Marynarz Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 .......tylko w mordę jakim tramwajem tam dojechać !OKK bo inaczej będę zasuwał z buta Tym co jedzie z Ząbek na Górczwską. Przeca Metrem już można z pod M1 ...
dr.big Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Bede sie mocno staral. Czy jednak dam rade? Nie wiem...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Marca 2010 Administrator Opublikowano 24 Marca 2010 Tak na poważnie, to wcale nie jest śmieszne, jak sie nie jeździ komunikacją miejską. Więcuś kliknij na tę stronkę i dasz radę www.jakdojade.pl Ja tam znalazłem wspaniałe połączenie autobusowe - linia 155 Doznania z jazdy MPK są naprawdę Szkoda, że bilety na przestrzeni ostatnich 20 lat tak podrożały !OKK Bede sie mocno staral. Czy jednak dam rade? Nie wiem... Będę 3mał Już się nie mogę doczekać spotkania
helmutek76 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Prosze rowniez o dopisanie mojej osoby
michalu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Ja to chyba z 10 przesiadek będę musiał robić po drodze, tak to jest mieszkać na wsi
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2010 (...) tak to jest mieszkać na wsi Swieżych jaj nawieź ze wsi
Glub Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a jak to jest pracować na wsi- jak z Targówka dojechać autobusami? a najgorzej że rano jakaś próba a potem wykon bo pani "Aktorka" musi zrobić karierę...
michalu Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Swieżych jaj nawieź ze wsi Jaja wyszły, nima
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Będę !guns O Ty w mordę, taki zaszczyt !wchair Mario, specjalnie dla Ciebie zamawiam czerwony dywan !wchair
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 A ja się obawiam, że w moim przypadku to jaja będą "na sucho" !wchair pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 A ja się obawiam, że w moim przypadku to jaja będą "na sucho" !wchair pzdr Weź małą piersióweczkę to dostaniesz na wynos, tylko małą !wchair
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 I to jest dobra koncepcja !wchair !wchair pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Marca 2010 Administrator Opublikowano 25 Marca 2010 No cóż... szykuje się niezłe "jajeczko" w niezłym squadzie !wchair
phil Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Proszę o dopisanie... o ile nic w pracy nie wymyślą jestem.
helmutek76 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Zadam pytanie w prost - nikogo nie mialem jeszcze przyjemnosci poznac in-real - jak bedzie mozna Was poznac?
dr.big Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Będę O Ty w mordę, taki zaszczyt !OK Mario, specjalnie dla Ciebie zamawiam czerwony dywan !OKK To ja sie trudze zeby wypalilo, pozniej zasuwam ponad 600 kilosow i nic ???
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Zadam pytanie w prost - nikogo nie mialem jeszcze przyjemnosci poznac in-real - jak bedzie mozna Was poznac? Będziemy siedzieli przy samych drzwiach po prawej i bedziemy wszyscy uchachani. Sala ma jakieś 80m2 a my bedziemy zajmować jakieś 85% !OK Będziesz???
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Zadam pytanie w prost - nikogo nie mialem jeszcze przyjemnosci poznac in-real - jak bedzie mozna Was poznac? Wejdziesz do knajpy,idz prosto,potem skręć w prawo,znowu prosto i znowu w prawo... W rogu będzie stół ,przy którym będziemy cichutko siedzieli !OKK !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Marca 2010 Administrator Opublikowano 25 Marca 2010 Będę O Ty w mordę, taki zaszczyt !OK Mario, specjalnie dla Ciebie zamawiam czerwony dywan !OKK To ja sie trudze zeby wypalilo, pozniej zasuwam ponad 600 kilosow i nic ??? Będzie i dywan dla Ciebie... z Dzika!
Sympatycy Baltona Opublikowano 25 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Jak wejdziesz do środka i w ciemnym zadymionym kącie zobaczysz między butelkami po wódzie ponure gęby zerkające wrogo na każdego kto wchodzi !OK to znaczy, że dobrze trafiłeś !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2010 Właśnie wróciłem z Cafe66, zaliczka zapłacona, będzie co jeść Ogródek już otwarty więc powinno być sympatycznie !OKK Widzimy się jutro Bigu jak przyjedziesz odpowiednio późno bedę leżał przed drzwiami na Twoje powitanie !OK Możesz deptać
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 Niestety tym razem nie będzie mi pisane spotkać się z Wami, i czytając tego posta coraz bardzej mi żal !OK . Ewik będzie reprezentować naszą familię. Życzę miłego i wesołego spotkania !OKK i życzę wszystkim biesiadowiczom zdrowych i wesolych Świąt i mokrego Dyngusa. Szkoda, że nie osobiście ale niestety siła wyższa.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2010 Wpadnę na pewno na chwilę, niekoniecznie bardzo punktualnie
Rekomendowane odpowiedzi