Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to teraz niech każdy się przyzna jak mocno zgrzeszył w te święta. !OKK

Ja potrafiłem sobie odmówić i nie było aż tak żle. :blink:

Opublikowano
Ja potrafiłem sobie odmówić i nie było aż tak żle. :blink:

Ja również odmówiłem sobie diety . Moie postanowienie z przed kilku tygodni że będę się odchudzał wchodzi w życie jak wszystko jedzonko świąteczne zostanie zjedzone i strawione

[ kaczki kawałek został i kawałek boczku pieczonego i jeszcze „coś” ] Mam zaplanowane zmniejszyć wagę o 6,9kg no może lepiej będzie 7,1kg.

Opublikowano

i dieta poszła w piz....u :blink: !OKK !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
whist Niestety jestem łasuchem. Nie potrafię obyć się bez dobrego jedzonka, a te kaczki, pasztety i mazurki mniam, mniam. Na uspokojenie sumienia dwa razy w tygodniu intensywnie ćwiczę :blink:
Opublikowano
Ja również odmówiłem sobie diety .

Ja polecam jedyna słuszną diete - diete cud :D

Czyli - jesz ile chcesz, co chcesz, a jak schudniesz to będzie cud !OKK

Dzieki takiemu podejściu w te święta też rygorystycznie przestrzegałem diety :blink: !OKK Polecam whist

Opublikowano

Oczywiście, że w ramach walki z nadwagą , walczyłem z nią jej własna bronią B) . Jadłem i piłem aż nic nie zostało. I się zobaczy.

Opublikowano

Tia... za każdym razem można sobie powiedzieć:

-przecież święta wielkanocne są tylko raz w roku B)

..a potem diabeł stróż się budzi i szepcze:

-i święta wigilijne są tylko raz w roku;

-i raz do roku jest jajeczko/śledzik/otwarcie/zamknięcie sezonu/kiełbaska i zlot z Burgmanią.

-i urodziny/imieniny moje/żony/dzieci/ojca/matki/brata/sąsiada są tylko raz w roku.

-wszelkie rocznice ze swojej definicji są raz w roku, z czego warto o nich pamiętać.

-raz do roku można zjeść pizze/hot-doga/hamburgera/kebaba/inny fast food..

-mistrzostwa świata/europy w piłce są tylko raz na 4 lata, tak samo jak olimpiada letnia/zimowa, Małysz skacze głównie w zimie, za to Kubica jeździ w sezonie letnim B)

Nic się przecież od "jednego" nie stanie !OKK A to, że nie muszę już zapinać guzika w spodniach to zupełnie inne bajka !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Po 40-sto dniowym poście !OKK jak usiadłem do stołu to się tak najadłem, że prawie straciłem przytomność B), ale warto było rozciągnąć sobie brzuch w końcu to święta. W poniedziałek nie wychodziłem z mieszkania bo byłem tak przeładowany, że nie miałem szans aby uciekać przed polewaczami, pozdrawiam wszystkich, których trzeba było od stołu odrywać granatem B)

Opublikowano

ja tam sobie nigdy niczego nie odmawiam. Od 15 lat ważę 67 kg, jem ile chce, kiedy chce i co chcę i ni huhu nie mogę przytyć hahaha yyy jak by ktoś pytał to nie palę !tut a i piwko spożywam w nadmiernej ilości sztuk 2 dziennie i jakoś beerceps nie rośnie.

Więc i te święta nie były inne niż poprzednie czyli wędlinka z wędzarki z ogródka, a mięsko zakupione u kolegi na wsi, jajeczka od kór od teściowej takie co to po podwórku spacerują nie po klatkach. Uwielbiam święta wielkanocne :)

Opublikowano
ja tam sobie nigdy niczego nie odmawiam. Od 15 lat ważę 67 kg, jem ile chce, kiedy chce i co chcę i ni huhu nie mogę przytyć hahaha yyy jak by ktoś pytał to nie palę !w00t a i piwko spożywam w nadmiernej ilości sztuk 2 dziennie i jakoś beerceps nie rośnie.

Jak miałem 33 lata, to też byłem szczupły !YES

Porozmawiamy za 7 lat !bicz

ja święta się nie objadałem

Pierwszy dzień w pracy, a drugi od rana na burgim aż do pierwszych kropel deszczu

pozdrawiam :) !tut

Opublikowano

jak masz nadmiar to chętnie przyjmę !tut

• Klubowicze
Opublikowano

Ludzie dzielą się na tych co jedzą żeby żyć i na tych co żyją żeby jeść.

Jedzonko to jedna z przyjemności życiowych, ja osobiście należę do tej drugiej grupy. Dieta - nie znam takiego pojęcia.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dwa kilo do przodu !tut

Opublikowano
jak masz nadmiar to chętnie przyjmę :)

Gdyby to tylko było możliwe to przesłałbym Ci na maila !bicz !tut

Opublikowano

a ja się nie obżeralem !tut

a zostalem poczęstowany taką księżycówką że spod Czarnej Białostockiej wymięka :)

Opublikowano
a zostalem poczęstowany taką księżycówką że spod Czarnej Białostockiej wymięka

nie, no u nas królem wieczoru był "duch puszczy" prosto z pod Poleskiego Parku Narodowego wywar z czarnej winogrony która została mi po odsączeniu wina !tut