Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość michu044
Opublikowano

A tak chciałem z wami jechać, no ale cóż w weekend jestem w szkole... może innym razem. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• misioooo

16

• Woody

13

• BiG Z

13

• jack daniels

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Troche mi sie sprawy pokomplikowaly.Bede robil wszystko zeby pojechac ale nie wiem czy sie uda. Jeszcze dam znac tu albo na kom.

pozdro

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi, to mi pasi ten mak koło ikei, a prawdopodobieństwo mojego uczestnictwa oceniam skromnie na 90% (bez wliczenia czynników pogodowych !OKK )

Opublikowano

No i d...a :lol: właśnie zwaliła mnie z nóg grypa, a tak chciałem spotkać krajan w realu.

Mówi się trudno, może spotkamy się następnym razem. Może na Las, Woda & Blues nad jeziorem sławskim. Pozdrawiam i życzę udanego wypadu J.D. !OKK whist

Opublikowano

Zgłaszam również swoje przybycie !scooter i tak sobie myślę że jak będziecie jechać na bielany,to może zgarniecie mnie z Grunwaldziego :rolleyes:

Opublikowano

Mam nadzieję że relacja i foty z pierwszego wspólnego dolnośląskiego wypadu w sezonie będą udostępnione na forum.

Dróg szerokich i błękitnego nieba!!! :rolleyes: !scooter !wchair J.D.

Opublikowano

J.D. to żeś trafił. ja juz na poczatku miesiaca mialem nawet w bonusie grype zoladkowa wiec juz chyba limit wyczerpalem na sezon.oby:).sprobuj wydobrzec moze sie uda.w razie co bedziesz jechac w srodku zeby Cie nie przewiało:)co do grunwladu to nie bedzie problemu raczej, bynajmniej :rolleyes: a foty zrobimy jakies. wezme aparat i damy rade.boje sie cholera o pogode niestety...ech:(na upartego mozna jechac w kondomach przeciwdeszczowych, ale co to za przyjemnosc.a woody to bardzo fajne pomysly podrzuciles.trzeba bedzie w miare mozliwosci ową ofertę realizować!

Opublikowano

BiG Z!!! Dziękuję za propozycję jazdy w środku kolumny, ale niestety tym razem wymiękam.

Trzymam za słowo i czekam na relację i fotki. Oby się Wam jak naj!!! J.D. :rolleyes: !scooter !wchair

P.S. Pogodą zaś się nie przejmujcie, to mogą być "Strachy na Lachy"

Opublikowano

ZBigu:

Miło mi to czytać - ja się wybieram na te wycieczki tak czy inaczej, tylko nie wiem kiedy !scooter

ale będę informował na bieżąco :rolleyes:

JD:

Zdrowiej szybko!

Opublikowano

Woody. Dzięki i do zobaczenia następną razą J.D. :rolleyes: !scooter !wchair

Opublikowano

woody informuj koniecznie!moze sie uda podpiąć pod ekipę i/lub zmontować jakąś. :rolleyes:

Opublikowano
woody informuj koniecznie!moze sie uda podpiąć pod ekipę i/lub zmontować jakąś. :rolleyes:

... podpiąć pod ekipę, czyli mnie i ...

... mnie? !scooter

Opublikowano

co do grunwladu to nie bedzie problemu raczej

No to może będę czekał na orlenie obok galerii grunwaldzkiej około 10,15 i jeszcze jedno,jedziecie sami czy z Połowicami ?bo moja małżowinka się dopytuje czy przypadkiem nie będzie sama :rolleyes:

Opublikowano

Tomcio moja zostaje ze szczeniakiem (nie będzie krzyczeć nad uchem "Szybciej szybciej" ;P ).

Ale niech się twa luba nie martwi - damy radę. Jakby co ja mam wolne miejsce z tyłu (po 250ccm na głowę przypadnie), aby nie zamulać maszyny mniejszej.

Opublikowano
Tomcio moja zostaje ze szczeniakiem (nie będzie krzyczeć nad uchem "Szybciej szybciej" ;P ).

Ale niech się twa luba nie martwi - damy radę. Jakby co ja mam wolne miejsce z tyłu (po 250ccm na głowę przypadnie), aby nie zamulać maszyny mniejszej.

No to gitara :rolleyes: tak czy siak ja się melduję :lol:

Opublikowano

Ok 10:10/10:15 koło McDonaldsa przy BP (przy krzyżówce koło mostu szczytnickiego). max 5 min czekamy i lecimy dalej :rolleyes:

Opublikowano
Ok 10:10/10:15 koło McDonaldsa przy BP (przy krzyżówce koło mostu szczytnickiego). max 5 min czekamy i lecimy dalej :lol:

Ok, 10,10 melduję się na parkingu obok "maka" do zobaczenia :rolleyes:

Opublikowano

Jako że jestem z Wałbrzycha też się zamelduję :lol:

Opublikowano

no to Set na nas bedzie czekac w Walbrzychu z tego co rozumiem.Patrze na pogode i widze ze bedzie znosnie na jutro wiec damy rade.no to widzimy sie w takim razie...ha ale fajnie !OKK :lol: no i najważniejsze ZMIENIAMY CZAS O GODZINĘ DO PRZODU Z ZIMOWEGO NA LETNI!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Opublikowano
no i najważniejsze ZMIENIAMY CZAS O GODZINĘ DO PRZODU Z ZIMOWEGO NA LETNI!!!!!!!!!!! !sciana

to o której się spotykamy? :angry:

Opublikowano

ty mnie nie podpuszczaj bo pomyle sie jak orłoś w teleexpresie kiedyś:angry: !sciana

Opublikowano

Czyli, że jak niby? mam krócej spać? !sciana

Ale dobrze - piesek o 5 codziennie robi pobudkę. Teraz będzie o 6 !wchair

W chwili obecnej pogoda... Paskudna :angry: Jutro ma być ładniej, lekko pochmurnie i bez kropidła z nieba.

Poproszę może wasze telefony komórkowe na PW. Jutro przed wyjazdem jeszcze podzwonię, aby potwierdzić.

Opublikowano

Ja tam zamierzam być na czas...

... letni oczywiście :angry:

Ale jakoś nie mogę uwierzyć, że jutro będzie słonecznie i sucho, albo chociaż sucho... !sciana

Opublikowano

no i prosze teraz za oknem slonce i temperaturka lekko wyzsza.szczerze powiedziawszy sam mam lekko stracha nie tyle o temperature tylko o syf z drogi-mokra nawierzchnia i sliska, no i wiatr.mi nie zawadza ale malo przyjemnie sie jedzie.temperatura jest ok.nie spieszmy sie z wyjazdem w sensie na sile.bezpieczenstwo najwazniejsze ale i przyjemnosc z jazdy.o 9.30 obddzwaniamy sie i decydujemy ostatecznie, ale trzeba byc dobrej mysli!na portalach pogodowych jednomyslnie pokazuja slonce i 12 stopni wiec luzik.zastanawiam sie czy brac ocieplenie do spodni czy nie...bo z kurtalka to duuuzo szybciej i praktyczniej.

Opublikowano

Onet: 11'C, lekkie zachmurzenie

Gazeta: j.w, deszcz wieczorem

ICM/Meteo: 12'C, lekkie opady

Pogodynka: 10'C całkowite zachmurzenie

Meteogroup: 12'C, lekkie opady

...i komu tu wierzyć?

Tydzień temu miało być zachmurzenie bez opadów w sobotę - jak się ubrałem, coby zrobić przegląd rejestracyjny, to sie rozpadało, a jak wróciłem - deszcz się skończył !sciana

Ciekawe jak będzie jutro...

15:15 - na Maślicach pierwsza burza z piorunami w tym roku :angry: