Barti Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Hmm, napewno nie ja To Pająk !OKK Moja kamizelka leżała akurat w kuferku Monk szkoda że się nie ujawniłeś
Pollacca Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 czesc! wielkie dzieki ze bysliscie, sorry wielkie ze nie mialam czasu co niektorym burgmaniakom tlumaczyc gdzie pozniej gra t.love, ale mielismy straszna spine czasowa, na dodatek problemy ze sprzetem i sporo nerwow:) ale jak Wam sie podobalo i nie wyczuliscie napiecia to super:) zapraszamy na koncerty:) wszytskie aktualne na stronie www.polak.pl Gosia
Barti Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 czesc! wielkie dzieki ze bysliscie, sorry wielkie ze nie mialam czasu co niektorym burgmaniakom tlumaczyc gdzie pozniej gra t.love, ale mielismy straszna spine czasowa, na dodatek problemy ze sprzetem i sporo nerwow:) ale jak Wam sie podobalo i nie wyczuliscie napiecia to super:)zapraszamy na koncerty:) wszytskie aktualne na stronie www.polak.pl Gosia Było zajebiście !OK I Skuter na bis !OK !scooter Ja juz czekam na kolejny cynk o takim koncerciku !tut
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Przez cholerny pech nie byłem znowu na Twoim koncercie Jarek. !scooter Mimo wszystko, zdjęcia miło pooglądać, ale co w realu (sorki za kryptoreklamę !tut) ups. na żywo to na żywo !OK pzdr
M_Pajak Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Przez cholerny pech nie byłem znowu na Twoim koncercie Jarek. !scooter Mimo wszystko, zdjęcia miło pooglądać, ale co w realu (sorki za kryptoreklamę ) ups. na żywo to na żywo !OK pzdr Ja tam nie zapomnę koncertu w Rogoźnie . To dopiero był odjazd . !V !V No i jakie wspaniałe towarzystwo . !tut !OK
Rekomendowane odpowiedzi