Sysgone Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 No bo kto skuterem pakuje się na Górkę Szczęśliwicką ... ;-)
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Kisiel napisał: Jestem. Ślisko strasznie. A co Ty myślałeś, że górka jest po świeżym opadzie śniegu i ratrakowaniu ? Brzytwy na krawędzie i śmigaj ;).
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tylko jeden zgred, którego się nie spodziewałem dopisał. Dzięki Wojtek za spędzony czas
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2017 Super pomysł@Kisiel gdyby nie rożne różności to bym się wstawił na śniegowe pośmiganko. Do następnego:)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Października 2017 Administrator Opublikowano 20 Października 2017 Fundacja Jednym Śladem oraz BMW Auto Fus organizuje dziś nieformalne nocne zakończenie sezonu z paradą po Warszawie. Start parady godzina 20:00... ulica Powstańców Śląskich 127, 01-466 Warszawa, Polska. My spotykamy się chwilę wcześniej o 19:30 pod Lidlem ... róg Powstańców i Conrada... by po kwadransie wjechać na miejsce zwartą grupą. Kto może niech wpada ☝
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2017 Już widzę - będzie Fajnie wstępnie zamiaruję być ... zobaczę czy się dzisiaj w fabryce obrobię
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2017 Będę i ja Upss, niestety wieczorem nie dam rady . Całe szczęście, że udało się w ciągu dnia polatać. Kto jedzie życzę miłego wieczoru.
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2017 No to i Ja będę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Października 2017 Administrator Opublikowano 21 Października 2017 Start parady przesunął się więc do końca nie dałem rady dojechać. Wydarzenie było okazją do spotkania się i to najważniejsze. Dzięki przybyłym Fotki z racji nocnej pory słabe ale coś tam widać.
Tatko Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Jo tyż tom byłem zdjęć nie robiłem wyścigi samochodowe zobaczyłem salon BMW zwiedziłem troszku pizzy spożyłem skuterem pojeździłem z Kolegami pogadałem i do domu pojechałem Było super tylko krótko takie imprezy powinny być całodniowe z dalszymi wycieczkami ale skoro się nie ma co się lubi to trzeba się dostosować do tego co jest.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Października 2017 Administrator Opublikowano 21 Października 2017 38 minut temu, Andrzej.S napisał: takie imprezy powinny być całodniowe z dalszymi wycieczkami Dziś miała być kolejna wycieczka ale zaniechałem organizacji. Powód widać za oknem...
zbys.ko Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Superowo frekwencja dopisała, można powiedzieć że spocik się UDAŁ
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2017 Superowo frekwencja dopisała, można powiedzieć że spocik się UDAŁ Moje troszkę lepsze zdjęcie Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Nooo koledzy jak już kulacie po tej nasze stolicy to proszę o fotki wawy nocą na pewno superosko wygląda, pozdrowionka.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2018 Administrator Opublikowano 1 Maja 2018 Najbliższe dni zapowiadają się nadwyraz korzystnie (mamy wyższe temperatury niż np. w Barcelonie czy Rzymie )... ... więc jak to zwykle bywało w latach ubiegłych, w najbliższy wtorek robimy WBN'a, czyli polatanke po Warszawie nocą Spotykamy się o 21:45 pod Zygmuntem na Starówce a startujemy w miasto 22:00. W planach 3-4 postoje. Przewidywany koniec polatanki ok. 23:59. Chętnych zapraszam. Do zobaczenia
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 1 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2018 Ja mam dość 550 zrobiliśmy i właśnie ciumkam browara zimnego a 2 to na rano do fabryki śmigam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2018 Administrator Opublikowano 1 Maja 2018 Dobra, spot aktualny. Do zobaczenia o 21:45. Jesteśmy! Ludzi jak w środku dnia Są i Tmaxy
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Odświeżasz temat ? To dobrze ! Zaproponuj trasę, godzinę i miejsce spotkania. Piękna pogoda więc trzeba reaktywować WBN ! Oczywiście jak wszystkim będzie pasowało.
LukasWWL Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie znam miejsc żeby coś od siebie zaproponować ale z miłą chęcią zwiedzę te które wy już macie Musze się trochę obyć jak ktoś chętny zaplanować to będę pierwszy chętny
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Jeżeli ktoś ma ochotę pośmigać wieczorkiem po mieście to zapraszam. Będę ok. 20,30 pod C66
Rekomendowane odpowiedzi