dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tez uwazam, ze spotkanie powinno sie odbyc, bez hucznej zabawy i muzyki. PS. Wszedzie czytam, ze zaloba ma potrwac do piatku 16.04...
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 PS. Wszedzie czytam, ze zaloba ma potrwac do piatku 16.04... Bo tak ma być. Marszałek ogłosił tygodniowy okres żałoby. Tym niemniej, konwencja jaką zaproponowaliście, mnie osobiście bardzo pasuje... pzdr
bemol77 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie do listy prawdopodobnie mój będzie do odbioru w poniedziałek !OK więc do zobaczenia (może w końcu dojadę do stolicy...)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja również uważam, że spotkanie powinno sie odbyć. Nasze życie nadal się toczy. Jeśli zrezygnujemy z muzyki to wystarczająco oddamy hołd, tym którzy zginęli.
eMKa Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Po przemyśleniu i wstępnej dyskusji tematu nie widzę na razie potrzeby odwoływania ogniska. Stanie się tak tylko w przypadku gdyby zdecydowana większość zrezygnowała z przybycia.Niezależnie od wyników sondy odpuścimy sobie huczną zabawę przy muzyce i w ten sposób damy wyraz poszanowania dla ogłoszonej żałoby. ['] Bardzo rozsądnie. Jestem za takim rozwiązaniem. Bo co tu dużo gadać - spotkać Was i pogadać będzie dobrze !w00t.
helmutek76 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie do ogniska: helmutek76 i Renatka. DO zobaczenia juz w najbliższą sobotę
andrea-torun Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 !guns !OKK Prosze dopisac i mnie,roz liczymy sie na miejscu.Dzieki i pozdrowienia od Kopernika.
Gość malina666 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Proszę mnie takze dopisać do listy. Pozdrawiam
Siodel Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 proszę dopisac moją skromną osobę wraz z towarzyszką
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To już chyba ostatni moment, żeby wpisać się na listę uczestników. Zarówno @Kisiel jak i właściciel gospodarstwa agroturystycznego "Pod Kogutem" muszą wiedzieć ile osób będzie na ognisku.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Grzesiu dopisz morwa37+córka
kempes1972 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Niestety ja mimo wcześniejszej deklaracji na ognisko nie pojadę . Sprawy rodzinne i nie tylko. Na mszy oczywiście będę.
Kubus Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam Jak zwykle na ostanią chwile Postaram sie pojawić !happybth
Glub Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No i zostałem zrobiony na szaro przez kolegę z pracy... Se prywatnie poszedł na msze zostawiając mnie na cały dzień w pracy... Tak wiec koledzy. Nie zobaczę się z wami ani na mszy ani na ognisku.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 UWAGA Lista zamknięta. Jeżeli ktoś niezapisany chce przyjechać jest około 10 miejsc na podorędziu. Ostatecznie mamy opcje za 25zł wzbogaconą przez gospodarza o salę w razie niepogody i grilla z kucharzem więc będzie alternatywa ognisko/grill. Lista uczestników połączona z lista wpłat jest uporządkowana alfabetycznie. Osoby towarzyszące bez własnych nicków są podczepione pod osoby z którymi przybyły. Lista będzie wyłożona na barze - proszę podchodzić i płacić za imprezę osobiście w kasie. Zostanie to odnotowane. Bardzo proszę nie zapomnieć ani nie uchylać się od zapłaty gdyż postawi mnie to w niezręcznej sytuacji względem gospodarza Proszę spojrzeć na listę - łatwiej będzie się potem znaleźć NADUŚ
helmutek76 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 TYch, których nie mogło dzisiaj być z nami na rozpoczęciu i na ognisku - szkoda było to jak zwykle niesamowite przeżycie.... W wolnej chwili podziele się zdjęciami
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Spotkanie "pod kogutem" zostało przygotowane perfekcyjnie. Kisiel !OKK . Morwa, dzięki za pyszne ciacha. !scooter
Kordian Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No i jak już dobiłem do domku po ognisku. !scooter Było bardzo fajnie , spotkać skuterową brać przy kiełbasce.. A tak na poważnie to taka okazja jest dobra do spotkania się i rozmów, bo jednak nie wszyscy widzimy cię tak często w tak licznym gronie.
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Było bardzo fajnie, chociaż godzina troche późna i było wracać chłodnawo !holiday Zwłaszcza, że po uroczystosciach na pl Piłsudskiego, zdążyłem tylko "górę" założyć "motocyklową"... Mariusz raczył zauważyć moje "motocyklowe laczki"... !holiday Kiełbaskę dopełniłem ciasteczkiem od żonki Roniego , napiłem się herbatki, zamieniłem parę słów i trzeba było jechać. Na przyszłość musimy się organizować troszeczkę wczesniej. Żeby można było pogadać dłużej !OKK Kisiel, tekst o smalcu - bezcenny !scooter Dzięki za organizację pzdr
MARCVS Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Kisiel się sprawił na medal My z Kordianem wracaliśmy w totalnym heblu!!!! !holiday W Kozienicach u Kordiana termometr pokładowy wskazywał 8 stopni Celsiusa !holiday Popieram w całej rozciągłości wniosek Szorstkiego trzeba zaczynać trochę wcześniej !holiday Dzięki wszystkim za spotkanie !!!!! A Worlanowi za doprowadzenie na miejsce !piwko !OKK Oby następne spotkania były tak samo udane i nieco dłuższe !holiday Pozdrawiam !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 W Kozienicach u Kordiana termometr pokładowy wskazywał 8 stopni Celsiusa !scooter a mój w Częstochowie pokazywal 2 st. C !OKK dzięki za miłe spotkanie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Raz jeszcze dziękuje wszystkim za przybycie Dwie wybrane fotki: Grupowe Valdi z gipsem Klubowym
MARCVS Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a mój w Częstochowie pokazywal 2 st. C Jestem pełen podziwu dla Twojej desperacji Joasiu!!! !V Wiem co to jest nocna jazda w takim heblu Wracałem kiedyś z pielgrzymki z Częstochowy przez Warszawę potem trzy dni w łóżku leczyłem zapalenie stawów Teraz przy każdej okazji dają o sobie znać Uważaj na to Zdrowie jest tylko jedno Pozdrawiam i dzięki że byłaś z nami Do zobaczenia następnym razem na
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a mój w Częstochowie pokazywal 2 st. C Jestem pełen podziwu dla Twojej desperacji Joasiu!!! Wiem co to jest nocna jazda w takim heblu !YES Wracałem kiedyś z pielgrzymki z Częstochowy przez Warszawę potem trzy dni w łóżku leczyłem zapalenie stawów Teraz przy każdej okazji dają o sobie znać Uważaj na to !OK Zdrowie jest tylko jedno !YES Pozdrawiam i dzięki że byłaś z nami Do zobaczenia następnym razem na !TAZ e tam desperacja , jak się wyjechało było trzeba wrócić do domu :) a tam czekali mimo późnej/wczesnej pory ... córcia z goracą herbatą i tato ze śliwowicą warto było jechać :)
helmutek76 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 @Joasiu: Warto mieć dom, do którego chce się wracac .... :-)
Rekomendowane odpowiedzi