Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy zamierzasz wziąć udział w tym przejeździe?  

17 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla jasności powtórzę to, co napisałem w głównym wątku dotyczącym Rozpoczęcia Sezonu:

Kto chętny i będzie miał możliwość - zapraszam do przejazdu tą trasą, która stała się Drogą Męczeństwa Księdza Jerzego - Bydgoszcz, Górsk, Toruń, Włocławek. Z Włocławka na Warszawę - prosto na mszę o 15.00.

Długość trasy ok. 270 km. Postoje w Górsku, Toruniu (pod hotelem "Kosmos") i na tamie we Włocławku.

Czas przejazdu (z postojami) ok. 6 godzin.

Wyjazd spod kościoła Świętych Polskich Braci Męczenników w Bydgoszczy w sobotę 17 kwietnia 2010 r. ok. 8.00.

Rozmawiałem z księdzem z Bydgoszczy - najprawdopodobniej będzie możliwość przenocowania z piątku na sobotę w prostych harcerskich warunkach wink.gif : kawałek podłogi pod dachem, węzeł sanitarny.

• Klubowicze
Opublikowano

Jeśli tylko będę miał czas , to pisze się na odcinek Toruń - Włocławek chociażby ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Na 80% dołączę w Bydgoszczy. ;) Mam tam metę na nocleg.

Emka, mam małe doświadczenie i nie jeździłem nigdy w grupie, a po czasie przelotu wnioskuję, że planujecie jechać z prędkościami "normalnymi" (czytaj 50 wioski, 90 za miastem), prawdaż? Nie chciałbym być Wam kulą u nogi ;)

Opublikowano

Skoro msza w Wawie o 15.00 to może jak dałbym radę się zerwać rano to bym wyjechał Wam na spotkanie i spotkał się z Wami na tamie we Włocławku ?

Muszę się nad tym poważnie zastanowić ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Powiem szczerze że bardzo bym chciał pojechać ,ale nie wiem czy wspólnik ogarnie sam interes przez dwa dni.Jeśli uproszę wspólnika to na pewno się do Ciebie odezwę Marku. pozdrawiam

Opublikowano

Cieszę się na te spotkania. Jasne, że to dobry pomysł żeby dołączyć czy to w Toruniu, czy we Włocławku. Przejazd z Bydgoszczy to jedynie luźna propozycja - bez jakichkolwiek zobowiązań - tak ją traktujcie.

Co do prędkości - oczywiście będziemy jechać bez pośpiechu; każdy maxiskuter sobie poradzi (pół Rajdu Katyńskiego przejechałem z prędkością oscylującą około 80 km/h "dzięki" uszkodzonej membranie i... dało radę :D).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam na Was pod Kosmosem w Toruniu,na ktora planujecie byc w Toruniu? !gora :rolleyes:

Opublikowano

W związku z katastrofą samolotu prezydenckiego i śmiercią załogi oraz pasażerów, nie znając dat i godzin uroczystości żałobnych, a co za tym idzie warunków w jakich organizowany byłby ten przejazd (zwłaszcza dojazd do Warszawy), a także widząc niewielkie zainteresowanie

ODWOŁUJĘ PRZEJAZD DROGĄ KS. JERZEGO W DNIU 17 KWIETNIA 2010 R.

Proszę zatem Administrację Forum o zamknięcie tego tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...