kaktus83 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mnie również udało się dokulać spokojnie do ustronia. Dzięki i do zaś
Gość radiolog Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pozdrowienia dla calej grupy ślaskiej,a w szczególności kierownika granatowego burka 400 SM 2464, z którym witalem się na światłach w drodze powrotnej
Klubowicze karton Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2011 następna blacha dopięta pluszaki dane dzieciom .podziękowania Ani iRoniemu za smaczną wyżerke i przepisy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2011 i ja też już w domu dziekuję za miłą wspólną jazdę naszego NFŚGMBiW niestety nie było z nami więc nieudolnie próbowałam go zastąpić zdjęć kilka ps. Ania i Roni dzięki za gościnę miło było Was zobaczyć i pogadać
Lion Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja również dziękuję wszystkim uczestnikom "Jasna Góra 2011" - było bardzo miło z wszystkimi się spotkać. Pozdrowienia dla Radiologa i reszty jego całej ekipy !scooter. Do zobaczenia, myśle że wkrótce !YES . Pozdrawiam Lion
Gość Kristof Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dziekuję wszystkim za milą podroz do i z powrotem.. !OKK do nastepnego zobaczenia hehe !OK pozdrawiam wszystkich uczestników!!!
Rekomendowane odpowiedzi