-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 impreza za 2 tygodnie zapytanko wyjazdowe - kto kiedy jedzie i z kim ?? Ja bym się chętnie do kogoś podpiął, tudzież 3-4 osoby mogę wziąć do siebie do autka !happybth - którakolwiek opcja mi odpowiada ... jakieś propozycje ??
Klubowicze robson Opublikowano 1 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2010 Chyba skutem nie za bardzo , ale liczę na Upior że mnie zabierze !happybth , jeśli nie to pozostaje PKS !happybth P.S. Dee Jay -Chyba nigdy Cię nie widziałem na skucie !happybth
jack daniels Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Liczę na Lucjana73 jak wszystko w planach się poskleja to mam nadzieję że mnie dostarczy. Pozdrowienia dla wyżej wymienionego. J.D.
Abach Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ja ze Smerfetką wybieram się najlepszym samochodem na świecie !tut Niestety jest tylko dwuosobowy !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2010 Administrator Opublikowano 1 Marca 2010 Ja ze Smerfetką wybieram się najlepszym samochodem na świecie !piwko Niestety jest tylko dwuosobowy !happybth Abach, nie mów, że kupiłeś Smarta FT !happybth !tut
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Chyba skutem nie za bardzo , ale liczę na Upior że mnie zabierze !happybth , jeśli nie to pozostaje PKS !happybthP.S. Dee Jay -Chyba nigdy Cię nie widziałem na skucie !tut no bo ja nigdy nie miałem skuta ...
Tomekgdz Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ja ze Smerfetką wybieram się najlepszym samochodem na świecie Niestety jest tylko dwuosobowy !happybth Abach, nie mów, że kupiłeś Smarta FT !piwko !tut ZAŚ OBLEWANIE !happybth Koledzy Ja z Grudziądza mogę zabrać 3 osoby
Abach Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ejj to Wy nie wiecie jaki samochód jest najlepszy na świecie? SŁUŻBOWY !happybth
Marynarz Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ejj to Wy nie wiecie jaki samochód jest najlepszy na świecie?SŁUŻBOWY A jakim samochodem można podjechać z prędkościa 100 km/h pod krawężnik ? - służbowym (też ).
Rekomendowane odpowiedzi