Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, to ja będę również na miejscu

• Odpowiedzi 921
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• orzech

72

• Cormoran

63

• grzegorz76

48

• sonor

32

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Administrator
Opublikowano

I ja będę jechał ~20:30 bezpośrednio do MC Wilanów...

O 20:00 pod C66 Krzytro będzie czekał na grupę i poprowadzi do MC. :lol:

Opublikowano

No to może i ja się pojawię... :lol:

Opublikowano

Jakbyscie na przyklad wracali Walem Miedz, to zapraszam do Otwocka na herbatke.:lol:

Na 20 to niestety nie zdarze pod C66. Moze gdzieś później Was złapie.

• Sympatycy
Opublikowano

Było bombowo,parę kmów nakręconych w spokojnym tempie,cola-kiełba ,pogaduszki

dzięki za wspólną wyprawę po obrzeżach w-wy !OK

• Administrator
Opublikowano

No to chyba tym razem już wypada oficjalnie zmienić nazwę na MBN... czyli Mazowsze by Night !YES

Był MC, (pod)zamek w Czersku i okoliczne jadło z pętem kiełby w tle :). Później przelot do Grójca super asfaltem i na deser herba u Grześka. Wypad zakończyliśmy dość żwawym powrotem pustymi ulicami stolicy... w zwartej ekipie (ostatnie km'y mi + Krzytro i Michalu zleciały momentalnie :D ). WBN/MBN należy uznać za udany !V . U mnie szafa zamknęła się łącznym przelotem 160 km.

Fotki takie sobie ale zawsze coś...

20110614614.jpg

20110614616.jpg

20110614618.jpg

20110614620.jpg

Dzięki za wspólne kulanko :thumbsup:

Ps. Krzytro... nie ma to jak urodzinowa kiełba :teehee:

• Sympatycy
Opublikowano

170 kilometrow peklo. Bylo super. Do nastepnego razu.

Opublikowano

Warsaw by Night chyba faktycznie trzeba przechścić na Mazowsze by Night. Warto się czasem wypuścić poza miasto jaką zgraja na podsmażane kopytka z cebulką :). Może następnym razem do zduna13 do Łodzi na pizzę :)

Dzięki za wspólny przelocik

• 9 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj najkrótsza noc w roku :);):) .

Jest okazja by rozpocząć tegoroczną edycję WBN.

Proponuję C66 o 21:00.

Opublikowano

Wiesiu, to nie dzisiaj najkrótsza, tylko 20-21 czerwca w noc Kupały :) ... No chyba, że miałeś na uwadze zmianę czasu ;) ...

PS. Ale mimo to, może wystartuję taki BBN Helixem :) ...

• Sympatycy
Opublikowano

Kurde Wiesiu, wczoraj miałem straszną ochotę na pierwszego WBNa w tym sezonie ale jakoś zbumelowałem wieczór, dzisiaj już jestem umówiony. Ja ruszę na miasto w tygodniu o czym również poinformuję.

• Klubowicze
Opublikowano

!happybth Robert wlasnie mialem na mysli zmiane czasu. Dobrze rozszyfrowales. No szkoda Orzeszku. Cos slaby odzew na WBN.

• Administrator
Opublikowano

Planuję przybyć.

Opublikowano

Ktoś chętny by wyruszyć na otwarcie mostu półocnego i pokaz fajerwerek który zacznie się o 19.15?

Opublikowano

Jeśli się wyrobię to będe o 21 pod C66

Opublikowano

Podobno jutro tj. w niedzielę o 12 inauguracyjne otwarcie z przejazdem przez most północny. Może w tedy się wybrać i przejechać kolumną na !scootermaxi

Opublikowano

Ja jestem chętny moze ktoś jeszcze ???

• Sympatycy
Opublikowano

Nie chcę być upierdliwy ale to jest temat apropos WBN a nie zwiedzanie Warszawy w południe -_-

Opublikowano

Orzechu masz racje ale tak jakoś jak wyczytałem hasło most północny to rzuciłem hasło. jak się skapowałem to było za późno bo poszło na forum. Następnym razem będę bardziej uważny. !sciana

• Klubowicze
Opublikowano

jak sie zbierze wieksza grupa,to jak najbardziej moglibysmy sie pokazac z klubu Burgmanii na moscie... -_-

jakby co,pisze sie... :D Wypadaloby,zeby bylo sporo ludzi i pokazac sie w "Faktach,Wiadomosciach czy Teleexpresie" :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. !OKK

Szkoda,ze nie moglem do was dolaczyc... !placz1 ale nastepnym razem moze sie uda...

Eeeeeeee,to Orzelek zapewne juz nowym rumakiem szpanowal na miescie??? -_-

Opublikowano

.. szkoda, że nie wiedziałem wsześniej, w tym samym czasie kręciłem sie po Woli !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

no i na wzajem.

• Sympatycy
Opublikowano

Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. thumbup.gif

Ale Wam zazdraszczam crybaby.gifcrybaby.gif Może macie jakieś fotki (na pocieszenie).