Klubowicze valdi Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W dniu wczorajszym około godziny 13tej jechałem sobie ul. Powstańców,a chwilę później sam wyglądałem jak powstaniec, !wolf SW jak RUDY102 po walce pod Studziankami. A tak na poważnie to głodny kierowca busa nie dał mi żadnych szans,sięgając po kanapkę przejechał dwa pasy w poprzek i trafił mnie na trzecim. Podsumowanie: Złamany nadgarstek,zbite kolano,lekko obita kostka lewej nogi.
Barti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dobrze że tylko takie male obrażenia. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i śmigania .
phil Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Przykro słyszeć.. zdrowiej. Ja dziś w drodze do pracy też miałem sekundy grozy kiedy pan w korku stwierdził, że może zawróci. Jak już byłem na poziomie jego błotnika zatrzymał się i udało się wspominki z życia ostudzić... Masakra jest na mieście. W zeszłym sezonie może później zacząłem jeździć i kierowcy bardziej przyzwyczajeni... w tym w ciągu miesiąca dwukrotnie 4oo zajechała mi drogę i 1 sytuacja mrożąca krew w żyłach. Zdrowiej Waldi !
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zdrowiej Valdi ! Oby nie było już więcej takich njusów... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No właśnie to o Tobie była wczoraj mowa w "widziany widziana". Mam nadzieję, że szybko wrócisz na skuta. Pozdr.
leszek_krakow Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Valdi - Szybiego powrotu do zdrowia i na 3maj się
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zapomniałem o najważniejszym WIELKI szacun dla Kiśla za pomoc w posprzątaniu wraków ze Stolicy i dostarczeniu do domu
magart Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kurcze, ale niefart. Kierownikowi busa należy się solidny Valdi rychłego powrotu do zdrowia !wolf !OK
KAZI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Włos się na głowie jezy jak widzę takie tematy na forum - zdrówka zyczę.
marych Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Początek sezonu niezbyt udany ale ważne że nic poważnego. Pozdrawiam PS. Kolana nie zazdroszczę sam swoje od pół roku rehabilituje po spotkaniu z krawężnikiem.
medipos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witaj, szczęście w nieszczęciu, że tak się skończyło, ja miałem podobną sytuacje w zeszłym roku i do dzisiaj robi mi sie ciepło jak ja sobie o tym przypomnę.... Szybko zdrowiej PS a jak tam - mocno uszkodzony ??
ptaku_1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Szczescie w nieszczesciu ze praktycznie obylo sie bez wiekszych uszczerkow na zdrowiu. Zdrowiej nam chlopaku.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zapomniałem o najważniejszym WIELKI szacun dla Kiśla za pomoc w posprzątaniu wraków ze Stolicy i dostarczeniu do domu Kufa co za upierdliwy koleś z tego Kisiela ... wszędzie go pełno !wolf A tak na poważnie to kol. Waldemar D. dochodzi do siebie i aktualnie ma kryzys dnia następnego !OK Kupiłem mu dwa browary i coś słodkiego. Podesłał bym mu jakieś dziewuchy ale wtedy ja też miałbym połamane kulasy Tyle!
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zdrówka Valdi i wracaj szybko do pełnej sprawności. Jutro ból będzie mniejszy. PS. Coś ostatnio słyszałem. że piwko pomaga szybciej się regenerować po urazach kostnych. To może na dzisiejszym spocie każdy po browarku do kufra i w odwiedziny.
reno Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Valdi, udanej rehabilitacji. Kraków pozdrawia. Piwny toast za Ciebie!
MARCVS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Szybkiego powrotu do zdrowia i na drogę
Klubowicze robson Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Szczęście w nieszczęściu, że tylko tak to się skończyło . Miałem w swojej karierze motocyklowej 2 szlify , znam ten ból. 3-maj się chłopie i zdrowiej
Sacetti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Trzymaj się chłopaku i ciesz się, że tylko tak się skończyło. Ja po upadku jeszcze na Majce, kolano odczuwałem jeszcze przez kilka miesięcy
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zdrówka Valdi i wracaj szybko do pełnej sprawności.Jutro ból będzie mniejszy. PS. Coś ostatnio słyszałem. że piwko pomaga szybciej się regenerować po urazach kostnych. To może na dzisiejszym spocie każdy po browarku do kufra i w odwiedziny. Miejsca ci u mnie dostatek, a i kiełbaska z grilla by się znalazła
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zdrowiej Valdi... kurcze żebyśmy takich postów w ogóle nie musieli pisać....
Gość Fazi69 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Takie wieści powodują że odechciewa mi się wsiadać na 2oo. Życzę powrotu do zdrowia. No i oby maszyna okazała się tylko estetycznie oszpecona.
GrzechoCnik Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Valdi - przede wszystkim odbudowuj uszkodzenia ciała, później ducha, a w tzw międzyczasie maszyny. Zdrówka !!!
Rekomendowane odpowiedzi