Artemis Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czołem Sympatycy i Sympatyczki Maksiskuterow Planuję z Małgosią dwudniowy wypad do Torunia i Malborka z noclegiem w tym drugim. Pytanie do osób mieszkających bądź bywających (z własnej lub nie własnej woli) co ciekawego możemy jeszcze odwiedzić w tamtej okolicy lub jakie malownicze trasy polecacie? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Alleluja!!! !sciana
Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nikt chyba od Siemika nie zna lepiej Malborka !sciana
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dwa dni to potrzebujesz na sam Malbork i oklice a gdzie ten Toruń, przejazd przez Kaszuby. Proponuje Toruń Gniew no i Malbork
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czołem Sympatycy i Sympatyczki Maksiskuterow Planuję z Małgosią dwudniowy wypad do Torunia i Malborka z noclegiem w tym drugim. Pytanie do osób mieszkających bądź bywających (z własnej lub nie własnej woli) co ciekawego możemy jeszcze odwiedzić w tamtej okolicy lub jakie malownicze trasy polecacie? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Alleluja!!! !sciana Jaki termin? Myślę ze coś wykombinujemy ciekawego ale dwa dni na Malbork? A co z Toruniem ?- rozumiem że tylko przejazd bo krócej przez Toruń !V .
michu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tak jak Siemik mówi podaj termin , a postaramy się spotkac , a dalej to poleci
Artemis Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zrobiliśmy sobie wolne 19-20 kwietnia. Wyjazd rano z Warszawy. Jeszcze przed południem Toruń z nastawieniem na zwiedzanie rynku, kawka/herbatka i jazda do Malborka. Późnym południem kwaterunek i zwiedzanie tego co się da. Będzie cały 20 i zastanawiam się co można obejrzeć/zobaczyć/zwiedzić tego dnia. Dzięks za zainteresowanie i pomoc.
Klubowicze robson Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W poniedziałek 19-go pracuję dokładnie na starym rynku w Toruniu ( kilka metrów od pomnika Kopernika ) , także pewnie będzie można Was spotkać , jakby co nr. telefonu wysyłam Ci na PM.
takuna Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Jak już będziecie w Toruniu (starówka) to mogę z czystym sercem polecić: - do przekąszenia knajpka "Piąta klepka" na ulicy podmurnej 34 polecam kluski z kapustą (smacznie, niedrogo i domowo) (patrz. mapka) - aby oko nacieszyć to koniecznie spacer starówką oraz miejsce widokowe na drugiej stronie Wisły. Najlepiej po zachodzie słońca bo wtedy można zobaczyć pięknie oświetlony bulwar i starą część miasta (patrz. mapka) - jak czas pozwoli to seans w Obserwatorium na Franciszkańskiej (patrz. mapka) pozdr. i życzę mile spędzonych chwil w moim mieście
Gość simon_xmax Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pomiędzy Toruniem a Malborkiem mogę jeszcze polecić 2 spacery: - zespół parkowo-pałacowy Ostromecko (pod Bydgoszczą, z Torunia DK 80) - Chełmża (starówka itp; z Ostromecka drogą 551) Jeżeli wierzyć Google to dołożycie jakies 50km ale chyba warto... Zresztą, nawet jeżeli zrezygnujecie z Ostromecka to Chełmża i tak będzie po drodze do Malborka przyjemności na wycieczce! simon_xmax
Glub Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 grrr i jak zwykle fajna impreza mnie ominie Ej komendancie melanżu- jakie plany na majowy weekend?
Artemis Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Już wiem, że Aprilią na wycieczkę nie pojadę. 4ta reklamacja po wymianie łańcucha rozrządu, skuter stoi w serwisie z przerwami od 24.03 Takie piękne pogody a będzie trzeba pojechać samochodem ehhh
Rekomendowane odpowiedzi