Klubowicze karton Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2010 .10 04 w całej polsce organizują imprezy, w zabrzu ,prudniku ,najbliżej my gdzieś jedziemy ?
winpio Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 .10 04 w całej polsce organizują imprezy, w zabrzu ,prudniku ,najbliżej my gdzieś jedziemy ? To chyba zależy od tego-kiedy chcesz skręcić w lewo !OKK Możemy ustalić to w Chudowie ,w ten czwartek
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W zeszłym roku nieźle to wyszło w Pszczynie , pare setek moto i wjazd legalnie na rynek !OKK (normalnie zakaz ).
vindzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 MOTOSERCE W CHUDOWIE a Ja 10 kwietnia mam pierwsze eliminacje do Mistrzostw Polski w Ratownictwie Drogowym W Czechowicach Dziedzicach startujemy o 9.00 najpierw testy itd więc około 10 ruszymy na trasę pisze tego posta ponieważ nie mogę oddawać krwi ze względu na zdrowie ale staram się pomagać w ten sposób jak ktoś chętny zapraszam na małe wspomnienia z pierwszej pomocy
Rekomendowane odpowiedzi