helmutek76 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 @Marynarz - dodatek do Jajka usuniety
Marynarz Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Może komuś się to przyda....Wczoraj wychodze z pracy, ide do maszyny, proboje zakrecic a tu calkowity pad elektryki.... zero reakcji..... .... duże zdziwienie, bezpieczniki przejrzane, kable podlaczone, klemy nie-zaśniedzialy - co jest ulicha........ ... poszukiwanie kogos z kablami (zima sie skonczyla to i ludziska kabli nie woza) .... nie ma do kogo sie na krotko podpiac.... z pomoca przyszedl kurier motocyklowy.... zaraz sie ktos pojawil z kabelkami - palenie - maszyna dziala, ale zaraz wszystko pada... pomiar napieca na akumulatorku - 1.5 V.... Co jest jeszcze razno uruchomil.....17 z minutami, centra akumulatorowe sie zamykaja..... lipa sprzet unieruchomiony, nie ma jak wrocic, a tu jeszcze jutro "spotkanie przy jajku....".... dzis rano szybko pod prace MZK, demontarz akumolator pod pache, omierzony, opisany, allegro, telefon, "Przywieź pan wzorcowy to się na miejscu dobierze", MZK do sklepu ze starym złomem , daja nowke "ale jeszcze przed uruchomieniem 3ba zalać.".... Akumulator pod pache, i sru na zaplecze do chłopaków , "ale o co common?". 1. Zalać, 2. Nie zakrywać 3. Odczekać 15 min (muszą zajść reakcje chemiczne) 4. zakryć 5. na 1h do prostownika (aby pobudzić akumulator do działania) - NIE MA TEGO W INSTRUKCJI 6. Dopiero montaż w skuterku 7. Odpalić i zrobić sobie 20 min wycieczke bez wyłączania maszyny Na razie utknąłem na punkcie 5 instrukcji. Za godzinę ide montować do maszyny i odpacić - Jak się uda - będę dzisiaj z Wami :-) a co ma "piernik" do jajka ? - nie ten dział kolego !OKK
Glub Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 pierniki już były widze że pady akumulatorów są w tym tygodniu nagminne jeśli pani D. skonczy wczesniej próbę to wpadne na momencik... albo lepiej nie bo pozarażam:)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Marca 2010 Administrator Opublikowano 27 Marca 2010 Żyjecie?
monk Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Żyjemy ..ale rano tylko pies chciał się ze mną przywitać !OKK Cóż, do południa powinno wywietrzeć
Klubowicze Ewik Opublikowano 27 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2010 Bardzo dziękuje za przemiłe spotkanie jajeczne Jeszcze raz życzę Wam ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życze Wam też,ciepła domowego miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego. !OKK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 I zaś sie okazało ... "cóz wótka nie moze"
Glub Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 a ja i bez tego nie żyję !sciana choróbsko mnie zmogło dokumentnie. szczerze? wolałbym mieć kaca niż gorączkę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 Fajnie bylo, tylko z tym przemieszczaniem cos nie wyszlo. !wchair Moze innym razem. !piwko Halka mi powiedziala, ze wracam do domu pozniej od swoich dzieci !sciana Dzieki za fajna zabawe i pyszne jajo. A tu troche dokumentacji JAJO 2010
helmutek76 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Dziękuje za zaproszenie na jajo. Powiem tak , jak burgmandia się bawi, to się bawi Przyłączam się do życzeń EWIka. ps. Ale mam dzis kaca (chyba dlatego ze nie moglem z wami !sciana )
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2010 Ja też dziękuję za miłe towarzystwo,szkoda tylko że nie mogłem się napić z wami.Pozdrawiam i do następnego !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 Marynarz dobrze to powiedział................... oj......... Cali i zdrowi dotarliśmy do domu. Troszkę się poobcierałem ale jest OK Bardzo dziękuję za miłe spotkanie, teraz pozostało nam czekać na Burgmanię. PS> Baltona, nie było męskich skuterów??? !sciana
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 ps. Ale mam dzis kaca (chyba dlatego ze nie moglem z wami !sciana ) Dawaj foty grupowe, ciekawe czy ci kliszy wystarczyło na taką ilość zdjęć ?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 Żyjecie? !sciana Nie Głowa....totalna korozja
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 Orzech, szacuneczek za organizacje Bez sensu był ten przyjazd !OKK !OKK Nie wiem co mnie podkusiło Ciekaw jestem następnych dokumentalnych zdjęciówek... pzdr BTW: tekst Marynarza: ...oj... rządzi
sebulba1971 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 A ja nie dotarłem , niestety moja praca nie pozwoliła mi na wieczorno piątkowe szaleństwa , może następnym razem się uda , życzę wszystkim ciepłych, i radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego . Zdrowia, szczęścia, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka na szerokiej wtsędze drogi i nieustającego nawijania km.
helmutek76 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Wlasnie zgrywam zdjecia na kompa. Jak przesle je do mariuszburgi dam znac.... Sam jestem ciekaw co zostalo na zdjeciach a co tylko w pamieci( zawsze wiedzialem, ze najlepsze sa koncówki imprez !OKK ) 158 zdjec bedze na co popatrzec....
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 ...... Jak przesle je do mariuszburgi dam znac.... No co ty, chcesz żeby były ocenzurowane !OKK
Sympatycy Baltona Opublikowano 27 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2010 Marynarz dobrze to powiedział................... oj.........Cali i zdrowi dotarliśmy do domu. Troszkę się poobcierałem ale jest OK Bardzo dziękuję za miłe spotkanie, teraz pozostało nam czekać na Burgmanię. PS> Baltona, nie było męskich skuterów??? Orzech szkoda,że nie przyjechałem MZA , ale z drugiej strony fajne jest uczucie jak tłumy fanów dotykają, oglądają i na koniec rzucają się pod koła mojej maszyny . P.S.Czyżby męskość określa się wielkością i pojemnością skutera !OKK ,a słyszałeś o facetach co kupują duże samochody pozdro !OKK
helmutek76 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 jak się tak boisz - to mogę Ci przegrać !OKK Ja nie mam gdzie wystawic... antoniaczek: Boje sie, ze u mnie widac na zdjeciach ze impreza jest "mniej grzeczna" No nie wiem, czy niektorzy nie beda mieli klopotow...
Marynarz Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Dobra, ja po 12 godzinkach w pracy dotarłem do domu (w końcu) wiadomo po pracy małe ale nie to chciałem powiedzieć OJ... (he he rządzi ) dzięki dla "kolegi" (bo nie pamietam kto to był !OKK !OKK ) który mnie odstawił pod dom. Wielkie dzięki !!!
Rekomendowane odpowiedzi