Sympatycy orzech Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Wracając do propozycji Pawła883, jak dostanę od 1 skuta "piątala", to będziemy mogli kupić (prawie) 5 tiszertów z przeznaczeniem na prezenty. Co Wy na to ? A cwaniak 50. Jestem ZA.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2010 Ja powtórzę co napisałem - TAK !happybth
antoniaczek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jak najbardziej za. Z pustymi rękoma w goście ..... nie wypada !happybth
Mareczek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 PS. Mamy już zamówionych 50 szt. , czyli i ceny będą trochę inne. I bardzo dobrze Worlan „przeca” nie będziemy dz......ć. Niech sąsiedzi wiedzą i widzą że my normalni i fajni kolesie. !happybth !happybth !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Jak zawsze się zakręciłem ale jeśli mówicie że jest !happybth to jestem na tak i zdanie swoje podtrzymuję.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Z pustymi rękoma w goście ..... nie wypada !happybth True,true !happybth Jestem ZA
damianibeata Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jestem ZA a nawet przeciw !scooter
Klaud Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ja poproszę 2x t-shirt : damski- M, męski- XXL. Wracając do propozycji Pawła883, jak dostanę od 1 skuta "piątala", to będziemy mogli kupić (prawie) 5 tiszertów z przeznaczeniem na prezenty. Co Wy na to ? A cwaniak 50. Jestem ZA. Również ZA, w końcu będziemy gośćmi na ich zlocie !scooter
Administrator Artix Opublikowano 30 Marca 2010 Administrator Opublikowano 30 Marca 2010 Jesli mozna sie dopisac to poprosze 1 meska L i jedna damska L - wersja POLO
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2010 Jesli mozna sie dopisac to poprosze 1 meska L i jedna damska L - wersja POLO Oczywiście Arturze, czekaliśmy na Was.
DIZEL Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Patrząc na listę "pomarańczowego szaleństwa" wychodzi, że jadą 23 skutery. Wracając do propozycji Pawła883, jak dostanę od 1 skuta "piątala", to będziemy mogli kupić (prawie) 5 tiszertów z przeznaczeniem na prezenty. Co Wy na to ? PS. Mamy już zamówionych 50 szt. , czyli i ceny będą trochę inne. Przyłączam się do akcji - PREZENT - Pozdrawiam DIZEL
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 I ja poproszę XXL t-shirt. Oraz przyłączam się do akcj prezent.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jak dostanę od 1 skuta "piątala", to będziemy mogli kupić (prawie) 5 tiszertów z przeznaczeniem na prezenty. Co Wy na to ? Jestem ZA
Więcek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 poproszę o koszulki polo-1szt/XL tshirt-1szt/XL
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Panie i Panowie !!!!!!! To już jest ostatni tydzień przyjmowania zamówień na koszulki. 14 kwietnia zaczynamy produkcję i ten dzień będzie ostatnim, w którym można zamówić koszulki po wcześniej ustalonych cenach. Proszę zbierać się w sobie i szybko podejmować decyzję 15 kwietnia zamieszczę informację jakie są ostateczne koszty, a na PM do wszystkich wyślę namiary z numerem konta na które grzecznie wpłacicie kasiorkę. !OKK
Klaud Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja poproszę 2x t-shirt : damski- M, męski- XXL. Poproszę o poprawkę - prosiłem o XXL i M, a na pierwszej stronie pojawiło się XXXL i M, czyli pierwsza o rozmiar za duża. Z góry dziękuję i pozdrawiam !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja poproszę 2x t-shirt : damski- M, męski- XXL. Poproszę o poprawkę - prosiłem o XXL i M, a na pierwszej stronie pojawiło się XXXL i M, czyli pierwsza o rozmiar za duża. Z góry dziękuję i pozdrawiam !V Porawione. !OKK
Tomekgdz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Poproszę tshirt XXL męski - 1 szt.
Niunio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bardzo proszę o 1 szt polo XXXL i 1 szt T-shirt w rozmiarze XL (męski wzór). Z góry dziękuję
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bardzo proszę o 1 szt polo XXXL i 1 szt w rozmiarze L (męski wzór). Z góry dziękuję A jedziesz na zlot?
Niunio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie nie jadę tak więc proszę nie brać mojej prośby pod uwagę. Przepraszam za zamieszanie
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Powoli zamykamy listę. Proszę wszystkich o sprawdzenie rozmiarówki w pierwszym poście, czy jest zgodna z Waszymi zamówieniami. Z wyliczeń wynika, że za 5 zeta górką kupimy 6 szt. tiszertów na prezenty. Proponuję rozmiary: XXL - 2 szt. , XL - 2 szt. , L - 2 szt.
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sorry, za post pod postem. Nastąpiła zmiana wykonawcy koszulek. T-shirty męskie, polo męskie i damskie będą jednego producenta. T-shirty damskie innego (może być inny odcień koloru orange) Nie są dostępne rozmiary XXXL w męskich polówkach. Zmieniłem na rozmiar XXL. Mam nadzieję, że Lucjan73 mnie nie powiesi. Ceny pozostały takie same. Termin wykonania z dużym zapasem około 14 dni. Ponieważ wpłacam tylko zaliczkę, całe rozliczenia zostanie zrobione jak już koszulki będą u mnie. Jeszcze trochę cierpliwości !sciana PS. Osobiście w dniu dzisiejszym oglądałem wzory koszulek i jakość jest naprawdę OK. Będziecie zadowoleni. Dzięki Antoniaczek za oferowaną pomoc. Jak tym razem coś nie wyjdzie, to będę Ciebie prosił o realizację tego tematu. !bicz
Lucjan73 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie są dostępne rozmiary XXXL w męskich polówkach. Zmieniłem na rozmiar XXL.Mam nadzieję, że Lucjan73 mnie nie powiesi. !bicz Trudno Grzesu trza bedzie wszyć jakieś kliny !sciana
Rekomendowane odpowiedzi