misioooo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po raz kolejny odbędzie się we Wrocławiu Msza Św. na rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2010 ul. Szewska godz 11.00, po mszy ok godz, 12,15 parada i przejazd do Orlego Gniazda. Na miejscu czeka na motocyklistów grill i muza na żywo. źródło - CzachowiskoKtoś się wybiera? Ja będę na pewno.
BiG Z Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja będę na pewno...:)trza zapoznać się z SW Bikers'ami .nie to żebym burgmanie zdradzał, ale SWB działają bardzo lokalnie i kreatywnie. podobno krasnala mieć będziemy już zamontowanego ha:)
Marcino1 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Cześć, byliście na mszy a poźniej w Orlim Gnieździe? pomimo szczerych chęci ze względu na imprezę rodzinną nie mogłem dojechać... Pozdrawiam M.
misioooo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Byliśmy Pogoda niefajna ("lekko" padało)... Za to multum pięknych maszyn pod kościołem - było na czym oczko zawiesić
Rekomendowane odpowiedzi