Komar Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ['] Bzzzz Jeśli coś wiecie dopisujcie. Podobno zginął Prezydent RP, jego żona i wielu innych wybitnych osób. W Katyniu modlą się już za ofiary Na razie nie jestem w stanie nic więcej napisać.
Mareczek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1651562,0,1,samolot...,wiadomosc.html Wielka Katastrofa. Kondolencje dla Rodzin.
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Samolot z prezydentem na pokładzie, który wyleciał o 6:50 z Warszawy, rozbił się niedaleko lotniska wojskowego w Smoleńsku - informuje rzecznik MSZ Piotr Paszkowski. Maszyna jest "w znacznym stopniu zniszczona". Trwa akcja ratunkowa. Stan prezydenta i jego małżonki jest nieznany. Telefony wszystkich pasażerów milczą. Agencje światowe informują, że zginęło 87 osób. Tę liczbę potwierdza rosyjskie ministerstwo ds. nadzwyczajnych. (tvn24) Wszyscy zginęli. [']
Artemis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Składam najszersze kondolencje wszystkim rodzinom i bliskim osób zabitych w katastrofie lotniczej. Może to zabrzmi dziwnie to co napiszę, ale były się sytuacje że wyśmiewałem się z prezydenta teraz tego bardzo żałuję. Bardzo mi przykro.
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wg. najnowszych informacji na pokładzie były 132 osoby. (")
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja jestem w szoku [']
ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kurcze ale sie narobilo, nie darzylem sympatia naszego Prezydenda ale naprawde to wielka tragedia, tyle waznych i szanowanych osob zginelo. Szkoda tylko ze od paru lat wszyscy mowili ze moze do tego dojsc i trzeba wymienic te latajace trumny, ale nikt nie chcial podjac decyzji bo w gre wchodzila duza kasa. [']
Woody Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bardzo smutna informacja - przykre jest też to, że tyle (tak ważnych) osób musiało zginąć, bo nikt nie miał odwagi kupić ani wynająć od LOTu nowych samolotów dla VIPów (o czym się mówi od 10 lat prawie, dotyczy to też śmigłowców - patrz słynny wypadek z L.Millerem) w obawie o przegraną w wyborach. http://tematy-wiadomosci.gazeta.pl/T/1642,Tu-154 Kondolencje
Wojtecki Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wyrazy wspolczucia dla rodzin ofiar katastrofy [*]
pablos Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tragedia ['][']['] - wyrazy współczucia dla rodzin PS.Zachdzi pytanie czemu tak wiele wybitnych osób leciało jednym samolotem??? Z tego co wiem raczej nie praktykuje się takich rozwiązań ale mogę się mylić.
ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Z tego co sie orientuje w jednym samolocie nie moze leciec Prezydent i Marszalek Sejmu (de facto Marszalek jest Wicerezydentem)
Sympatycy Arecki Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Brak słów. [']['][']. Wiele się teraz może zmienić.
@lex Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wielka tragedia. Wyrazy współczucia dla rodzin [*][*][*]
GrzechoCnik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Łączę się w kondolencjach dla rodzin osób, które zginęły. Najbardziej wkurzają mnie komentarze że to Rosja jest winna !yeah PS dzięki dla Admina, za porządek z moim tematem bo nie trafiłem na ten tutaj.
Użytkownicy Tony Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Przykra sprawa.Wyrazy współczucia dla rodzin [*][*][*]
Gość Przemo84 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To jest naprawde katastrofa. Stracilismy głowe Państwa RP. Stracilismy ludzi, którzy mieli władze nad naszą RP. Nie wiem co bedzie, a mysle ze kluczowo sie wszystko moze zmienic. Żal, smutek u zdrowego Polaka napewno widnieje w sercu. Kondolencje dla wszystkich których dotknęła osobiście ta katastrofa z powodu swoich najbliższych.
leszek_krakow Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ['] ['] ['] ['] ['] ['] Nieprawdopodobne..... nie do uwierzenia...... nie jestem sympatykiem polityki i polityków..... ale to jest niewyobrażalna tragedia...... Kondolencje dla rodzin.......
GrzechoCnik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Podają, że nie znaleźli jeszcze czarnej skrzynki, gdzie zapisane są rozmowy w kabinie pilota, komunikacja, przez radio no i parametry lotu: prędkość, wysokość, kąty nachylenia. Ciekawe kiedy to opublikują?
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Właśnie w tej chwili czytają listę osób lecących w samolocie.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wielka Katastrofa. Kondolencje dla rodzin ofiar.(")
Rekomendowane odpowiedzi