michalu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 normalnie jeszcze parę razy i zamorduje tego mojego psa szybciej już się nie da !scooter
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No i po WBN.Było nas !scooter Ok 22 ja i Michalu spotkaliśmy się z Wrzoniem i Przemo pod C66.Po tradycyjnym pytaniu ,,no dobra,gdzie jedziemy?'' wybór padł na bardzo orginalne miejsce Cargo Wyjezdzając z Cargo ,zostaliśmy zatrzymani przez sympatycznych panów policjantów,którzy po sprawdzeniu dokumentow i zadaniu kilku pytań typu ,,jaką to ma pojemność itp...'puścili nas wolno życząc szerokiej drogi. Nawet udało nam się załapać na karkóweczke w knajpce gdzie pracuje Wrzonia córka.Pozdrawiam Dzięki za kulanko. normalnie jeszcze parę razy i zamorduje tego mojego psa szybciej już się nie da Eee tam,od razu zamordujesz Troche go tylko pogoniłeś
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Również dzięki za śmiganie !scooter normalnie jeszcze parę razy i zamorduje tego mojego psa szybciej już się nie da Eee tam,od razu zamordujesz Troche go tylko pogoniłeś No nie wiem co to znaczyło, ale warczał strasznie A może my tylko uciekaliśmy przed warczącym psem, który nas gonił.
Przemo Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Było sympatycznie dzięki ze wspólną jazdę !scooter do zobaczonka
Mały Maniek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Reflektuje ktoś na dzisiejsze kulanie się po mieście? !happybth
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 4 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2010 Ja chętnie jutro w okolicach 13-14. Może być np. wyprawa przez Roztokę. Czyli Warsaw by Day. Wieczorem jest chłodno i mniej przyjemnie i będzie padać. Przynajmniej wg pogodynki.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 4 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2010 To jest za miejscowoscia Leszno (zaborow), na polnoc od warszawy, w puszczy kampinowskiej.
DIAMANDA2002 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Jeszcze może jest wcześnie, ale może wieczorem przegonimy trochę skuciki i mały lansik po mieście, albo za miasto mała, wieczorna wyprawa ???
Corleone Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ja jutro najprawdopodobniej wybieram się: http://merc.rallycross.pl/bilety,pl.html Ktoś się może chce podczepić???
ucienta Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Jeszcze może jest wcześnie, ale może wieczorem przegonimy trochę skuciki i mały lansik po mieście, albo za miasto mała, wieczorna wyprawa ??? Chetnie !scooter Przewietrze dziury w plastikach
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2010 Czemu nie.
monk Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 A o ktorej chcielibysmy zaczac sie wietrzyc?
Pieniek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ja również wybieram się na Ralycross do Słomczyna ale jako pasażer w 4OO gdyz planujemy grilla i małe !scooter . Będziemy na wałach przed prawym nawrotem. Pozdrawiam.
DIAMANDA2002 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ja kończę prackę około 19-20. Wiec może być 20. Ale niech się ktoś zadeklatuje, bo narazie wychodzi mi na solo-wietrzenie.... !scooter Zresztą i tak podjadę, więc zapraszam. Najwyżej podjade do 2oo na hjerbę.....
monk Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Oki, już jaśniej !scooter Mi bardziej pasuje od 20ej w dal.
Gość Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Za późno... ja dziś robię wszystko, poza prowadzeniem pojazdów mechanicznych !scooter
monk Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Mało propozycji, więc zabiorę głos, 21.00 C66?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2010 No to juz pojechalem...dupa po nieheblowanej desce. Mam kapcia w GP-ce !scooter Podjade na chwile ok.20 pod C66,ale 4oo
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2010 No to juz pojechalem...dupa po nieheblowanej desce. Mam kapcia w GP-ce !scooter Podjade na chwile ok.20 pod C66,ale 4oo Grzesiek, zmieniaj sprzęt. Amorki, teraz kapeć Co za awaryjność
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 11 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2010 Czekałem na ripostę Worlana !scooter I się nie pomyliłem
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Września 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2010 Czekałem na ripostę Worlana I się nie pomyliłem To nie żadna riposta, tylko dobra rada "starszego" kolegi PS. Pogoda zapowiada się fajna, więc życzę miłego wieczornego kulania. Ja dopiero co wróciłem z grzybobrania i delektuję się !scooter. Nie pamiętam kiedy nazbierałem tyle grzybów .......Spadam do kuchni, bo Halka krzyczy, że jak jej nie pomogę to wszystkie grzyby wypierdzieli za okno
Rekomendowane odpowiedzi