misioooo Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Ja onetom i innym takim nie wierzę. Od kilku lat sugeruję się tylko i wyłącznie jednym portalem - mają zajefajnie wysoką sprawdzalność do dwóch dni w przód (oraz mniej więcej trafnie do tygodnia). Jutro: Accuweather - 28 marzec Słońce i chmury przelotne. Bez deszczu !sciana
BiG Z Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 no dobra Paweł!zobaczymy!jak coś będzie na Ciebie:)
misioooo Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 BizG zaproponował alternatywę (w związku z niepewną aurą). Sulistrowiczki - skansen, po drodze fajna knajpka. Ewentualnie może być? Jest bliżej i w razie burzy z piorunami szybciej do domu/do celu zawiniemy !sciana
BiG Z Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 grunt ze mamy 2 opcje a jutro w zaleznosci od sytuacji na bielanach zdecydujemy.moze ten skansen nie jest niewiadomo jaki ale zawsze cos innego,nawet nie wiem czy cos sie tam placi chyba jest za darmo, a wdrapac sie mozna na radunie..taka gorke..nie jest to jakis mega ciezki szlak ale daje rade.jutro na miejscu pomyslimy..
Gość Set Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam w tej chwili w Wałbrzychu jest czarno nie zapowiada się wesoło,co robimy? !OKK
Gość Set Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Teraz byłem z pieskiem i z tego co widzę od strony Wrocławia ładnie się przejaśnia chmury przesuwają się w stronę Jeleniej Góry nie wiem jak będzie dalej? !OKK
misioooo Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 We Wrocławiu chmury minimalne, słoneczko świeci. Asfalt suchy. Zapowiada się w miarę ładnie, ale... Deszczyki przelotne w prognozie. Ja byłbym za Sulistrowiczkami jednak w razie "W". Set telefon jakiś do ciem poproszę !OKK
Gość Set Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Wysyłałem do Ciebie na e-mail ale jak nie dotarło to proszę 502 981 076 Olgierd. !sciana !OKK
Tomcio92 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Niestety muszę odwolać swoje przybycie, !OKK sprawy rodzinne,życzę bardzo fajnej zabawy,i do następnego razu.....
Gość Set Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ostatnia wiadomość w Wałbrzychu znowu chmurki i mokro !OKK
misioooo Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Spoko, rodzina najważniejsza !OKK Czyli kierunek Sulistrowiczki chyba, jak u Ciebie mokro (wiatr we Wrocławiu słaby, w stronę Wałbrzycha wieje).
BiG Z Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Przybycie na miejsce... Nie wiadomo gdzie, ale fajnie potężny moment obrotowy przeniesiony na tylne koło Kymco spowodowało rozrzut ściółki tudzież błota, a że woody jechał zaraz za to wziął to na siebie Trzy dorodne rumaki dolnośląskich muszkieterów - postój w skansenie pod sulistrowicami Wstępna propozycja zlotu na burgmanię 2011:)WYSOKI STANDARD OBIEKTU Wydzielony parking dla zlotowiczów. Aneks kuchenny w trakcie realizacji Węzeł sanitarny - jakby ktoś źle się poczuł tutaj można spłacić dług naturze.,ale oficjalnie ujęcie wody pitnej,że niby piję Standardowe wyposażenie chatki w wersji "all inclusive". Chata z apartementem kominek ekstra!!! "To krosy czy enduro jakieś, że tak w środek lasu w błocie?" Gościnność nie zna granic - całe miasto nas witało i żegnało! "Pierwsza grupa zbliża się do linii mety... ee... wkrótce pierwsi zawodnicy przyjadą na metę" (słowa komentatora jak dojeżdżaliśmy do mety) Plan zlotowiska - jak widać teren rozległy i nieco grząski.
misioooo Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Wypad udany Aura też nie była wcale taka zła. Skansenik przed Sulistrowiczkami, wycieczka po błotnych drogach (Xciting nie radzi sobie - wyrzuca błotko spod koła na innych, ale do przodu nie chce chętnie przeć ). Potem McDonalds w Świdnicy (a co - jak jeździmy to jeździmy, a nie wszystko na miejscu) i do Wrocławia za szalonym kierowcą zielonego busa (70 w wioskach, 50 poza i gaz/hamulec/gaz hamulec w kółko) - brawa dla tego Pana Szkoda, że tylko 3 nas się zebrało. Tomcio czemuś znaku nie dał? Pod makiem przy szczytnickim czekaliśmy do ok 10:30... Następnym razem obiad stawiasz ;P
Enek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Qrcze-żałuje ze nie mogłem jechac(ale tak jak mowilem misioooowi przez tel. nie moglem-sprawy rodzinne) Nastepnym razem jade na 100% no chyba ze znowu mi cos wypadnie a szykuja sie 2 wesela i chrzciny ,wiec 3 weekendy odpadna i swieta To kiedy nastepny wypad???
Woody Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Kolega w środku jechał za kolegą z lewej i takie były efekty jego jazdy slajdami
jack daniels Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Pierwsze koty za płoty. Cieszę się że wyprawa udana i żałuję że tym razem grypsko pokrzyżowało mi plany. Foty fajowe więc sądzę że wrażenia nie gorsze. Pozdrawiam i do następnego razu J.D. P.S. Mam jeszcze 6 wolnych miejsc na Las Woda & Blues w wekend pierwszomajowy. Można by przy okazji przeprowadzić dolnoślaską integrację.
misioooo Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 j.d. ja pewnie zajadę na blues wodny na jeden dzionek - chyba nie trzeba biletów wtedy zakupować? Z rana przyjadę, po południu do domciu.
BiG Z Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ogólnie facet z zielonego vw transportera był nieziemsko głupi!!szkoda ze było nas trzech ale takich dwóch jak nas trzech to nie znajdzie ani jednego.wypad udany, trochę się człowiek oderwał od codzienności.następnie w ramach zaopatrzenia chcemy się wybrać do knedlików na granice ano rumiku kupić albo jaaaakiego bazancika zlatego...więc hej hopki do kopki...ale nie ma że to se ne da..musim jechać motorkami !scooter Las Woda & Blues?o co chodzi bo nie trybię co to za impreza?
jack daniels Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 BiG Z kuknij na dział "imprezy podruże", a wszystko będzie jasne. Jeśli zaś chodzi o Czechy to wrazie co mogę Was przeciągnąć wzdłóż Karkonoszy po ichnej stronie z Jauszyc przez Harrahow, Spindlerowy Młyn i Pec na Oraj. Pozostawiam temat na przyszłość do obgadania, proponuję okres wakacyjny. Pozdrawiam J.D. !scooter misiooo tak jak pisałem na forum wstęp na wszystkie imprezy bezpłatny.
Tomcio92 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Tomcio czemuś znaku nie dał? Pod makiem przy szczytnickim czekaliśmy do ok 10:30... Następnym razem obiad stawiasz ;P Obiad chętnie postawię !V ale pisałem wcześniej że niestety nie dam rady Fajnie że wyjazd się udał następnym razem żeby się waliło i paliło to jadę !OKK
Rekomendowane odpowiedzi