Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2011 I ja będę jechał ~20:30 bezpośrednio do MC Wilanów... O 20:00 pod C66 Krzytro będzie czekał na grupę i poprowadzi do MC.
tomcrack Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakbyscie na przyklad wracali Walem Miedz, to zapraszam do Otwocka na herbatke. Na 20 to niestety nie zdarze pod C66. Moze gdzieś później Was złapie.
Sympatycy emiksik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Było bombowo,parę kmów nakręconych w spokojnym tempie,cola-kiełba ,pogaduszki dzięki za wspólną wyprawę po obrzeżach w-wy !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2011 No to chyba tym razem już wypada oficjalnie zmienić nazwę na MBN... czyli Mazowsze by Night !YES Był MC, (pod)zamek w Czersku i okoliczne jadło z pętem kiełby w tle . Później przelot do Grójca super asfaltem i na deser herba u Grześka. Wypad zakończyliśmy dość żwawym powrotem pustymi ulicami stolicy... w zwartej ekipie (ostatnie km'y mi + Krzytro i Michalu zleciały momentalnie ). WBN/MBN należy uznać za udany !V . U mnie szafa zamknęła się łącznym przelotem 160 km. Fotki takie sobie ale zawsze coś... Dzięki za wspólne kulanko Ps. Krzytro... nie ma to jak urodzinowa kiełba
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 170 kilometrow peklo. Bylo super. Do nastepnego razu.
Corleone Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Warsaw by Night chyba faktycznie trzeba przechścić na Mazowsze by Night. Warto się czasem wypuścić poza miasto jaką zgraja na podsmażane kopytka z cebulką . Może następnym razem do zduna13 do Łodzi na pizzę Dzięki za wspólny przelocik
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 Dzisiaj najkrótsza noc w roku . Jest okazja by rozpocząć tegoroczną edycję WBN. Proponuję C66 o 21:00.
dr.big Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Wiesiu, to nie dzisiaj najkrótsza, tylko 20-21 czerwca w noc Kupały ... No chyba, że miałeś na uwadze zmianę czasu ... PS. Ale mimo to, może wystartuję taki BBN Helixem ...
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2012 Kurde Wiesiu, wczoraj miałem straszną ochotę na pierwszego WBNa w tym sezonie ale jakoś zbumelowałem wieczór, dzisiaj już jestem umówiony. Ja ruszę na miasto w tygodniu o czym również poinformuję.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 !happybth Robert wlasnie mialem na mysli zmiane czasu. Dobrze rozszyfrowales. No szkoda Orzeszku. Cos slaby odzew na WBN.
Administrator xmarcinx Opublikowano 24 Marca 2012 Administrator Opublikowano 24 Marca 2012 Planuję przybyć.
KoNoReX Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Ktoś chętny by wyruszyć na otwarcie mostu półocnego i pokaz fajerwerek który zacznie się o 19.15?
szuwarek Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Jeśli się wyrobię to będe o 21 pod C66
Maciej_f Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Podobno jutro tj. w niedzielę o 12 inauguracyjne otwarcie z przejazdem przez most północny. Może w tedy się wybrać i przejechać kolumną na !scootermaxi
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2012 Nie chcę być upierdliwy ale to jest temat apropos WBN a nie zwiedzanie Warszawy w południe
Maciej_f Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Orzechu masz racje ale tak jakoś jak wyczytałem hasło most północny to rzuciłem hasło. jak się skapowałem to było za późno bo poszło na forum. Następnym razem będę bardziej uważny. !sciana
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 jak sie zbierze wieksza grupa,to jak najbardziej moglibysmy sie pokazac z klubu Burgmanii na moscie... jakby co,pisze sie... Wypadaloby,zeby bylo sporo ludzi i pokazac sie w "Faktach,Wiadomosciach czy Teleexpresie"
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. !OKK
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. !OKK Szkoda,ze nie moglem do was dolaczyc... !placz1 ale nastepnym razem moze sie uda... Eeeeeeee,to Orzelek zapewne juz nowym rumakiem szpanowal na miescie???
1kera Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 .. szkoda, że nie wiedziałem wsześniej, w tym samym czasie kręciłem sie po Woli !sciana
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2012 Ogłaszam, że pierwszy WBN ad.2012 w składzie Szuwarek, Orzeł, xmarcinx, Wrzonio odbył się. Dzięki wszystkim za przejażdżkę i do następnego. Ale Wam zazdraszczam Może macie jakieś fotki (na pocieszenie).
Rekomendowane odpowiedzi