Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Uffff, koszulki mam już w domu. Powstał mały błąd i zamiast 2 szt. t-shirt męski XXL dostałem XL. Jeżeli ktoś z zamawiających XXL decyduje się na XL, to proszę o informację. Jeżeli nie, to prezenty będą 4 szt XL i 2 szt. L. Trudno, już nic nie da się zrobić. Ceny: T-shirt - 24 zł. Polo - 36 zł. Dodatkowo po 5 zł od skutera na prezenty. Koszty wysyłki Poczta Polska - priorytet: 1 szt. - 3,50 zł. 2 szt. - 4 zł. 3 szt. - 7 zł. 4 szt. - 10 zł. UWAGA! Nie ponoszę odpowiedzialności za nie dostarczenie przesyłek przez PP. Można będzie odbierać na zlocie Burgmanii i to dla mnie jest najlepsza opcja. Ziomale z Warszawy odbierają kiedy chcą i jak chcą. Do każdego wyślę PM z numerem konta. Proszę o (w miarę) szybką wpłatę, bo trochę kasy wyłożyłem. Gotówka niechętnie. W pierwszym poście będzie info przy liście, od kogo dotarły pieniążki. Jednocześnie w odpowiedzi wysyłajcie adresy do wysyłki. Nie wiem czemu, ale nie wchodzi fotka: dynamiczne strony w tagach nie są dozwolone. Może ktoś pomóc ?? może pomóc !OKK Dzięki Artur. !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2010 Kasa poszła, koszulki do odbioru na Burgmanii. Grzesiu bardzo dziękujemy, jesteś SUPER !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Siemka.Kasa poszła koszulki odbiorę na zlocie.Dzięki !OKK .
sconew Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witaj !!! ! Worlan jesteś WIELKI ! Dziękuję ! Przelew poszedł (24+5). Pozdro serdeczne Szerokości i do zobaczenia! ps. koszulkę odbiore na Burgmanii
Mareczek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 . Można będzie odbierać na zlocie Burgmanii i to dla mnie jest najlepsza opcja. Grześ jeżeli Tobie to najbardziej odpowiada to niech tak będzie. „Kasiorki” przelew zrobię za chwileczkę. ------------------------------------------------------ Przelew zrobiony.
damianibeata Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Kasa poszła Koszulki odbierzemy na Burgmanii Wielkie dzięki za organizacje koszulek P.S.W drugim przelewie puściłem 5 zł bo zapomniałem doliczyć do całości
Klaud Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Kaska poszła, z rozpędu doliczyłem po 5zl do koszulki, nie do skuta, ale cel szczytny Dzięki za organizację.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 ........ z rozpędu doliczyłem po 5zl do koszulki, nie do skuta, ..... Spoko, będę robił zwrotne przelewy. Jak dam radę to ogarnąć. Pierwszą wysyłkę przygotuję w przyszłym tygodniu, jak już będzie więcej chętnych. Na tę chwilę jest dwóch.
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 No w mordę. Będziemy wygladać jak obsługa kibli przenośnych
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Opublikowano 5 Maja 2010 No w mordę. Będziemy wygladać jak obsługa kibli przenośnych ... ale za to jacy będziemy rozpoznawalni...
Administrator Artix Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Opublikowano 5 Maja 2010 No w mordę. Będziemy wygladać jak obsługa kibli przenośnych Co chcesz, sliczny drogowy kolorek bedzie mi pasowal do samochodu
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 Bigu, musisz mnie teraz nauczyć paru zwrotów po niemiecku: Siku - 0,5 ojro Mała kupa - 1 ojro Duza kupa -1,5 ojro Po trzecim siku kupa gratis Trzeba jakoś odrobić wydatki
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 Spokojnie, na żywo kolor jest bardziej stonowany, chyba identyczny jak koszulki z Rogoźna. Ale za to niebieski nadruk wygląda "żarówiasto". PS. Na dyskusje o kolorze był czas i jak pamiętam to Orzechowi było wszystko jedno jaki będzie. Rozłupańcu jak jesteś w firmie, to zaraz Ci przywiozę Twoje koszulki, coby Ci zatkać...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Opublikowano 5 Maja 2010 Żeby była jasność- mi się podobają
Gość Różalski Paweł Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Kaska poszła+Odbiorę podczas Burgmanii.Wielkie dzięki Grzegorz.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 Bardzo Wam dziękuję za błyskawiczne wpłaty. Ponad 75 % kwoty mam już na koncie. W pierwszym poście przy każdym uczestniku zlotu jest adnotacja kto wpłacił. Proszę o sprawdzenie czy ktoś mi nie umknął. !w00t
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 Kaska poszła ,odbiorę na Burgmani. Dzięki Grzesiu.
Marcino1 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Czy jest jeszcze możliwość zamówienia męskiej koszulki polo w rozmiarze XXL? Pozdrawiam Marcin
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 Czy jest jeszcze możliwość zamówienia męskiej koszulki polo w rozmiarze XXL?Pozdrawiam Marcin Przykro mi, ale nie. Uruchomienie następnego zamówienia nawet dla kilku koszulek będzie wielce nieopłacalne. !w00t
Marcino1 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Czy jest jeszcze możliwość zamówienia męskiej koszulki polo w rozmiarze XXL?Pozdrawiam Marcin Przykro mi, ale nie. Uruchomienie następnego zamówienia nawet dla kilku koszulek będzie wielce nieopłacalne. !w00t Szkoda. W takim razie poczekam na następną taką akcję. Worlan, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź !w00t PS Jakby ktoś zamówił i nie chciał odebrać, to jestem pierwszy w kolejce...
dr.big Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Czy ja cos przegapilem, czy temat jednak nosi nazwe: Koszulki dla uczestnikow zlotu BigScooter !happybth . Tak wiec jeszcze raz, koszulki sa dla jadacych na zlot Bigscooter...
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2010 Przelew poszedł, odbiór na Burgmanii. Dzięki, kolory !happybth
DIZEL Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 A ja przespałem akcje wpłat , już się poprawiam i robię przelew . Przeprzaszam za spóźnienie !piwko edit: przelew wykonany , koszulki odbiore na zlocie . Dzięki Grzegorz
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2010 Bardzo Wam dziękuję za błyskawiczne wpłaty. Ponad 75 % kwoty mam już na koncie.W pierwszym poście przy każdym uczestniku zlotu jest adnotacja kto wpłacił. Proszę o sprawdzenie czy ktoś mi nie umknął. !scooter A ja dziękuję za szybką przesyłkę! Worlan, dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi