Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Piaggio x8 250 czy Xciting 500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te dwa konkretne modele podałem dlatego że oba są dal mnie dostępne - są w warszawie - dziś jeździłem Xcitingiem - spoko przyśpieszenie ok jedyne co mnie trochę razi to wysokość siedzenia.... dodam tylko że kymco downtown i xciting nowe są już trudno dostępne a ten który obserwuje jest na gaźniku i w starej budzie. Powiem szczerze że jest ok ale mieści się w górnej granicy cenowej jaką mogę na sprzęt wydać. Piaggio ma niższą cenę ale jak gadałem z gościem - jest sprowadzone a po moich ostatnich przygodach nie kupię nic co nie wyjechało z polskiego salonu.......

Jeśli znacie jeszcze jakieś ciekawe skuty z okolic warszawy z powiedzmy 2006 i świeższe dajcie znać bardzo chętnie obejrze !bicz

• Sympatycy
Opublikowano
te dwa konkretne modele podałem dlatego że oba są dal mnie dostępne - są w warszawie - dziś jeździłem Xcitingiem - spoko przyśpieszenie ok jedyne co mnie trochę razi to wysokość siedzenia....

Pogadaj z klubowiczem o nicku Daro. Przerabiał siedzenie w Excitingu

u jakiegoś tapicera. Efekt doskonały i za nieduże pieniądze.

pzdr

Opublikowano

Kurcze mój jest z 2006/2007 ale do sprzedania będzie dopiero za rok !bicz

Opublikowano

nie no roku bez skuta nie wytrzymam !bicz a z tą kanapą to pewnie kwestia przyzwyczajenia

Opublikowano

!happybth

Opublikowano
nie no roku bez skuta nie wytrzymam !scooter a z tą kanapą to pewnie kwestia przyzwyczajenia

Być może kwestia przyzwyczajenia, ja jednak po jednym sezonie na stosunkowo wyskokiej Majce, wolę jednak niska kanapę w Burgerze. Robiłem przymiarki do róznych sprzetów, ale jakoś Burgerowa pozycja odpowiada mi najbardziej, jakos pewniej sie czuję, gdy nawet na grzbiecie koleiny pod światłami moge bez problemu podeprzec się całą stopą i utrzymać w pionie te niecałe 200kg. Dlatego Burgi jest u mnie w czołówce jesli chodzi o kwestię zmiany sprzetu.