Baśka13 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bzdury jakieś !V trochę się pośmiałam prima aprilis!!!
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Trochę się wgłębiłem w poszczególne zapisy projektu zamieszczonego na stronie MSWiA i tu nie bedzie takie proste, ponieważ ustawodawca przewiduje zróżnicowane kategorie rózwnież dla tzw. "plecaczków" ze wzgledu na masę i moc jednoślada i również te zapisy będą dotyczyły quadów. I co dziwne w przypadku rencistów i emerytów bedą wymagane obowiazkowe okresowe badania lekarskie. A to już na 100% dowcip,Ty to masz fantazje
LWfilip Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam jednak uwagę Skoro przy przydzielaniu kategorii prawa jazdy , będzie się brało pod uwagę moc i wagę sprzętu to czy nie bez znaczenia będzie waga i wzrost kierownika oraz ile i jakiego paliwa używa ( C2H5OH, E95, E98, ON, Beer )? Wesołych i zdrowych świąt.
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No dobra, żeby rozwiać już wszelkie wątpliwości co do "tematu" , oświadczam, że "wykiełkował" on w mojej głowie rankiem dzisiejszego dnia i został przelany na forum. Celowo w formie, do jakiej przyzwyczajeni jesteśmy czytać/słuchać/oglądać medialne doniesienia, tzw. "njusy". Tym samym dementuję, aby był to kolejny "niecelny" pomysł ustawodawców... Chociaż kto wie...może kiedyś, jakiś kretyn... Coby nie mówć, to pomysł przetestowałem na nie jeżdżących 2oo i niestety okazało się, że taka koncepcja nie wzbudziłaby specjalnie zdziwienia... pzdr i Wesołych Świąt
damianibeata Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No to ja się przyznaję , że dałem się wkręcić, bo mało idiotów rządzi w naszym kraju.U nas wszystko jest możliwe
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Damian, szacuneczek jednak za odwagę przyznania się Jeszcze raz szacunek i zdrowych i spokojnych Świąt pzdr
Rekomendowane odpowiedzi