Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2012 Grzesiu jeszcze niejedno WBN w tym roku nie ma co zazdraszczać !OKK . Orzeł coś próbował pstrykąć ale nie wyszło. !w00t
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich po Swietach Kto ma chec w ramach "odchudzania" na WBN dzisiaj o 21.00 pod C66 START Czekam na info chetnych !vampire
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja nigdzie nie jeżdżę bo wszyscy mówią, że jest kryzys !w00t
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja nigdzie nie jeżdżę bo wszyscy mówią, że jest kryzys !w00t Trzeba zazegnac kryzys... !bicz wpadaj wieczorem... !scooter i nie marudz!!! !w00t PozdRock Dziekowac chlopaki za WBN... Italiano Piano Pizza miooooodzio... !TAZ !OKK
KoNoReX Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 !YES pizza naprawdę smaczna! Również dzięki za wspólną przejażdżkę teraz pozostaje czekać na czwartek a zapowiadają 15st w dzień i 6 w nocy czyli pogoda jak najbardziej !OKK
PJS Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chciałem ale nie wydało ... Dopiero po jedenastej dostałem z roboty telefon, że jestem już wolny Co do kryzysu też mnie dopadł. Jem spleśniały ser, piję stare wino i do tego nawet mój samochód nie ma dachu Do czwartku ...
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 WBN dzisiaj 20:30 C66 Ruszamy o 20:45 Kto ma ochotę - zapraszam Planu nie ma!!!
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Obecny !scooter
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dopiero zobaczyłem ten post a ja już !piwko, no niestety następnym razem.
michalu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ooo chyba ciut za późno zobaczyłem, szkoda może następnym razem
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Trza czytać forum!!! WBN zaliczony, kolejne 50 km nawinięte.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mój pierwszy WBN w tym roku zaliczony !OK Były !scooter !scooter !scooter Dzięki za kulanie.
PJS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ale wam zazdroszczę ... Nawet Sonor ciągnął mnie na nocne szaleństwa ale nie mogłem. Siedzę do końca tygodnia na dyżurze. Musze mieć stały dostęp do net-u Ale następnym razem ... Pozdrawiam ...
malina83 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 kto ma ochotę jutro wieczorem polatac po mieście?.wtorek jest zasadniczo dniem wolnym
Norbert Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Można pokulać. Miasto puste , jest cieplutko , miło się lata
malina83 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ok.poniedziałek godz 20 będę czekał pod salonem liberatora, aleja prymasa tysiaclecia.planu gdzie jechać jeszcze nie mam
Gość p0lish Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 jaką miejscówkę proponujecie i mniej-więcej o której? zajarałem się bo dzisiaj na swoim krześle poczułem się jak gdzieś w ciepłych, południowych krajach - 32st, krótki podkoszulek, shorty, kask crossowy i okulary słoneczne zamiast gogli ;d tylko pas nerkowy był niepasującym dodatkiem ;]
Norbert Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 jaką miejscówkę proponujecie i mniej-więcej o której? zajarałem się bo dzisiaj na swoim krześle poczułem się jak gdzieś w ciepłych, południowych krajach - 32st, krótki podkoszulek, shorty, kask crossowy i okulary słoneczne zamiast gogli ;d tylko pas nerkowy był niepasującym dodatkiem ;] zerknij wyzej, 20.00 pod salonem Liberator przy Trasie Toruńskiej
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2012 Wczoraj już mi się nie chciało ale dziś zamieszczam kilka fotek z wieczornego spotkania i kulanka po Wawie. NADUŚ oczywiście kolegom bardzo dziękuję i do następnego !scooter Pozdrawiamy straż miejską ze starówki i oby zawsze tak miło podchodzili do ludków na !scooter Pozdrawiamy również pana na rowerku który jeżdzi tam od 60 lat !w00t Spontany są super, razem z dojazdem pękło 136 km !OKK PS Kiedy następny ????
KoNoReX Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Potwierdzam bardzo przyjemnie się jeździło za co dziękuję !OKK tylko nikt nie chciał jechać zjeść czegoś dobrego Ja z Łukaszem niebawem wyruszamy poturlać się gdzieś gdzie można trochę zamoczyć jeżeli jest ktoś chętny jak najbardziej zapraszam im więcej !scooter tym fajniej PS Robert nie ładuje fotek
Norbert Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki Panowie za nocne kulanie. Obiecałem dodać zdjęcia ...ale nie dodam. Jakość fotek poniżej akceptowalnego poziomu !placz1
Jerry_R Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Ma ktos ochote kulnac sie dzis o polnocy?
Klubowicze sonor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hejka Ludziska!!! Dzisiaj Warsaw by Night... Spotykamy sie pod kolumna Zygmunta o godz. 20.00 Kto sie pisze?? Rzucac haslami typu "POTWIERDZAM"
Rekomendowane odpowiedzi