Marcino1 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Halo Dolny Śląsk! Czy ktoś się wybiera na Burgmanię a jeżeli tak, to: - w jakim terminie? - z plecaczkiem czy bez? Pytam, ponieważ muszę zaplanować wyjazd a byłoby miło pojechać w grupie. Dawać mi tu odpowiedzi!!! !happybth Pozdrawiam M.
jack daniels Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mówisz masz. Plan wyjazdu??? Jeżeli zdrowie pozwoli to do Warki wyjadę w środę omijając Wrocław (bo po co?} Będę jechał przez Wołów i tam możemy się spotkać by dalej kontynuować wspólną trasę. Czekam na info. J.D.
misioooo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja z małżonką się wybieram. Kiedy dokładnie - do ustalenia. Piątek mam wolny, czwartek czerwony w kalendarzu... Można w środę, można w czwartek !happybth Plan? Cóż... Z Wrocławia do Warki Którędy - się zobaczy ;P Może być Wołów.
Enek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam:) Ja podobnie-jeszcze szczegółów nie znam-co do daty wyjazdu-ale mysle jakos czwartek lub piatek-to jest do ustalenia bo tez wolalbym jechac jakas wieksza ekipa. Jezeli chodzi o ilosc osob - to jade z plecaczkiem:)
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeszcze sporo czasu, zwykle (mam już za sobą 3xBurgmania, 2x Stegna, 2x RajdSwiętokrzyski itd..) tego typu wspólne dojazdy z Dolnego Śląska na zloty uzgadnia się na kilka dni (Tydzień) przed... Przecież każdemu może coś się jeszcze zmienić w międzyczasie bo do zlotu jeszcze 1,5 m-ca.... No, a przez Wołów to już rózne ekipy jeździły nawet ze stolicy !piwko
Marcino1 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No i dobrze, kontaktujemy się zatem tydzień przed wyjazdem. Ja nastawiam się na piątek. Swoją drogą; 5 sprzętów z całego Dolnego Śląska to nie jest liczba porażająca... Z drugiej strony, jak to mówią, nie liczy się ilosć !OK
Rekomendowane odpowiedzi