Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Testy na prawo jazdy kat A

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malina666
Opublikowano

tescik

Kto odważny spróbuje i poda wynik do publicznej wiadomości? !scooter

Przede mną w piątek egzamin na kat B i aktualnie cwiczę obie kategorie.

Moze warto sobie przypomnieć i sprawdzić sie?:lol:

Opublikowano

Ja całkiem niedawno zdawałem bo w październiku zeszłego roku więc mi sporo w głowie jeszcze zostało :lol: . W sumie to nic strasznego. Powodzonka na egzaminie !scooter

Gość shadow1987
Opublikowano

Ja w 2005 robiłem B a teraz w październiku kat A ( zwykle jak robiłem to miałem 1 błąd zero) ... jakoś poszło !scooter

Jak teraz zrobiłem to też 1 błąd ..

Powodzenia nie będzie źle :lol:

Opublikowano

W sumie prawo jazdy mam prawie 11 lat, a test nie wyszedł najlepiej. 5 błędów :lol:

Powodzenia na egzaminie. !scooter

Opublikowano

Ja B zdaje też w piątek, ale 9 kwietnia. Z prawkiem na A się wstrzymałem do odpuszczenia tych śniegów.

WET (wewnętrzny egzamin teoretyczny) napisałem w 2min nie popełniająć ani jednego błędu (leciałem typowo na pamięć, ale w WORDzie się nie odważe tak). Teraz robiłem tutaj na A i miałem 1 błąd w pytaniu: kiedy policjant zabierze prawko. Podczas tego testu 14 z 18 pytań było takich samych jak na B.

Powodzenia na egzaminie.

PS>Dla pocieszenia powiem, że egzaminatorzy muszą się tłumaczyć z niezdanych egzaminów. Sam byłem świadkiem rozmowy mojego instruktora z egzaminatorem jak na 11 osób ani jedna nie zdała i bał się iść na spotkanie, które miało być następnego dnia.

-jak będziesz się stresował to przypomnij sobie ten filmik
Opublikowano

Tylko uwaga, aby nie trafić na takiego

ale jeśli to odradzam takie
!scooter

A tak generalnie to powoszenia !tank

ps. po 2 latach posiadania kat.A 5 błędów :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Trzy lata po zdaniu na A i dwadzieścia osiem po B i udało się bez błędu. :lol:

Najlepszy sposób to dokładnie czytać pytanie i niezleżnie dopasowywać każdą odpowiedź bez sugerowania się odpowiedzią w innym punkcie !scooter .

Powodzenia na egzaminie !tank

Opublikowano

12 lat temu zdawany egzamin. teraz 5 errorów.

Poległem na rodzynkach, typu prędkość holowania auta w trasie, czy holowanie motocykla motocyklem. Nie wiedziałem też, że mogę przewozić w bocznym wózku osoby będące pod wpływem chorób tropikalnych.

I trochę przeszkodziło doświadczenie: "nie oddałbym motocykla na badanie techniczne do dowolnej stacji kontroli pojazdów.. a egzaminator by oddał.

Więc chyba nie najgorzej !scooter

Opublikowano

a mnie się to cudo nie chce uruchomić whist - czyżbym oblał na starcie !tank !scooter

uff uruchomiłem - 2 zonki: jeden z kategorii kiedy władza zabierze mi dowód rejestracyjny, a drugi z kat pierwsza pomoc (cóż na mnie nie liczcie :D bo skutek może być odwrotny od porządanego :lol::D)

Opublikowano
test ja się uczę z tego , bo jutro egzamin na 4oo na Bemowie !scooter
Opublikowano

ja tez panikowalem i na b i na kat.a., ale potem okazalo sie ze wystarczy troche szczescia i czuc maszyne w sensie nie jadac na dzide tylko z wyczuciem.co do szczescia to mam na mysli normalnego instruktora i brak iditow i cwaniakow na miescie bo znam takie przeypadki ze ktos zlosliwie wyskoczyl na przejsciu i egzamin oblany.Trzymam kciuki za wszystkich zdajacych.pozdrawiam

Opublikowano

Po pół roku od zdania A i B tylko 1 błąd i to przez niedokładne czytanie !scooter

Dobra rada, nie spanikować. Bo widziałem jak kobieta na łuku zamiast tyłem w prawo skręcać w lewo zaczęła !tank

Swoją drogą do tej pory nie pamiętam jak łuk do tyłu przejechałem :lol:

A przed A miałem stracha, żeby koła tylnego nie zablokować na awaryjnym whist

Opublikowano

Wynik: 18/18 !tank , ale jestem na bieżąco. W niedzielę pierwsza jazda !scooter . Byle śnieg znikł.

Opublikowano

!scooter

Opublikowano

ja w zeszłym roku robiłem A i pierwsza konfrontacja z podobnym testem była podobno zaskakująco dobra (tylko 4 błędne), i faktycznie inny teścik i już poległem na 6. Zatem przyzwoicie pochodziłem na zajęcia (bardzo sobie chwalę pierwszą pomoc). No i po zajęciach i jak kilkakrotnioe się poćwiczy i zwróci uwagę na chwilami specyficzny sposób formułowania niektórych z tych pytań to prawie za każdym razem ma się 18/18. Tak zresztą miałem też na egzaminie.

Ale obejrzałem całą stronę - całkiem wdzięcznie zrobiona. Natomiast dostępny w multimediach symulator jazdy motocyklem obsługiwany kliknięciami myszy to IMHO kompletna porażka.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Prawdę mówiąc to jestem od kilku dni w ciągłym transie rozwiązywania tych testów. Na początku robiłem do 7-8 błędów a prawko B już mam. Po kilku rozwiązanych testach powróciłem do rytmu i ilość błędów spadła 1-2. Czyli jest OK. Na stare lata zachciało mi się nowych uprawnień i nowych sztuczek :lol: . To i muszę się uczyć. O wynikach, z przyjemnością poinformuję. Oczywiście jestem zalogowany na e-kierowca więc statystyki są zapisywane.Idzie mi dość zielono.

Opublikowano

11 lat mam " B " od 2 mam " A " i załapałem za pierwszym razem 4 błędy :lol:

Opublikowano

3 błędy :lol:

• Administrator
Opublikowano

Az z ciekawosci zrobilem sobie test. Po 19 latach od egzaminu na A zero bledow na B jeden. Spodziewalem sie duuuzo gorszego wyniku :lol: Nie wiedzialem w jakiej odleglosci mozna parkowac od skrzyzowania !sciana Moim zdaniem mozna tam gdzie sie da zaparkowac i jest wolne miejsce !bicz

Niestety po zrobieniu sobie testu na kategorie C ktorej nie posiadam wynik duzgoczacy 7 poprawnych na 18 ;) nie mam pojecia o co chodzi z tymi hamulcami pneumatycznymi

• Klubowicze
Opublikowano

Po 29 latach od zrobienia prawka A B C ,4 błędy,ale tylko w tych pytaniach,które mają więcej niż 1 odpowiedź prawidłową :)

Opublikowano

Dwadziescia lat mineło i 4 bledy ale tylko te z wieloma odpowiedziami

Opublikowano

listopad 2008r testy 1 błąd a jazda oblana na zielonej zczałce w prawo nie zaczymałem się, marzec 2009r poprawka z jazdy i wszystko :) także powodzenia i uważaj na zakrętach :)

Opublikowano

W tym roku trzaśnie mi 20 lat od zdobycia prawka A i B.

Teraz 4 błędy. :)

Opublikowano

no to ja już po egzaminie kat.B teoria 0 błędów praktyka pozytywny :)

Gość malina666
Opublikowano
no to ja już po egzaminie teoria 0 błędów praktyka pozytywny whist

Gratuluję ;) Kategoria A czy B?