Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Honda Forza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze primo - Dziękuję Marynarzowi za pokazanie na forum Małej Japoneczki. !scooter !scooter :D

Po drugie primo - Siostra Małej Japoneczki też śliczna , @ kfcent rejestruj szybko i wstawiaj tekst o wrażeniach z jazdy. !scooter

Po trzecie primo - Trzeba założyć podsekcję sekcji klubu (czyli ... Burgmania => Sekta Wyznawców Zacnej => FORZOMANIA). !YES !V !V

A po czwarte primo - Wybory do zarządu Forzomani nastąpią po ujawnieniu się trzeciego posiadacza skośnookiej śliczności. Są wolne stanowiska: Pierwszego Sekretarza , Prezesa i Vice Prezesa Forzomani :P:D:(

POzdrawiam wszystkich Forzozakręconych. J.D. :):(:D

Opublikowano

No to ja Wam teraz namieszam :)

Znalazłem fajną (niestety Japońską, ale po ngielsku) stronkę z akcesoriami do Forzy... NADUŚ

A przez Was coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nie nad zmianą pojemności 250>400,500 ale nad zmianą na Forzę mojej YP !scooter !scooter :)

Opublikowano

Marynarz!!! No to... Mamy Cię. :):):lol:

Łubu dubu, łubu dubu.

Forzę Kupuj!!!

Wstąp do klubu. :lol: !OKK !OKK

POzdrawiam J.D. !scooter !scooter whist

P.S. Śpiesz się, bo stanowisko Pierwszego Sekretarza "Forzamani" masz w zasięgu ręki. W naszym klubie hierarchia w/g masy Forzoposiadacza. !YES !YES !YES

Opublikowano

heheh...jak według masy to ja gdzieś na końcu bede;)

mój wspólas ma się dziś zarejestrować na burgmanii...oczywiście wraz z pojazdem NSS250X !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
mój wspólas ma się dziś zarejestrować na burgmanii...oczywiście wraz z pojazdem NSS250X !scooter

Jacuś kupił Forzę???????????????

Opublikowano
mój wspólas ma się dziś zarejestrować na burgmanii...oczywiście wraz z pojazdem NSS250X  !scooter

Jacuś kupił Forzę???????????????

dokladnie tak Orzeszku :( mamy dwie w firmie !piwko najpierw ja namówiłem jego, żeby kupił a potem sam zachwycony tym skuterem ktorym zawsze się fascynowałem kupiłem ja :D

Opublikowano

Forzomania radośnie w siłę rośnie w tempie geometrycznym. !sciana !sciana :)

POzdrawiam J.D. !OKK ;) !happybth

Opublikowano

@ Paszczurnik między innymi dzięki twojemu opisowi zostałem posiadaczem Forzy.

Witaj w klubie. :) !V !V

POzrawiam J.D. :(:(:(

Opublikowano
@ Paszczurnik między innymi dzięki twojemu opisowi zostałem posiadaczem Forzy.

Witaj w klubie. !V  !V  !OKK

POzrawiam J.D. :(  :(  :)

opis fajny...ja tym skuterem bylem zafascynowany już dawno :(

mysle że przydało by się zrobić jakiś nowy tescik i opis ,który moglby znaleźdź sie na burgmanii... chociażby różnice między NSS X a NSS EX ...Jacku ja już walcze z rejestracją, pewnie na najbliższy spot nie ogarne ,ale na nastepnym sie melduje (mam nadzieje że zamówiona szyba RMA już do mnie dotrze do tego czasu,bo z tą wysoką to wstyd-haha) :(

@paszczurnik bardzo ładny awatarek:)

polecam:

Gość jajacek
Opublikowano

Najpierw witam wszystkich, bo udało mi się zarejestrować.

Zawsze jak jeździłem motocyklem i pracowałem w branży motocyklowej, jedyny skuter, który mi się podobał, to była Forza. Po poznaniu walorów użytkowych skutera w mieście, dzięki kfcent ziomusiu... zdecydowałem się na zakup.

Kilka fotek... (niska jakość z kom.)

Po zakupie.

nss01.jpg

nss02.jpg

Aktualnie, rodzina w komplecie.

nss03.jpg

• Administrator
Opublikowano

mysle że przydało by się zrobić jakiś nowy tescik i opis ,który moglby znaleźdź sie na burgmanii... polecam:

kfcent... jestem bardzo ZA !OKK

W zeszłym roku miałem przetestować ten model ale trochę plany się pozmieniały i nie udało się !OKK .

Nie ukrywam, że bardzo brakuje testu Forzy na Burgmanii :lol:

Gość Paszczurnik
Opublikowano

jeśli będziecie robić testy i recenzje, chętnie pomogę.

od 23 czerwca 2009 nawinąłem na Forzie prawie 13 000 km.

Opublikowano

W takim razie zatwierdzone. !scooter zabieram się za robotę.

Opublikowano

Forza 250 NSS 250X w trakcie jazd testowych. Od zakupu nastukane 800 km w cyklu mieszanym. Jak do tej pory same superlatywy, a jedyną wadą jest brak wad :lol::lol::( .

Średnie spalanie 3,65 l/100km. Stan oleju bez zmian. Idealna prędkość w trasie przy mojej masie (100 kg) to 90-100 km/h i do tej prędkości dochodzi żwawo. Powyżej przyśpieszenie jest już spokojniejsze ale co tu wymagać od tej pojemności silnikowej. Zawieszenie nie za miękkie i nie za sztywne a hamulce jak brzytwa.

Siedzenie usytułowane dość nisko dzięki czemu obniżony jest środek ciężkości.

Jednym słowem idealna na moje kręte górskie drogi.

Pozdrawiam i lecę testować dalej J.D.

@ Paszczurnik wysłałem do Ciebie kilka pytań na meila, jeżeli nie dotarły to powtórzę na PM

Forza ma to jest to.

Kocham ją..,

J.D. :lol::P !OKK

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uwaga wszyscy zainteresowani ;) test,forzy prawie gotowy:) do konca weekendu przesyłam materiały + fotki Mariuszowi, mam nadzieje że przypadnie mu do gustu,spełni oczekiwania i trafi na burgmanię....

4925674145_8c321c46a0.jpg

szerokośći...

• Administrator
Opublikowano

Super ;)

Fotka już mi się podoba ;)

• 4 miesiące temu...
Gość Paszczurnik
Opublikowano
Uwaga wszyscy zainteresowani ;) test,forzy prawie gotowy:) do konca weekendu przesyłam materiały + fotki Mariuszowi, mam nadzieje że przypadnie mu do gustu,spełni oczekiwania i trafi na burgmanię....

4925674145_8c321c46a0.jpg

szerokośći...

gdzie można przeczytać gotowy test?

nie żebym musiał się przekonywać jaka Forza jest świetna;)