Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
W TVN24 podawali ze być moze 3 osoby przeżyły i są w stanie ciężkim - módlmy się za nich..... oby to była prawda....

Wygląda jednak na to, że nie przeżył nikt... !bicz

[']

pzdr

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szorstki

43

• Geni

39

• MARCVS

29

• Klaud

25

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[']

Odnaleziono właśnie 1 czarną skrzynkę (rmf fm)

Opublikowano

Szok.

Żal tylu ludzi, nawet jeśli nie zawsze ich rozumieliśmy.

......To straszny chichot okrutnej historii........

[`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]

!bicz

Gość auksencjusz
Opublikowano

Brakuje słów, aby opisać to, co się stało. Straciliśmy tak wielu wspaniałych ludzi. [']

Opublikowano
Bzzzzzzzz

Mam ogromną prośbę o wpowadzenie koloru czarnego na naszej stronie na znak żałoby.

[...]

Z kolorystyką forum może być problem, bo do tego potrzebny jest pewnie cały szablon kolorystyczny. Ale na znak solidarności z rodzinami ofiar możemy zmienić avatary lub w podpisach umiścić kokardki (patrz Szorstki) w tygodniu żałoby narodowej.

Może któryś z adminów umieściłby jakąś krótką informację i fotkę na głównej stronie burgmanii, bo tam są jeszcze święta.

• Klubowicze
Opublikowano

:angry:

Opublikowano
Bzzzzzzzz

Mam ogromną prośbę o wpowadzenie koloru czarnego na naszej stronie na znak żałoby.

[...]

Z kolorystyką forum może być problem, bo do tego potrzebny jest pewnie cały szablon kolorystyczny. Ale na znak solidarności z rodzinami ofiar możemy zmienić avatary lub w podpisach umiścić kokardki (patrz Szorstki) w tygodniu żałoby narodowej.

Może któryś z adminów umieściłby jakąś krótką informację i fotkę na głównej stronie burgmanii, bo tam są jeszcze święta.

Bzzzzzz

Mieliśmy już na Burgmanii przynajmniej raz okres żałoby i kolory były zmieniane na szaro-czarne.

Opublikowano

[']

Opublikowano

Dramat Rzeczypospolitej. Dziś cały świat usłyszał o Katyniu. Przed siedemdziesięciu laty w cieniu kłamstwa umierała Rzeczpospolita - jej Obywatele, którzy mieli być dla nas autorytetami. Kłamstwo i cisza spowiły to miejsce do dziś; choć są dokumenty, żyją jeszcze ostatni świadkowie, być może także oprawcy - świat nie wie, Rosjanie nie wiedzą, wielu Polaków nie wie co oznaczają słowa "Zbrodnia Katyńska".

Dziś media doniosły na krańce tego świata dramatyczną prawdę o zdarzeniu jakiego nie znała historia - Głowa Państwa i wielu z najznamienitszych Obywateli poniosło śmierć w lesie pod Smoleńskiem... W lesie pod Smoleńskiem.

W tym samym miejscu pożegnali się z nami dwaj Prezydenci - sprawujący swój urząd i ten, który był gwarantem ciągłości naszej państwowości w czasie okupacji hitlerowsko-sowieckiej. Pożegnali się z nami najwyżsi dostojnicy państwowi, Dowódcy rodzajów sił zbrojnych, Zwierzchnicy ordynariatów polowych wszystkich obrządków, wicemarszałkowie Sejmu i Senatu oraz Posłowie i Senatorzy z najważniejszych partii i ugrupowań... Służyli jednej Ojczyźnie, jedna śmierć stała się ich udziałem. Bez podziałów, bez wyróżnień, bez różnicy.

A to wszystko w Wigilię Niedzieli Miłosierdzia - w sobotę. Przed pięciu laty w Wigilię Niedzieli Miłosierdzia - w sobotę wieczorem odszedł do Domu Ojca Jan Paweł II.

Gdzie tu plan, gdzie logika? Po ludzku - brak. Ale Myśli moje nie są myślami waszymi ani wasze drogi moimi drogami - wyrocznia Pana". Księga Izajasza 55:8

Pozostaje mieć nadzieję, że z tej śmierci, której nikt z nas nie ujdzie pozostanie nie tylko wspomnienie ale nauka i mądrość - owoc. A z nich zrodzi się w naszej udręczonej Ojczyźnie pokój, zgoda, solidarność...

Opublikowano

(*) (*) (*)

Opublikowano

To bardzo przykre.

Jestem wstrząśnięty tymi wydarzeniami.

Opublikowano

['] ['] [']

• Klubowicze
Opublikowano

[ ] [ ] [ ]

Opublikowano

straszne.... :)

[`]

nadal nie moge w to uwierzyc....

Opublikowano

Smutno mi ...

Opublikowano

Niech światełko świeci nad duszami tych którzy odeszli tragicznie :)

Opublikowano

niestety bardzo przykre

['] ['] [']

moim zdaniem powinny istnieć procedury zakazujące podroży jednym środkiem transportu tak ważnym personom.

Najszczersze kondolencje rodzinom zmarłych

Opublikowano

[*] [*] [*]

• Sympatycy
Opublikowano

Kondolencje i wielkie współczucie dla rodzin tragicznie zmarłych.

(`) (`)

• Sympatycy
Opublikowano

[*]

• Klubowicze
Opublikowano

[*][*][*]

Opublikowano

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

[*][*][*][*][*][*]

Pamiętajmy o tych 96 osobach które zgineły...

Opublikowano

To jest tragedia której nie da się do niczego porównać.

Brak mi słów na to wszystko

[']

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...