magart Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 orzech napisał(a): kmodzele napisał(a): A ja proszę o nieco szerszy opis wydarzenia. Czy dobrze rozumiem, że jechałeś sobie lewym pasem, a kierowca busa - prawym i ni stad niu zowąd zmienił dwa pasy w lewo prosto na równolegle jadącego Ciebie? Koleś wyjeżdżał z McDonalda, sięgał po kanapkę i nie zauważył Valdiegi. Wszyscy byli trzeźwi, Powstańców Śląskich z Połczyńską. Valdi ma złamany prawy nadgarstek, ten od sexu "sam na sam" czy pisania - jak wolisz. Noga cała tylko poobijana. SW - Piaseczyńska masakra piłą mechaniczną Wystarczy??? Orzech kruca fuks - norlmanie SZACUN za to opracowanie. Jakbyś całe życie raporty policyjne z wypadków drogowych robił !V (chociaż Valdi ma grzywkę nie w tą stronę co trzeba !OKK )
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Orzech, zapomniałeś dołączyć kopię notatki sporządzonej na miejscu przez policję, zeznania świadków i opis obrażeń z pogotowia. Chociaż i z tego tylko co tu wrzuciłeś, jakiś obraz sytuacji już się wyłania... pzdr BTW: A do czego służy prawy nadgarstek to zależy, czy ktoś jest prawo czy leworęczny. Taka kategoryczna deklaracja z Twojej strony, to w jakimś sensie mała nietolerancja !V !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Peanut, Twój plan sytuacyjny rozwiewa chyba wszelkie wąpliwości !V Ps. Jakbyś dołączył jeszcze zeznania świadków to może kmodzele będzie w pełni !OKK "szorstki" napisał(a): BTW: A do czego służy prawy nadgarstek to zależy, czy ktoś jest prawo czy leworęczny. Dokładnie, skąd pewność, że Valdi "kocha" właśnie prawy a nie lewy?
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 MariuszBurgi napisał(a): Dokładnie, skąd pewność, że Valdi "kocha" właśnie prawy a nie lewy? !OKK Mówił wczoraj, że tak jak ja - czyli po obliczeniach wyszło mi, że właśnie prawym !V
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A gdybyś napisał na przykład: "prawy nadgarstek, ten który służy do odkręcania manetki", byłoby bardziej "maxiskuterowo". !OKK No, ale nie byłoby tyle śmiechu. !V Aaa, i ciekawych informacji dla potomnych pzdr
LWfilip Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 @Orzech bravo za szkic sytuacyjny !OKK Normalnie jak bym tam był !V . Może na podstawie tego szkicu i jeszcze kilku relacji można będzie jakiś film nakręcić? Swoją drogą to chciałem zapytać czy jak ktoś jest leworęczny to kocha inaczej??
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 LWfilip napisał(a): czy jak ktoś jest leworęczny to kocha inaczej?? Kocha tak samo tylko ma lewy biceps mocniejszy. Szorstki nawet na myśl mi nie przyszło, że prawa ręka to ta od manetki !OKK widać mamy inne priorytety !V
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 orzech napisał(a): Szorstki nawet na myśl mi nie przyszło, że prawa ręka to ta od manetki !OKK widać mamy inne priorytety !V Nie, nie, nie rób sobie wyrzutów...sex też jest ważny... Ja też wiem, że świat nie kręci się tylko wokół manetki !TAZ Mam nadzieję, że dzięki temu wątkowi, Valdi ma znacznie weselszą rekonwalescencję pzdr
Gość noktrum Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Życzę powrotu do Zdrowia. Sam również nie miałem najlepszego spotkania z busem, ale wyszedłem (na szczęście) cało. Sytuacja identyczna tylko miejsce inne. Bus "Arka" relacji W-wa - Karczew, okolice Radości (za toyota w stronę w-wy) jest przystanek i bus postanowił wyjechać mi przed nos. Jechałem wolno 40-45 km/h i tylko dlatego wyhamowałem, zdołałem odbić, ale skuter ucierpiał. Lusterko i bok przerysowany. Lekki ból w lewej kostce... I cyrk z kierowcą busa oraz potem z Policją na koniec (policjanci wykazali zrozumienie iż nie była to moja wina!). Jeszcze raz Życzę powrotu do Zdrowia.
ewave Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A mówiłem że McDonald to niebezpieczne jedzenie. Ale żeby przez hamburgera rękę łamać
Geni Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Powrotu do zdrowia życzę, pal sześć mopeda, oby się ręka ładnie zrehabilitowała. Natomiast "zdjęcie satelitarne" autorstwa Orzecha to profesjonalizm pełną gębą i dowód na to, że brak satelitów szpiegowskich nasz kraj może zastąpić odpowiednimi ludźmi.
damianibeata Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Orzech , zapomniałeś jeszcze napisać jaka to była kanapka i kolor samochodu. Aha i czy kierowca miał wąsy.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 damianibeata napisał(a): Orzech , zapomniałeś jeszcze napisać jaka to była kanapka i kolor samochodu.Aha i czy kierowca miał wąsy. Brak danych
Gość Kampol Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To ja tez zdrówka życzę, .... ja dzisiaj na łopuszańskiej zaparkowałem przednie koło w drzwiach volvo V70 którego kierowca stwierdził że zdejmie sobie marynarkę w korku .... naszczęście nic wielkiego się nie stało. Pozdro dla Wszystkich.... Jeździjmy rozważnie
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 orzech napisał(a): damianibeata napisał(a): Orzech , zapomniałeś jeszcze napisać jaka to była kanapka i kolor samochodu.Aha i czy kierowca miał wąsy. Brak danych Nie do końca prawda .... ...... bus był biały Marki Peugeot typ Boxer poprzedni model na oko L3H2 (2 razy przedłużany raz podwyższany) pełny blaszak, silnik HDi (przypuszczalnie 2.8 ale tu się mogę mylić) pojazd po restylingu co sugerowałoby rocznik około 2000. Kierowca nie miał wąsa - widziałem szmondaka. Co do kanapki rzeczywiście brak danych.
damianibeata Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Teraz czyję pełną satysfakcję z opisanego przebiegu wydarzeń Valdi jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jejku !scooter trzy dni bez forum a tu takie wiadomości. Valdi cieszę się, że nic poważnego się nie stało. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Valdi zbieraj się, zdrowiej szybko, naprawiaj rączkę, nóżkę i skrzydełko, bo sezon się zaczął. Miałeś dużo szcęścia.
Gość mkisiu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Valdi, bardzo mi przykro Wracaj do zdrowia i na drogę
kmodzele Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Znaczy się, że trzeba uważać na wyjeżdżające z parkingów i czające się do ruszenia pojazdy. "kręcenie manetką" - tefgo jeszcze nie znałem. Mi to wcale nie mówi, o którą rękę chodzi... !placz1 A Valdi, czemu Ty nic już nie piszesz? Drugą ręką też się da! I pisać, i kręcić manetką. Jak się poptarzy na zdjęcie satelitarne przedmiotowego wyjazdu z Mc-a, to widać, ze auto wyjeżdżające z parkingu jedzie przez chwile nieomal pod prąd i WIDZI PRZED SOBĄ nadjeżdżajace pojazdy. Potem ma namalowany rzad trójkątów mówiących, ze ma ustąpic pierwszeństwa. Potem zmieniał pasy, powinien włączyć kierunek i ustąpić pierwszeństwa wszytskim na poszczególnych pasach. Facet musiał w ogóle nei patrzec co robi. Aż trudno uwierzyć, ze tacy się trafiają. Ale także z innych opisów na tym forum już wiem że się trafiają :-(
Klubowicze valdi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kmodzele napisał(a): Znaczy się, że trzeba uważać na wyjeżdżające z parkingów i czające się do ruszenia pojazdy."kręcenie manetką" - tefgo jeszcze nie znałem. Mi to wcale nie mówi, o którą rękę chodzi... !placz1 A Valdi, czemu Ty nic już nie piszesz? Drugą ręką też się da! I pisać, i kręcić manetką.
Rekomendowane odpowiedzi