Pollacca Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 czesc Panie i Panowie! Wprawdzie do 25 kwietnia jest jeszcze troche czasu, jednak chcielibysmy Was serdecznie zaprosic na koncert Sidneya! Impreza odbedzie sie w bardzo fajnej knajpce niedaleko Wisly na tarchominie, w "Chacie trapera" przy ulicy Sprawnej 92 (tam gdzie rok temu - inna, byc moze bardziej znana Wam nazwa to "Przystanek Tarchomin" ) miejscowka bardzo symaptyczna, grill, fajna scena, plac zabaw dla dzieci, i jest gdzie skuter zaparkowac:) wjazd za free! tak wiec przybywajcie jesli macie ochote:) a nam bedzie bardzo milo zobaczyc Wasze facjaty:) start koncertu ok godziny 16.30! a pozniej z "Chaty trapera" jesli macie ochote mozna sie przeniesc na bemowo na koncert T.Love ktory bedzie ok godz. 21.00 pozdrawiam serdecznie Gosia
Marynarz Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Dzięki za info, zapisane w kalendarzu !OKK Na dzień dzisiejszy w grafiku mam że pracuję ale może ktoś się zamieni ze mną w pracy !sciana
Sympatycy Baltona Opublikowano 28 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2010 Bardzo fajnie dzięki za zaproszenie postaram się być lubię takie koncertowe klimaty !OKK ,,Otwieram wino ze swoją dziewczyną'' la la la !sciana !sciana
Glub Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 kurdeblaszka:( akurat mam premierę w teatrze !OKK
Wookash Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Polacco widze pracowity dzień ma Postaram się przybyć
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2010 Glub, tak czytam jakiś czas... Ty to masz przesrane... jak nie cośtamcośtam to cośtam cośtam piszesz... straszne mieć taką robotę. Myślę, że przyszłych Twoich następców skutecznie zniechęciłeś do aplikowania na taką "fuchę" A wracając do sedna, chętnie trzeba się wybrać, Chomiczówka, Bogusławskiego !scooter ... pzdr
Glub Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 taaa, ale nie pracuje w niedziele rano jak marynarz !scooter no i ma dwa miechy urlopu
monk Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Właśnie wczoraj tamtędy przejeżdżałem i zauważyłem plakat na płocie od knajpki, chętnie podskoczę, może nawet z plecaczkiem (choć 3 lata temu mieli tam tekturowe kiełbaski ) Dalej na T.Love też wstęp wolny? P.S. a i weźcie coś na komary, bo to jakieś 5-10 metrów od wału wiślanego !OK
Wookash Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Właśnie stamtąd wracam, komarów jeszcze niet, ale muszki już się zaczynają zaczynać Tam niestety latającej fauny w sezonie bywa zatrzęsienie
Pollacca Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 na t.love pozniej wstep tez za free:) co do muszek, komarow itp, pojawiaja sie dopiero wieczorem to fakt, ale koncert Jarka zacznie sie najpozniej o 17 tej wiec jest szansa ze bez porgyzien sie obedzie;) wpadajcie;)
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Czy wybieramy się jakąś "zorganizowaną" grupą ? Pogoda ma być O.K. pzdr
Drek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Glub ty zawsze nie tak stary. Zawsze walisz pod wiatr hehe. Tak samo jak Szorstki natychmiast zwróciłem uwagę na Twój post. Glub ty nie zajmuj się koncercikiem pod "tekturową kiełbaską" tylko myśl jak wyrwać się na Zlot bo nadal nie widziałem u Ciebie rozwiązania tej kwestii. A z racji Twojego zawodu liczę na rozrywkę, w Twoim wydaniu, jak będziemy stać w kolejce do testowania piwa w Warce
Barti Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja pojawię się na 99,99%, nie ma to jak posłuchac dobrej muzyki !scooter edit: z plecaczkiem !OKK
M_Pajak Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Będę i ja może nawet z plecaczkiem . !OK
Glub Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Glub ty zawsze nie tak stary. Zawsze walisz pod wiatr hehe. Tak samo jak Szorstki natychmiast zwróciłem uwagę na Twój post. Glub ty nie zajmuj się koncercikiem pod "tekturową kiełbaską" tylko myśl jak wyrwać się na Zlot bo nadal nie widziałem u Ciebie rozwiązania tej kwestii. A z racji Twojego zawodu liczę na rozrywkę, w Twoim wydaniu, jak będziemy stać w kolejce do testowania piwa w Warce !happybth !piwko !OK Drek- rozwiązanie bycia na zlocie jest- będę albo i nie napisz o co ci kaman z tą rozrywką ze względu na branże?
Barti Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Sidney koncert zajebisty !bicz !w00t !yeah No i burgmaniakowe towarzystwo również !bicz Kilka fotek z koncertu >> TU NADUŚ <<
monk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No to było więcej niż dwóch Burmaniaków !happybth Ja z racji postimprezowego stanu bez żadnych zmotoryzowanych kółek, a że nie było gdzie z wózkiem się usadowić, to krążyliśmy z rodzinką po okolicach. No, ale dwa skutery na żywo odsłuchane !happybth
M_Pajak Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja też dodam pare fotek . Robie to pierwszy raz , może się uda . !happybth PRZYDUŚ !tut !happybth
Marynarz Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja też dodam Parę fotek . Robię to pierwszy raz , może się uda . !tut PRZYDUŚ !happybth Brawo pajączku Udało się.. tylko nazwę użytkownika Picasa to sobie wybrałeś że ho ho... !happybth "11338052374878077... "
Anusia Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja też dodam pare fotek . Robie to pierwszy raz , może się uda . !happybth PRZYDUŚ !tut !happybth Fajne fotki POZDROWIONKA
M_Pajak Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cieszę się że przypadło to wam do gustu , ale jeszcze wiele muszę się nauczyć . !tut Chyba już znalazłem nauczyciela , więc nie powinno być problemów . !happybth !happybth
jack daniels Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tak z innej bajki. Gdyby co to proszę o info Polacców na PM o koncertowaniu Jarka z eqipą w okolicach Jeleniej Góry. Z przyjemnością bym zajechał squtem na takowy koncercik. Pozdrawiam i życzę udanej promocji nowego krążka J.D. !OKK !OKK
Drek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Sidney koncert zajebisty No i burgmaniakowe towarzystwo również !OKK ! Kto jest na zdjęciu nr 4 w "Naszej" kamizelce?
Rekomendowane odpowiedzi