leszek_krakow Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Oto co mi się pojawiło piękną polszczyzną gdy chciałem obejrzeć nowe posty od mojej ostatniej wizyty na forum: "Przykro mi, ale Administrator forum włączył zabezpieczenie przed flood'owaniem w silniku wyszukiwarki. Proszę odczekać co najmniej 20 sekund przed ponowną próbą." trochę się boję bo jak mi to flood'owanie przeniesię się jakimśtam wirusem na silnik mojego Burka - będzie żle... a wiosna idzie i wirusów w powietrzu sporo... !OK P.S. pomimo odczekania 20, kolejnych 20 i jeszcze 20 sekund komunikat cały czas się pojawia....
Piro Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 No z tym floodowaniem to strach się bać - śnieg musi stopnieć i będzie ok !OK a tak poważnie to po prostu poczekaj chwilę dłużej
leszek_krakow Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Dzięki za podpowiedzi. Próbowałem też przesunąć kursor do góry ekranu, podnosiłem myszkę do góry - nic nie pomagało.... Ale OK - adminie - możesz zakończyć ten wątek bo jest trochę OT.
Rekomendowane odpowiedzi