repa Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie,co prawda jestem nowy,ale czy nie było by problemu jak bym się dziś dołączył do was,pogada taka ładna, aż szkoda iść spać za szybko,a tak samemu to smutno
HubPatio Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie ja koncze prace o 22:30 i bede o 22:50 jechał w strone Wawy .Chetnie Bym do Was Dołączył na WBN . Prosze o Kontakt do Siebie osoby jezdzacej dziś na WBN na Mój Komunikator lub na E-maila hubpatio@wp.pl Jak bede jechał juz do WAWY Zadzwonie .Zgóry DZIEKS
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 Bede ze Strażakiem i Patrycją
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 Będziemy .... Robson a co ty masz skuter z koszem , czy jakaś extremalna jazda będzie bez trzymanki w 3 osoby
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 Obserwuję temat i nie mówię nie.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2013 Podobnie jak Worlan, obserwuję.
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2013 Nie łobserwować papcie smerfy,tylko przyjeżdżać!!!! :-) Nawet delegatura z LOTu będzie ;-) Ps. REPA,wpadaj pod café,a nie pytaj :-)
HubPatio Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Chyba Zmienie Dziś wyjątkowo Plany: Wybiore najpierw WBN a puzniej pojade do Pracy .
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 jak zdążę założyć nowe klocki hamulcowe.i dostanę dyspensę od ORŁOWEJ. Kto Wie?
Samdrive Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Ja sie postaram byc Musze tylko brata oddac pod inna opieke ;p
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2013 myślę Orzelku,ze ta opcja z klockami bardziej istotna niż dyspensa Gienki ;-)
Gość woytekpo Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 moze trzeba podjechac i pomoc Orzełkowi jak sie nie wyrobi z klockami Moze jednak i ja sie skusze na kulanko
Marcino1 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Postaram się być. Być może z kilkunastominutowym poślizgiem.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 jak zdążę założyć nowe klocki hamulcowe.i dostanę dyspensę od ORŁOWEJ. Kto Wie? Orzeł, Orłowa musi jechać z Tobą. Nie zabieraj tylko pilota od bramy, bo WBN spędzisz sam pod cafe. PS. Już się możecie bać , właśnie ruszam po wario TPR.
repa Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 przepraszam że nie w temacie,ale jest akcja, miasto i to coś )) aż nie mogłem sie powstrzymać żeby wrzucić
T0MEK Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Kuuuurcze, nie zdążę, właśnie skończyłem składanie skutera (mały kilkudniowy remont robiłem). Następnym razem. Ale się cieszę: poprawione łożyska główki ramy, dołożone spacerówki, porządny sygnał dźwiękowy zamiast fabrycznego buczka, kolejna (3-cia) szyba (2-ga pojeździła ledwo 3 dni) i wszystkie plastiki poza bagażnikiem pomyte z obu stron (obdarłem skuter do gołej ramy). Czarne plastiki poczernione, kolorowe nabłyszczone, a część śrubek pomalowana (bo porysowene były). Jedyny problem, że mi trochę śrubek zostało na koniec Ale może się nie rozleci po drodze.
Gość Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Było git, jak to mówił mój kolega, po Białołęce :-)
repa Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Już w domciu, dzięki panowie za wspólne....gazowanie;] na pewno jeszcze się pokaże p.s brakująca cześć burgiego znaleziona,grzecznie leżała sobie na poboczu
Samdrive Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Było fajnie dziękuje wam i tej trójcy która mnie eskortowała do placu czech krzyży z dostosowaniem prędkości Ja LUDZIE za wami nie nadążam
Gość woytekpo Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Ja też już w domku. Dzięki Wszystkim za wieczorne kulanko. Widzimy się w czwartek.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2013 Strażaki już w domu Dzięki wszystkim za wspólnego, fajnego WBN-a Teraz można ciumknąć browarka !piwko i lulu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2013 Dzięki za fajny WBN. Do zobaczyska.
Rekomendowane odpowiedzi