dzialkowiec Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 dzięki dla "kolegi" (bo nie pamietam kto to był !OKK !sciana !sciana ) który mnie odstawił pod dom nie ma za co a przecież takie ciekawe dyskusje w samochodzie obgadywaliśmy
helmutek76 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 No i nie wstawie tu grupowego..... Zdjecia wyslane do mariuszburgi... meczcie go o wystawienie kolekcji. POwinno byc 161 zdjec - zobaczymy jaką cenzure Mariusz zrobi !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2010 Administrator Opublikowano 28 Marca 2010 Zamieszczam kilka wybranych zdjęc z naszego "Jajeczka" Burgmanii Impreza jak małe wesele No to zdrofffieee Grzesssiu... mordo Ty moja Tylko pamiętajcie Panowie! Bez jęzora! O czym oni mówią?!?! Womens no cry Panowie, dajcie siorbnąć! Co ja tu w ogóle robie?! Ot po prostu, ciekawe ujęcia.. ... i kolejne A więc kto ma NAJwiększy w mieście? Widzisz! I tak się przytula Orzecha!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2010 Administrator Opublikowano 28 Marca 2010 No i na deser grupen fotosy
Rekomendowane odpowiedzi