Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2010 GŁOSOWANIE: Trudno, co zrobić ? Niech będzie ognisko, bo jeśli dobrze rozumiem w opcji pierwszej ogniska brak ? KOMENTARZ: W mordę... ale mamy inflację , no dobra, miały być cuda... Żeby chociaż taka inflacja (50%) miała też przełożenie na zarobki... !OK pzdr
Klubowicze valdi Opublikowano 5 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2010 W pierwszej opocji ognisko w polu nad wodą?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2010 GŁOSOWANIE:Trudno, co zrobić ? Niech będzie ognisko, bo jeśli dobrze rozumiem w opcji pierwszej ogniska brak ? KOMENTARZ: W mordę... ale mamy inflację , no dobra, miały być cuda... !happybth Żeby chociaż taka inflacja (50%) miała też przełożenie na zarobki... !OK pzdr Ognisko jest w obu opcjach. Różnica to sala+muzyka. W zeszłym roku mieliśmy opcje 1 więc z tą inflacją nie jest aż tak źle !wchair wzrost ceny jest ale pamiętajcie że kazałem doliczyć ok.20% więcej porcji bo ostatnim razem jakoś nie wydało
Glub Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Proszę o wybranie opcji w sondzie którą dołączam do wątku.Upps - na naszym forum nie da się dołączyć sondy - zrobiłem osobą TU bo najwyższy czas zmienić silnik forum na vBulletin™
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2010 Proszę o dopisanie do listy : Ewik i Wrzonio.
dr.big Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Bede sie oczywiscie staral, zeby w koncu !happybth "zezrec" troche tej kielby !happybth ... PS. Glosowalem na sale i miuzik ... Jako, ze kurs euro "mocno" spada, piec zeta postaram sie pozyczyc od kogos na "wieczne nieoddanie" !happybth !happybth ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2010 i mnie proszę dopisać do listy
szuwarek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pierwsza kiełba w tym roku ślinka ... Szuwarek i Meduza obecni.
Więcek Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Więcki się meldują na ognisku Młody Więcek oraz Więcek
Glub Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 A ja się muszę odmeldować Na mszy będę ale potem śmigam na urodziny swojej prywatnej. nosz fak. urodziny przełożyła z 25 na 17.... kwietnia nie wiem czy mam płakać czy wyć ;)
M_Pajak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mnie też proszę dopisać , ale tylko na mszę . Niestety mam imprezę w domq i muszę być na niej , lecz myślami będę z Wami na tym ognisku .
monk Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 poproszę o update: monków będzie dwóch (wersja light, stricte ogniskowo)
Sympatycy Kisiel Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mnie też proszę dopisać , ale tylko na mszę . Niestety mam imprezę w domq i muszę być na niej , lecz myślami będę z Wami na tym ognisku . Na mszę jest wstęp wolny - bez miejscówek. Temat dotyczy ogniska. I przestań się mazać ... chłopaki nie pałczą
Glub Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobry sex załatwi sprawę z płaczem chłopaki nie płacą
M_Pajak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Co ja biedny poradzę . !sciana . Same się wylewają . Tak bym chciał tę kiełbaskę skonsumować , lecz nie będzie mi to dane . !sciana . W przyszłym sezonie nie odpuszczę . !OK
Wojtecki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dopiszcie mnie prosze do kielbasy przy malym ogniu duzego sie boje.
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wszystko wyglada na "wyprostowane" ... bede !YES ...
M_Pajak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Kombinuję , kombinuje . A może się uda , zdarzają się i cuda . Połowica wstępnie wyraziła zgodę . !YES
Sacetti Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Poproszę o wciągniecie mnie na listę Mam jeszcze pytanie do osób przybywajacymi z dziećmi, w jakim wieku sa Wasze latorośle, bo może wtedy żonkę i córkę bym dopisał - podjechałyby 4oo.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzieci są zwykle w wieku wszelakim - na terenie jest mini zoo i plac zabaw dla dzieci. Możesz śmiało zabierać żonę i dziecka.
Sacetti Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 O fajnie, czyli szęściolatka nie powinna się nudzić. Zarzucę hasło żonie, niech decyduje. Ja przyjeżdżam !OKK .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jeżeli ktoś z Was w związku z żałobą narodową wolałby nie przybywać na ognisko proszę o wysyłanie PM'ów - będę wykreślał z listy. Po przemyśleniu i wstępnej dyskusji tematu nie widzę na razie potrzeby odwoływania ogniska. Stanie się tak tylko w przypadku gdyby zdecydowana większość zrezygnowała z przybycia. Niezależnie od wyników sondy odpuścimy sobie huczną zabawę przy muzyce i w ten sposób damy wyraz poszanowania dla ogłoszonej żałoby. [']
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Po głębszym przemyśleniu jestem mimo wszystko za nie odwoływaniem spotkania ogniskowego... Oczywiście żadnej muzyki itp.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Niezależnie od wyników sondy odpuścimy sobie huczną zabawę przy muzyce i w ten sposób damy wyraz poszanowania dla ogłoszonej żałoby. ['] Spotkajmy się. Tak jak piszesz Kisiel. ['] pzdr
Rekomendowane odpowiedzi