magart Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 W ostatnim "Motocyklu" jest krótka realcja/opis wrażeń gościa, który był w tym roku na Elephantentreffen. Kurcze muszę powiedzieć, że ta impreza jest niesamowita - oczywiście głównie ze względu na warunki pogodowe w jakich się odbywa. Dojazd na miejsce samochodem jest nie lada wyzwaniem, a co dopiero na 2oo. Fotki sprzętów i namiotów przykrytych kilkudziesięciocentymetrową warstwą śniegu są jak dla mnie MEGA. Osobiście SZACUN dla Wszystkich, którzy śmigają na tą imprezę. Co o tym sądzicie ?
voit Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Czytałem, Impreza dla twardzieli. Ale bez takich zapaleńców, świat byłby nudny. Szacun dla uczestników zwłaszcza że zima lekką nie była.
Klubowicze Profesor Opublikowano 17 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2010 Widziałem fotki , czytałem artykuł. Naprawdę wielki szacunek dla uczestników tego motowydarzenia.
Miro71 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mariusz przeniosl Temat Rafiego jednak nie moge go nigdzie wyszukac :-) wiec zapytam tutaj czy ktos z Burgmaniakow sie wybiera na ta Impreze ??? Znalazlem na stronie internetowej Organizatorow linka z dojazdem z Warszawy wiec wychodze z zalozenia ze ktos juz kiedys z Polski byl na tej Imprezie .....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2014 Polaków na tej imprezie zawsze wielu. Ale z tego co mówili znajomi : jak jechać to w śniegi. Jeśli nie zmrozi terenu ,będzie padać i błocko będzie po kolana to będzie lipa jak w zeszłym roku. Wszyscy uwaleni po pachy i nie ma jak się przebrać w namiocie. Jak jest śnieg i mróz to jest po prostu czysto i da się to ogarnąć.
xavier23 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bez maxi-s z koszem 2wd, (napęd na kosz) nie odważyłbym się. No i trzeba mieć końskie zdrowie.
Rekomendowane odpowiedzi