Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jakiej marki skuterem obecnie jezdzisz?

Jakiej marki skuterem jezdzisz?  

522 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miasto penetruję Kymco Agility City 125 ale w trasie brakuje mu nieco ciągu. Wtedy do akcji wkracza Kymco People GT 300i :) . Tego długo nie zmienię -jest rewelacyjny ale szybę trzeba bezwzględnie dołożyć .

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• zx_space

4

• kmodzele

3

• RONIN

3

• Urbi

3

Opublikowano

Jestem tu na Burgmanii niedawno mam Kymko GranDinka 125 z planami na 400-tke.jest to mój pierwszy skuter wcześniej był mały czoper ale krótko.Gdy zamieniłem czoper na skuter to zakochałem sie w skuterach,cześciej zaglądam na ;Skuterowo.com;tam mój profil jest bogatszy o fotki z moich wycieczek przeważnie samotny; :Czerwony Szerszeń:; pomyka po Polsce bo w mojej okolicy nie mam z kim .Na trasie 90-100 km/h to taka swobodna prędkość --i ja wszystko widze i mnie widzą .To chyba mój pierwszy post na ;Burgmanii pozdrawiam wszystkich skuteromaniaków L w G i na asfalt

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sympatyczny,niezawodny SYM GTS 250

Opublikowano

Kymco, jak w podpisie... poprzednio były moto, potem mały Zipp, Piaggio i teraz jest Kymkacz :)

Opublikowano

Witam,

Ja ujeżdżam SYM GTS 125, pierwszy sezon. Nie jest to demon prędkości jednak daje jakieś poczucie tego czym może być jada na skuterze. Obecnie szukam czegoś mocniejszego bo po przejechaniu paru kilometrów mocy brakuje coraz bardziej,

Pozdrowienia dla wszystkich 125-tek

• Sympatycy
Opublikowano

Po Majesty 250 zmieniłem na Yamahę Majesty 400. Zdecydowana różnica w prowadzeniu, szczególnie jak po kółkach 12 zmieniłem na 14 cali. no i czuje się już tę moc szczególnie jak minie 60 km/h. Następny będzie 600 !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Po dwóch sezonach na Hondzie Jazz NSS 250 przesiadłem się na włoskie PIAGGIO X8 400ie.

Jest inaczej ale też bardzo fajnie...

Opublikowano

Jeszcze mój wysłużony Burek 400, a juz za kilka dni nowiutka Honda Forza 300. Nie mogę się już doczekać. Pozdrawiam i szerokości życzę

Opublikowano

SYM maxsym 400i.

Opublikowano

Kymco, nieprzerwanie od 2004 roku, najpierw Super 9 a od 2006 Xciting 500 :Jumpy:

Opublikowano

Poprzedni sezon Satelis 250, a teraz Burgman 400 2007r - zdecydowanie rewelacyjny:D

Opublikowano

Suzuki Burgman 650 z 2007

• Sympatycy
Opublikowano

Burgman 650 z 2008

Opublikowano

Mam burgmana K5 a żona majesty yp250 no i na to nie mogłem dać już głosu ...

sam się zacytuję ale ja mam K5 a żona K4 ale zrobiony na poliftowego K5

Opublikowano

Piaggio MP3 250. Jest to mój pierwszy skuter. Moja miłość od pierwszego spojrzenia :)

• 1 miesiąc temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

A ja nadal szukam mojego ideału... i chyba w końcu znalazłem.

W ubiegłym sezonie jeździłem Jazz'em (miałem też Pantheona), i szukałem skutera, który właśnie wygląda podobnie jak Jazz oraz Forza, z podobną pozycją za kierownicą do tych skuterów, ale z mocniejszymi mięśniami i sercem bijącym np. podobnie do Piaggio X8 400ie oraz możliwościami załadunku jak w X8, którego użytkowałem w tym sezonie...

Szukałem, analizowałem i w końcu znalazłem. Mój wybór padł na Yamahę Majesty 400. Jest przepiękna, bardzo wygodna, pakowna i jeździ super. Piękna i dynamiczna linia, chyba najładniejsze zegary, wygodna kanapa, komfortowe zawieszenie, świetne hamulce, duży choć specyficzny, asymetryczny schowek pod kanapą. Spełnia wszystkie moje dotychczasowe oczekiwania i postawione wymagania. Więc teraz mam "organki" jak mówi mój kolega - mechanik z serwisu Hondy :beer: bo przecież YAMAHA robi najlepsze organy i wzmacniacze...

Opublikowano

Królem z roku 2009. Pierwszy skuter strzał w 10.

• Klubowicze
Opublikowano

Burgman 650.

Wskoczyłem na niego odrazu z 50-tki.

Jeżdżę codziennie po mieście i obawiałem się, że taki duży nie da rady, ale spokojnie daje radę.

O komforcie króla to chyba nie ma co się rozwodzić :beer:

Pozdrawiam wszystkich i życzę zadowolenia ze swoich maszyn, niezależnie od marki i mocy.

Opublikowano

Yamaha Majesty 250 z 2003 roku super sprzęcik jak na początek

Opublikowano

Majka 250

a wcześniej przez 5 lat 50-tki

szerokości i szybkiej wiosny :beer:)

• Sympatycy
Opublikowano

na dzień wczorajszy, dzisiejszy i jutrzejszy będę śmigać kymkaczem-pomykaczem wdzięcznym skuterkiem o wyglądzie "50"-tki Kymco Grand Dink 250

Opublikowano

Przesiadka z X9 na T-Maxa

Opublikowano

Ja spadłem z kozy Scarabeo 500 na byka GP 800 ;-)

Opublikowano

Z Kymco GD 50 przesiadlem się po zrobieniu kat. A na AA500 i po bardzo udanych dwóch sezonach rozglądam sie za czyms młodszym o podobnych możliwościach zaladunkowych i parametrach użytkowych, glownie walorach turystycznych, bo w trasach zrobiłem większość przelatanych km.

Opublikowano

Ujeżdżam 2oo od 2006. Do 2009 to Suzuki Bandit 600S. Później do końca 2011 Honda CBR 600F. Następnie do teraz Suzuki Burgman UH200. W 2012 równolegle też Honda CBR 1000.

A od dwóch tygodni Suzuki Burgman AN650. Niech tylko sprawuje się tak dzielnie i bezawaryjnie jak UHatek!