Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

KTO SIE PISZE DZISIAJ NA WBN-ik?? :clapping: PROPOSITIONE ODE MNIE... 20.00 pod C66

• Odpowiedzi 921
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

72

• Cormoran

63

• grzegorz76

48

• sonor

32

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem chętny, ale określe się bliżej 19

• Sympatycy
Opublikowano

Będę

Opublikowano

Jak na 21 to może i ja się wyrobie

Wysyłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Będę

• Klubowicze
Opublikowano

Będę!

Opublikowano

To watek "by night". Ktos chetny w nocy - blizej 22-23?

Opublikowano

Dzięki za wspólne kulanie, zjechałem już na bazę.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za kolejnego WBN-a. Do następnego.

Opublikowano

I ja dziękuję, fajnie się jeździło w grupie :) A poza tym to ciekawe doświadczenie zobaczyć ludzi których czytam od kilku lat, a nie wiedziałem że to tacy sympatyczni kolesie :P

Nie obyło się jednak bez ofiar, jeden z typów co w Macu koło nas siedział zdjął z planszy pijanego pieszego :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Nie obyło się jednak bez ofiar, jeden z typów co w Macu koło nas siedział zdjął z planszy pijanego pieszego :P

Wow...a jak to się stało

• Sympatycy
Opublikowano

O Panowie i to był elegancki i przyjemny WBN. Szybkie umówienie, spontan, miłe przejażdżki z kumplami, jedzonko, kawka, lodzik, pogaduchy, śmiech ...... wszystko super.

Poproszę o sygnały gdybyście chcieli niebawem znów się poturlać.

Dzięki Grzesiu i Piter za odprowadzenie prawie pod dom.

PS

I info takie dla innych dziś wieczorem było naprawdę bardzo dużo motorów na mieście, starówka była pełna.

Tak informacyjnie.

Opublikowano

samego zdarzenia nie widziałem, więc nie chcę się mądrzyć.

Opublikowano

Ja dzisiaj wieczorem mialem mało przyjemne zdarzenie. Około 21 na ulicy Sokratesa jechałem z córką i jakich stary sku...yn chciał mnie zepchnąć z drogi. Wyprzedziłem go na Conrada i mnie obtrąbił i znowu zajechał drogę. Dorwałem go jeb...go pod carefourem na bemowie i po słownej potyczce próbował mnie najechać z boku. Nie patrzył ze jechałem z 10 letnim dzieckiem. Skończyło sie tym ze mu wyrąbałem lusterko i chciałem wywalic mu szybe zeby skurw....na wyciągnąc z samochodu . Chciał mnie przejechać no i córka się ostro wystraszyła. Nie wiem o co mu chodziło ze tak bez niczego chciał mnie zepchnąć z drogi. Słyszałem tylko jak sie nadzierał "zabije cie ku..wo". Tak więc panie i panowie uważajcie na szarego mercedesa A klase na bemowie ze starszym jegomościem na pokładzie . Coś ma nie tak z głową .

• Klubowicze
Opublikowano

No to "grubo" poszło, ale cóż ... pewnie tak trzeba. Szkoda tylko dzieciaka. Też mam 10-cio letnią córkę.

Opublikowano

Warto bylo zglosic na policje. Zeby nie skonczylo sie pogrzebem innego kierownika za jakis czas (jak po zajsciu na Maczka kilka lat temu...)

Albo zupelnie odpuscic od samego poczatku, jak radzi David Hough ("Motocyklista Doskonaly") - wlasnie wspominajac psychicznych.

• Sympatycy
Opublikowano

powiem tak,

Wariat pozostanie wariatem więc miejmy się na baczności.

A wczoraj po kulanie wieczornym umówiliśmy się na dziś na giełdę na JAgiellońską.

spotykamy się o 10.00 poz ZUS. i wieczorkiem może znów pokulamy :D

• Klubowicze
Opublikowano

Ja rowniez Dziekuje za WBN-ik...,jak zawsze milo,sympatycznie,smakowicie... :D Pogoda super,towarzycho super...,coz dodawac,trzeba kolejne WBN-y organizowac.

OT. Wojtek,powinienes zglosic to faktycznie na policje... w koncu gosc stworzyl niesamowite zagrozenie na drodze i sadze,ze nie 1-wszy i nie ostatni raz.

Opublikowano

Witam. Jesli chodzi o Nocne Kulanie po miescie jestem Zawsze na TAK . tylko te wasze nocne a dla mnie popołudniowe godz czyli 20-22 są troszke za wczesne bo koncze prace 24 - 1 rano. Ale morze znajde czas " Między posiłkami " i Uda Mi sie Przybyć na tę godzinke 20:00 .

A tak pozatym to Dziś byłem na Starówce o 1:30 a 2:00 i troszke Motorków jeszcze było 10 góra 13 Szlifierek i po Warszawce sobie Samotnie Kulałem a do Zajezdni zjechałem na 3:10. To mam Nadzeje że Nastepnym Razem MI sie Uda z Wami pobrykać ;-D

• Sympatycy
Opublikowano

No ta. Jak ktoś ma taką robotę to WBN ma swoją godzinę ;-)

My "normalni" ludzie kulamy do 12.0 tak mniej więcej ;-) aleee.aleeee.........m

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Tonight WBN o 21.00 pod C66

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda zapowiada się OK.

Będę obserwował i jak nadal pogoda się utrzyma to przyjadę.

• Klubowicze
Opublikowano

Jesli zaczeloby padac z nieba,to oczywiscie WBN anulowany z automata... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jak będzie ciepło to chętnie sie pokulam.

Edit; Niestety, ale dzisiaj odpadam :)

Gość woytekpo
Opublikowano

A ja nie wiem czy przyjade. 1250 km zrobione w weekend calkowicie pozbawilo mnie checi na jazde przez kilka dni. Ale jazda w tak doborowym towarzystwie jest kuszaca.