi