Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

poproszę

POLO 1 x L męskie

Tshirt 1 x L męskie

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

18

• dr.big

7

• orzech

7

• antoniaczek

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Abach - tshirt L męski - 1 szt.

Dziękuję :lol:

Opublikowano

Witam .

zamówienie przesłałem na PM . 2* t shirt XL (męski oczywiście )

Pozdrawiam

DIZEL

Opublikowano

Ponieważ wszędzie lubię swoje trzy grosze... przepraszam za marudzenie.

Koszulki klubowe burmania-zlotowe-niemieckie powinny:

po pierwsze wyróżniać naszą grupę od pozostałych uczestników zlotu. To jakoś załatwia jakiś tam jednolity kolor kolor.

po drugie pokazywać, że jesteśmy z Burgmanii.net - to od biedy załatwia stylizowany obraz burgmana na plecach (raczej bym stawiał na duży napis / wyraz "burgmania.net" - bo tym się wyróżniamy, niż duży burgman, bo tym akurat się średnio wyrózniamy.

po trzecie wyróżniać nas jako Polaków. I tutaj uważam, że wzór koszulki jest słaby. Mała flaga na rękawie i mały napis POLSKA na drugim, bedą w 95% czasu niewidoczne. Wiem, bo mam takie koszulki z napisami na rękawie. Równie dobrze tego napisu mogłoby nie być. Chyba się nie wstydzimy, że jesteśmy z Polski? To pod każdym względem pozytywna cecha naszej grupy!

Reasumując (o ile to ma jeszcze jakiś sens, to) postuluję większą flagę Polski. Przynajmniej 10 cm szerokości na piersi. Pod albo nad symbolem burgmanii.

Nie uważacie, że flaga Polski powinna być bardziej wyeksponowana?

Worlan - nie traktuj mojego postu jako krytyki. I tak jesteś wspaniały, że Ci się chciało za to wziać, że kształt koszulki wypracowałeś. Ot, zauważam pewien (moim zdaniem) mankament, który warto by poprawić, jeśłi mamy jeszcze czas.

Opublikowano
Ponieważ nijak nie mogłem się wymigać z przygotowania szaty graficznej dla naszej grupy zlotowej w Berlinie, informuję co następuje:

Koszulki będą typu "tshirt", lub "polo"

W tym roku pomyślałem o naszych paniach. !guns

Fotka przedstawia koszulki damskie i męskie. Damskie będą ciut ciemniejsze.

Chętnie zamówiłbym takie POLO rozmiar XL .

Tylko nie wiem czy pojadę. na ten zlot !wchair I co wtedy - nie odbierzecie mi ? !OKK !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Kmodzele - zapewniam Cibie że bez wielkiej flagi nawet na czole i tak grupa Polska

będzie zauważona,

będzie jednoznacznie określona,

będzie w pełni identyfikowalna

i tak stworzy specyficzny klimat

o którym nasi sąsiedzi będą długo wspominać jako WZÓR integracji i wspaniałej zabawy dla której nie jeden Niemiec w sobotni poranek straci głowę i będzie dochodził do rzeczywistości w późnych godzinach popołudniowych........

Kto był w Marl to wie... o co chodzi..... NAJN>>>>>NAJN>>>NAJN>>

• Sympatycy
Opublikowano

hilfe,hilfe !wchair

Opublikowano
hilfe,hilfe !wchair

Chce mi sie czasami powiedziec czytajac niektore posty powstale w nocy !OKK !guns !wchair ...

Opublikowano

My poprosimy 2x tshirt : damski- M, męski- XL

• Sympatycy
Opublikowano

Chętnie zamówiłbym takie POLO rozmiar XL .

Tylko nie wiem czy pojadę. na ten zlot  !wchair I co wtedy - nie odbierzecie mi ?  :lol:  !guns

No właśnie, czy koszulki zamawiać dla osób, które nie jadą do Berlina ???

!OKK Myślę, że tak, ale uważam, że w tym temacie powinna się wypowiedzieć administracja.

I nie napisałem tego, bo jestem w "niej zakochany "(to tak dla Zołzy), ale po to żeby nie robić następnej sondy i nie prowokować niepotrzebnej dyskusji, bo przecież słonko za oknem pięknie świeci !wchair

kmodzele, daleko mi do obrażania się na Ciebie. Ale tak jak napisał Zybex, gwarantuje Ci, że po 5 minutach pobytu na zlocie będziemy zauważeni i rozpoznawalni. :) A jak chcesz sie przekonać, to jedź z nami. whist

• Sympatycy
Opublikowano

Moim zdaniem koszulki powinny być dla tych co jadą.

• Klubowicze
Opublikowano

Zdecydowanie masz racje !wchair

Opublikowano

Orzeszku odpręż się !guns

Nie wiem czy pojadę, chciałbym ale nie wiem czy się uda. Wszystko okaże się przed samym wyjazdem, ale wtedy będzie już za późno, aby zamówić koszulki.

Jak nie pojadę obiecuję, że nie będe jej używał !wchair Powiesze sobie na ścianie w garażu między SW a Hexem !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Orzeszku odpręż się !wchair

Jestem odprężony. Zbieraczom koszulek mówię NIE !wchair

Wiadomo, że termin odległy i coś może wypaść (oby nie), nikt nie będzie zabierał koszulek jak nie pojedziesz. Chodzi mi tylko o nie zamawianie na zapas. !guns

• Administrator
Opublikowano

@kmodzele>>>Osobiście uważam, że koszulka ma tylko delikatnie zaznaczać naszą przynależność i pochodzenie. Ważniejsze aby była ładna, schludna i spójna dla nas wszystkich... bawiących się na zlocie BigScooter !wchair

Koszulki powinny być dla tych, którzy otwarcie deklarują chęć wyjazdu... czyli tzw. pewniaków... oczywiście zrozumiałym jest fakt, że mogą się wydarzyć przypadki losowe i dana osoba nie pojedzie... ale w przypadku np. Abacha - przcież wiemy Adasiu, że nawet żeby skały s..y to pojedziesz z nami !wchair

A co do tematu... dla mnie:

1 XL men t-shirt

1 M women polo

Opublikowano
@kmodzele>>>Osobiście uważam, że koszulka ma tylko delikatnie zaznaczać naszą przynależność i pochodzenie. Ważniejsze aby była ładna, schludna i spójna dla nas wszystkich... bawiących się na zlocie BigScooter !OK

Koszulki powinny być dla tych, którzy otwarcie deklarują chęć wyjazdu... czyli tzw. pewniaków... oczywiście zrozumiałym jest fakt, że mogą się wydarzyć przypadki losowe i dana osoba nie pojedzie... ale w przypadku np. Abacha - przcież wiemy Adasiu, że nawet żeby skały s..y to pojedziesz z nami !OKK

A co do tematu... dla mnie:

1 XL men t-shirt

1 M women polo

W takim razie ja odpadam, jeśli tylko dla odwiedzających Berlin. Pozdr.

Opublikowano

Zdecydowanie masz racje !OKK

Tak jest !OK .

Opublikowano

o którym nasi sąsiedzi będą długo wspominać jako WZÓR integracji i wspaniałej zabawy dla której nie jeden Niemiec w sobotni poranek  straci głowę i będzie dochodził do rzeczywistości w późnych godzinach  popołudniowych........

Kto był w Marl to wie... o co chodzi..... NAJN>>>>>NAJN>>>NAJN>>

Tak tak Zbychu ..... taka zabawa to jakoś kojarzy mi się nie wiem czemu .... ale z gaśnicą ????? Jak się rozkręcisz To rzeczywiście Niemcy będą mieli ból głowy !OK

Pozdrawiam

DIZEL

• Sympatycy
Opublikowano

Znalazłem się w niezręcznej sytuacji, ale głosy przedmówców określiły zasady. Proszę nie obrażać się na Worlana, ale zamówienia przyjmuję tylko od osób, które są zarejestrowane na zlot BigScooter Berlin 2010. !OKK

Wyjątkiem jest Abach i to biorę na siebie. Wiem, że nie tylko pojedzie z nami, ale jeszcze namówi Plebana.

Kurde, ja sam nie wiem na 100% czy pojadę !OK :lol:

Opublikowano
(...)Kurde, ja sam nie wiem na 100% czy pojadę   :lol:  :P

Ja tez nie wiem, czy uda mi sie pokonac tyle kilometrow na jeden raz :):P:lol: ...

PS. A koszulki, no coz... calkowicie popieram w tej materii Orzecha, koszulki maja byc dla uczestnikow, a nie dla zbieraczy ;) ...

• Klubowicze
Opublikowano

to ja też poproszę:

tshirt L męski - 1 szt. ;

tshirt S damski - 1 szt.;

polo L męski 1 szt.

Opublikowano

Witam!

Poprosze: 1 x T-shirt, męski, rozmiar: L

serdeczne dzięki!

• Sympatycy
Opublikowano

A jeśli chodzi o damską stronę zamówienia to Maja mi właśnie wyjaśniła, że te wymiary nic nie mówią. Czy można prosić o rzeczywiste wymiary rozmiaru S i M.  whist (długość całkowita, szerokość od pachy do pachy - bez rozciągania)  !bicz

Pomiary zostały wykonane !OK

W zasięgu były rozmiary "M" i "XL" , ale mam nadzieję, że to pomoże Maji w wyborze właściwego rozmiaru !OKK

M - szerokość pomiędzy pachami - 45 cm, całkowita wysokość - 58 cm

XL - odpowiednio - 52 cm i 60 cm.

Czekam na decyzję. !YES

Opublikowano

Pomiary zostały wykonane  :D

W zasięgu były rozmiary "M" i "XL" , ale mam nadzieję, że to pomoże Maji w wyborze właściwego rozmiaru  whist

M - szerokość pomiędzy pachami - 45 cm, całkowita wysokość - 58 cm

XL - odpowiednio - 52 cm i 60 cm.

Czekam na decyzję.  !happybth

No i decyzja podjęta whist Maja zdecydowała się na rozmiar S -tshirt(damskie) - 1szt. i rozmiar M-polo(damskie)-1szt. !happybth

Serdecznie dzięki Worlan za pomiary. Oczywiście masz u mnie duże !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Patrząc na listę "pomarańczowego szaleństwa" wychodzi, że jadą 23 skutery. Wracając do propozycji Pawła883, jak dostanę od 1 skuta "piątala", to będziemy mogli kupić (prawie) 5 tiszertów z przeznaczeniem na prezenty.

Co Wy na to ?

PS. Mamy już zamówionych 50 szt. , czyli i ceny będą trochę inne. !happybth