Skocz do zawartości
Forum Burgmania

25 kwietnia - Sidney - KONCERT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc Panie i Panowie!

Wprawdzie do 25 kwietnia jest jeszcze troche czasu, jednak chcielibysmy Was serdecznie zaprosic na koncert Sidneya!

Impreza odbedzie sie w bardzo fajnej knajpce niedaleko Wisly na tarchominie, w "Chacie trapera" przy ulicy Sprawnej 92 (tam gdzie rok temu - inna, byc moze bardziej znana Wam nazwa to "Przystanek Tarchomin" )

miejscowka bardzo symaptyczna, grill, fajna scena, plac zabaw dla dzieci, i jest gdzie skuter zaparkowac:)

wjazd za free!

tak wiec przybywajcie jesli macie ochote:) a nam bedzie bardzo milo zobaczyc Wasze facjaty:)

start koncertu ok godziny 16.30!

a pozniej z "Chaty trapera" jesli macie ochote mozna sie przeniesc na bemowo na koncert T.Love ktory bedzie ok godz. 21.00

pozdrawiam serdecznie Gosia

Opublikowano

Dzięki za info, zapisane w kalendarzu !OKK Na dzień dzisiejszy w grafiku mam że pracuję ale może ktoś się zamieni ze mną w pracy !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo fajnie dzięki za zaproszenie postaram się być lubię takie koncertowe klimaty !OKK ,,Otwieram wino ze swoją dziewczyną'' la la la !sciana !sciana

Opublikowano

kurdeblaszka:( akurat mam premierę w teatrze !OKK

Opublikowano

Polacco widze pracowity dzień ma :P Postaram się przybyć :P

• Sympatycy
Opublikowano

Glub, tak czytam jakiś czas... Ty to masz przesrane... jak nie cośtamcośtam to cośtam cośtam piszesz... straszne mieć taką robotę. Myślę, że przyszłych Twoich

następców skutecznie zniechęciłeś do aplikowania na taką "fuchę" :D:D;)

A wracając do sedna, chętnie trzeba się wybrać,

Chomiczówka, Bogusławskiego !scooter ...

pzdr

Opublikowano

taaa, ale nie pracuje w niedziele rano jak marynarz !scooter no i ma dwa miechy urlopu :D

Opublikowano

Właśnie wczoraj tamtędy przejeżdżałem i zauważyłem plakat na płocie od knajpki, chętnie podskoczę, może nawet z plecaczkiem :P (choć 3 lata temu mieli tam tekturowe kiełbaski ;) )

Dalej na T.Love też wstęp wolny? :D

P.S. a i weźcie coś na komary, bo to jakieś 5-10 metrów od wału wiślanego !OK :D

Opublikowano

Właśnie stamtąd wracam, komarów jeszcze niet, ale muszki już się zaczynają zaczynać :D Tam niestety latającej fauny w sezonie bywa zatrzęsienie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na t.love pozniej wstep tez za free:)

co do muszek, komarow itp, pojawiaja sie dopiero wieczorem to fakt, ale koncert Jarka zacznie sie najpozniej o 17 tej wiec jest szansa ze bez porgyzien sie obedzie;)

wpadajcie;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koncercik aktualny? ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Czy wybieramy się jakąś "zorganizowaną" grupą ?

Pogoda ma być O.K.

pzdr

Opublikowano

Glub ty zawsze nie tak stary. Zawsze walisz pod wiatr hehe. Tak samo jak Szorstki natychmiast zwróciłem uwagę na Twój post. Glub ty nie zajmuj się koncercikiem pod "tekturową kiełbaską" tylko myśl jak wyrwać się na Zlot bo nadal nie widziałem u Ciebie rozwiązania tej kwestii. A z racji Twojego zawodu liczę na rozrywkę, w Twoim wydaniu, jak będziemy stać w kolejce do testowania piwa w Warce :D;););)

Opublikowano

Ja pojawię się na 99,99%, nie ma to jak posłuchac dobrej muzyki !scooter

edit: z plecaczkiem !OKK

Opublikowano

Będę i ja może nawet z plecaczkiem . !OK

Opublikowano
Glub ty zawsze nie tak stary. Zawsze walisz pod wiatr hehe. Tak samo jak Szorstki natychmiast zwróciłem uwagę na Twój post. Glub ty nie zajmuj się koncercikiem pod "tekturową kiełbaską" tylko myśl jak wyrwać się na Zlot bo nadal nie widziałem u Ciebie rozwiązania tej kwestii. A z racji Twojego zawodu liczę na rozrywkę, w Twoim wydaniu, jak będziemy stać w kolejce do testowania piwa w Warce !happybth !piwko ;) !OK

Drek- rozwiązanie bycia na zlocie jest- będę albo i nie :P

napisz o co ci kaman z tą rozrywką ze względu na branże?

Opublikowano

Sidney koncert zajebisty !bicz !w00t :ph34r: !yeah

No i burgmaniakowe towarzystwo również !bicz :lol:B)

Kilka fotek z koncertu >> TU NADUŚ << B)

Opublikowano

No to było więcej niż dwóch Burmaniaków !happybth

Ja z racji postimprezowego stanu bez żadnych zmotoryzowanych kółek, a że nie było gdzie z wózkiem się usadowić, to krążyliśmy z rodzinką po okolicach.

No, ale dwa skutery na żywo odsłuchane !happybth

Opublikowano

Ja też dodam pare fotek . Robie to pierwszy raz , może się uda . :D

!happybth PRZYDUŚ !tut !happybth

Opublikowano
Ja też dodam Parę fotek . Robię to pierwszy raz , może się uda . ;)

!tut PRZYDUŚ ;)  !happybth

Brawo pajączku ;) Udało się.. tylko nazwę użytkownika Picasa to sobie wybrałeś że ho ho... !happybth "11338052374878077... " :D

Opublikowano
Ja też dodam pare fotek . Robie to pierwszy raz , może się uda . :D

!happybth PRZYDUŚ !tut !happybth

Fajne fotki ;)

POZDROWIONKA

Opublikowano

Cieszę się że przypadło to wam do gustu , ale jeszcze wiele muszę się nauczyć . !tut Chyba już znalazłem nauczyciela , więc nie powinno być problemów . !happybth !happybth

Opublikowano

Tak z innej bajki. Gdyby co to proszę o info Polacców na PM o koncertowaniu Jarka z eqipą w okolicach Jeleniej Góry. Z przyjemnością bym zajechał squtem na takowy koncercik.

Pozdrawiam i życzę udanej promocji nowego krążka J.D. !OKK !OKK :wub:

Opublikowano
Sidney koncert zajebisty :lol::);):lol:

No i burgmaniakowe towarzystwo również !OKK !

Kto jest na zdjęciu nr 4 w "Naszej" kamizelce?