Sympatycy Kisiel Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 NADUŚ® - mały rys historyczny nadusia Panowie - coś mi się wydaje, że szykują się mi przychody z tantiem. Pollacco jak się zapisać do ZAKIS'u ?
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kisiel napisał(a): NADUŚ® - mały rys historyczny nadusia Panowie - coś mi się wydaje, że szykują się mi przychody z tantiem. Pollacco jak się zapisać do ZAKIS'u ? DO "ZAKISU" to się trudno zapisać... !bicz Wracając zaś do "NADUŚ", to trzeba przyjąć jakąś formułę, podobnie jak przypisy w pracach magisterskich. Może taka konstrukcja: "NADUŚ - Kisiela" ? !pomidor Pewne próby usystematyzowania tego problemu podjąłem osobisćie w tym poście: NADUŚ !w00t !bicz pzdr
MARCVS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A jak to się robi to naduś?? Bo jakoś nie doszedłem do tego
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 marcvs1 napisał(a): A jak to się robi to naduś?? Bo jakoś nie doszedłem do tego Kiedy piszesz nowego posta, powyżej okienka edycji masz zestaw narzędzi. Klikasz przycisk oznaczony "http://", pojawi się okienko w którym wpisujesz adres strony do której będzie stworzony tzw. link. klikasz OK, pojawi się drugie, podobne okienko. W tym drugim okienku wpisujesz "NADUŚ" i znowu OK. Jak zapiszesz posta to pojawi się w nim eleganckie "NADUŚ", które gdy ktoś nadusi, zostanie przeniesiony do strony której adres wpisałeś w pierwszym okienku. proste. pzdr
dr.big Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 E tam, a ja dalej uzywam tylko "KLIK" .
magart Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 dr.big napisał(a): E tam, a ja dalej uzywam tylko "KLIK" . Bigu w Twoim przypadku powinno być "Drüken Sie Bitte " , ale "KLIK" też ładnie
MARCVS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 szorstki napisał(a): marcvs1 napisał(a): A jak to się robi to naduś?? Bo jakoś nie doszedłem do tego Kiedy piszesz nowego posta, powyżej okienka edycji masz zestaw narzędzi. Klikasz przycisk oznaczony "http://", pojawi się okienko w którym wpisujesz adres strony do której będzie stworzony tzw. link. klikasz OK, pojawi się drugie, podobne okienko. W tym drugim okienku wpisujesz "NADUŚ" i znowu OK. Jak zapiszesz posta to pojawi się w nim eleganckie "NADUŚ", które gdy ktoś nadusi, zostanie przeniesiony do strony której adres wpisałeś w pierwszym okienku. proste. pzdr O dzięki Ci Dobry człowieku Teraz już będę wiedział jak stworzyć naduś'a
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kurde a ja kombinowałem co to za klijent ten NADUŚ. ps.szorstki dzięki za wyjaśnienia bo takich bystrych napewno bylo więcej.
Gość Przemo84 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No i ja szukałem i myslałem co to ten NADUŚ. Szorstki dobrze ze wytłumaczyłeś. Juz jest lepiej z moją wiedza o te słowo NADUŚ.
monk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mnie ostatnio ktoś z grona zastrzelił określeniem na odnośnik: "sznurek do"
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak mam płacić za naduszanie to już wolę pozostać przy klikaniu
Administrator Artix Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2010 śnurek to śnurek a niby co oznacza angielskie slowo "link" ja tez wole nazwe "śnurek" od "link" No a "naduś" no coż Kisiel, niech będzie "naduś by Kisiel" choc zamiast literki R w kolku powinna byc literka K w kolku
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a nie wystarczy zwykłe właź? ciekawy temat (na długie jesienne wieczory)
Rekomendowane odpowiedzi