Barti Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Zwracam sie z wielka prosbą do tych którzy dysponuja przyczepą lub wiekszym samochodem. Potrzebuję przewieść skuter, małą pięćdziesiątke z Płocka do Warszawy. Zwracam koszty oczywiście. Moze ktoś tez zna jakąś firme przewozową która byłaby pomocna to też proszę o namiary.
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2010 Niewiele jestem w stanie pomóc, ale jakimś rozwiązaniem jest wypożyczenie przyczepy. Ja w ubiegłym roku, jak jechałem po swoj sprzęt, przyczepę pozyczyłem na Radzymińskiej przy Makro. Razem z pasami mocującymi, zapłaciłem za całą dobę ~50PLN. Aaaa, no i potrzebny jest jeszcze samochód z hakiem... pzdr
Barti Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Aaaa, no i potrzebny jest jeszcze samochód z hakiem... No własnie a tym niestety niedysponuje
LWfilip Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Wiem, że to może nie bardzo pomysł ale wysyłaliśmy, kiedyś skuter 50cm w pojemniku na palety TIRa. To ta wielka skrzynia pod naczepą. TIR jechał z tym sprzętem do Bristolu i dojechał bez problemu. Możesz próbować wśród kierowców ciężarówek, na dużych parkingach. Jak Ci się ten pomysł nie spodoba to nie pisz, że jestem idiotą.
Patryk92 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Ja często wysyłałem paczki PKS-em, ale jeżeli chodzi o tira to pomysł nie jest zły i nie trzeba wcale w skrzynie, tylko można pod plandeke, chociaż będzie trzeba troche przepchać/przejechać na kołach, bo pod dom nie dostarczy. Jeżeli ta 50 jest sprawna i nie jest to nic "no name" to ja bym jechał na kołach. Po powrocie na Madisona znów byś odczuł tą moc.
mxmichal Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Madisonek wyślij info z konkretami na PM i coś zaradzimy!
tomektt Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Poszukaj w necie pod hasłem wynajem samochodów dostawczych, zarządzanie flotą itp. Znajdziesz na pewno coś w Warszawie. Np. w Poznaniu wynajęcie dostawczaka klasy B4 kosztuje na dobę 160 PLN. Bez limitu kilometrów. Oczywiście przy wynajmie pobiorą Ci jakąś kaucję, która jest zwrotna, w Poznaniu to 1500 PLN. Potem lejesz diesla i jedziesz. Oczywiscie na tę klasę pojazdu nie musisz miec prawka z C, wystarczy B i ... jakaś wprawa w jego prowadzeniu. Praktycznie współcześnie nie ma już różnicy w prowadzeniu dostawczaka i osobówki. Aaa i jeszcze zapytaj się o pasy by zamocowac do burt i podłogi trwale skuter. Taki podsuwam pomysł.
Barti Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Madisonek wyślij info z konkretami na PM i coś zaradzimy! Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w transporcie Mam nadzieje że jeszcze wiele razy będzie okazja się odwdzięczyc !TAZ !piwko
Rekomendowane odpowiedzi