Corleone Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja się piszę ale będę musiał mniej hamować, bo klocki mi się z tyłu kończą... a serwis mam na piątek. Na szczęście jest sucho, więc tyłu mniej się używa.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wczoraj nie wyszło Jak nie wyszło?! !w00t A spot u Krzytra to co? !TAZ Później jeszcze dojechał jeden An650 i...... jedna biegówka, której nie warto wymieniać
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No to szkoda Orzech, że nie oddzwoniłeś Dzwoniłem wczoraj w tej kwestii, ale byłeś "poza zasięgiem"... Tak więc z Baltoną polataliśmy sobie wieczorem po Mazowszu. pzdr
Więcek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jeżeli kobita mi kłódki na skuta nie założy to będę
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Szorstki,dawaj dziśiaj !scooter Moja propozycja żeby skoczyć na okonki nad Zegrze
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Szorstki,dawaj dziśiaj !scooter Moja propozycja żeby skoczyć na okonki nad Zegrze Pasuje mi ta propozycja. Żeby tylko okonki były !OKK pzdr [EDIT] Nie wiem czy dojadę, bo z Baltoną mamy nieco wcześniej przelecieć się w kilka miejsc...
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 [EDIT] Nie wiem czy dojadę, bo z Baltoną mamy nieco wcześniej przelecieć się w kilka miejsc... Przelecimy się razem, dajcie innym trochę uciechy !w00t
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 i...... jedna biegówka, której nie warto wymieniać Wymieniać może niewarto, ale jak zrobiłeś rundkę to się popłakałeś (ze wzruszenia !w00t ) !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i zostaliśmy zwubeenowani !winkiss Skromnie, tyko !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter ale i tak dało radę zasiać trochę fermentu na ulicach W-wy
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dzięki za wspólne kulanko !OKK Faktycznie było dynamicznie.
Corleone Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dobrze było Krzytro szalał na przedzie !pomidor . Ja nabiłem z powrotem do domu 92km. Dzięki za wspólne śmiganie. GP 800 dobrze odjeżdża !sciana
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2011 EEEEEEEEEEEEtam zaraz szalał,pasek mi się ślizgnął
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Szorstki,dawaj dziśiaj !scooter Moja propozycja żeby skoczyć na okonki nad Zegrze No i "skoczyłem", ale troche wcześniej. A okonków i tak nie było !sciana Kto zgadnie co to za postać ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Baltona w porcie Pilawa
Corleone Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Ja niestety dopiero teraz przeczytałem a wcześniej inaczej już zaplanowałem wieczór !placz1 Miłego kulanka !scooter
Mussol Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Wyczyść skrzynkę pisałem do Ciebie już wczoraj na PW
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 Z Baltona "smignelismy" po Mazowszu ze 70 km przed wieczorem. Zupelny spontan. Fajne winkielki miedzy Radzyminem a Bialobrzegami. Tylko masakra z owadami. Dojezdzajac do domu, malo co bylo widac. Jakis cholerny wysyp tego goowna... Przy okazji, dzieki Piotrek za wspolne smiganie z bananem na gebie. pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 Jakaś plaga z owadami i Białobrzegami Wczoraj wieczorem liczną grupą w składzie: 1.Emiksik (zwany również "zleceniodawcą" ) 2.ja .... postanowiliśmy bryknąć do Białobrzegów nad Pilicą celem spożycia tamtejszych słynnych lodów. Jak postanowiliśmy tak uczyniliśmy. Dokumentacji zdjęciowej brak (nie było z mami Gumisia, Marynarza, Abacha .... - nie było komu zrobić ;) ) Owady - masakra ....
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 Panowie, to jest wątek - Warsaw by Night i chociaż nie znam angielskiego to wiem, że chodzi o śmiganie nocą po Warszawie (tak mi orzech mówił). Jakieś Radzyminy i Białobrzegi chyba się tu nie mieszczą. ;) Ale super pogoda...Może gdzieś śmigniemy ??
Sympatycy Baltona Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 Z Baltona "smignelismy" po Mazowszu ze 70 km przed wieczorem. Zupelny spontan. Fajne winkielki miedzy Radzyminem a Bialobrzegami. Tylko masakra z owadami. Dojezdzajac do domu, malo co bylo widac. Jakis cholerny wysyp tego goowna... Przy okazji, dzieki Piotrek za wspolne smiganie z bananem na gebie. pzdr Tak, tak było super tylko ja oprócz banana na gębie miałem jeszcze komary na zębach !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2011 Ale super pogoda...Może gdzieś śmigniemy ?? chętnie polatam
Corleone Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Ja dziś jestem ZAAA !w00t Pytanie o której i gdzie???
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2011 chętnie polatam Jestem u Ciebie o 15 i w drogę ......
Rekomendowane odpowiedzi