Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Konkurs skuterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :P

Tak jest Marynarz , luzik bo o to chodzi :) .

Tak tylko na marginesie bo nie daje mi spokoju , czy ten ZACNY sprzęt pod Ojcem Dyrektorem to nie jest czasem jakaś odmiana ZACNEJ marki :) , mam na myśli oczywiście Hondę :P;) .

grrrr.... Yamaha tylko jest zacna.. dobra, dobra... kłócić się nie będziemy o to ... :P każda Japońska jest zacna ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Coby nie mówić, piękna Włoszka to to nie jest, tylko jakaś dalekowschodnia ch....a...

:P;)

pzdr

Opublikowano

Szorski pewnie już sobie "ostrzy ząbki" na tą piękną nagrode w konkursie i chce sie podlizać jury :):P że niby nagroda fajna ,bo z ukochanych włoch ;)

Opublikowano

Marynarzu, ZACNA jest tylko jedna -> Honda SW 600 :) :) . Nie wiesz o tym :P ?

PS. Jako ze Vespe juz posiadam, zrzekam sie nagrody ;) na rzecz ...

Opublikowano

No To pozwolę sobie opisac zdjęcie Artixa . No i zarazem uczestniczyc w tym konkursie .

Gośc na fotce czym się zajmuje , niczym bo na 100 % ma wakacje albo urlop o po prostu odpoczywa a wiadome wszem i wobec że Gośc na takowe sprzęty jest nawiedzony , jak zresztą my wszyscy .

Z jaką prędkością , na pewno z prędkośc ma bezpieczną bo jak widac ubiór jest odpowiedni do jazdy takim sprzętem jak i klimat zmusza czasami do takiego ubioru .

Numer rejestracyjny podany jest na blasze , to znaczy czarne cyferki i literki :) .

Bigu i tak trzymaj :P;) , ZACNA !wchair .

• Administrator
Opublikowano

Gośc na fotce czym się zajmuje , niczym bo na 100 % ma wakacje albo urlop

Wakacje wakacjami ale robota rzecz swieta :D

Jako ze moj superbike zlapal kapcia dostalem w serwisie moto 5 min dostepu do netu free (camela na czas naprawy nie bralem :P )... niestety zaraz musze leciec dalej bo arabskie szpitale czekaja na leki :lol:

Niezle komentarze :D

Pozdrawiam cala Burgmanie z egipskiego wifi.

Ps. Konkurs chyba jednak nie rozstrzygniety bo nie wszystko zostalo odgadniete ;)

Opublikowano

Mariusz sory ale ja myślałem że śmigasz po tamtej ziemi bo akurat znalazłeś czas na wolne :) . A jak widac Kolega pojechał tam ciężko pracowac , to zmienia całkiem temat opisu :lol: .

Pozdrawiam serdecznie i szerokości na !scooter !OKK .

• Administrator
Opublikowano

Upiorku... najwazniejsze to polaczyc przyjemne z pozytecznym :angry:

Artix zamiesci wkrotce kolejne foto (niestety sprzet na ktorym tutaj pracuje nie pozwala na zbyt wiele download#owac), bo trafila mi sie okazja ciekawej zamiany 2oo !scooter :D

dobra, lece dalej bo idzie chyba burza piaskowa :angry:

Pozdrowienia ye srodka pustyni :angry::lol:

Opublikowano

Zgadzam się z całą rozciągłością w temacie , fakt jeśli praca współgra z przyjemnością to nic dodac nic ując . Fakt jest nie do obalenia co zresztą widac na foto , pracowac można wszędzie , nawet na końcu świata jak to nie którzy zwykli powiadac .

P.S

Podaj proszę albo uszczknij rąbka tajemnicy , czy sprzęt na którym śmigasz pochodzi ze stajni ZACNEJ MARKI , tylko cicho sza :angry::angry: .

Pozdrawiam serdecznie :angry: .

• Administrator
Opublikowano

No coz 100 % poprawnej odpowiedzi nie bylo, podpowiem jednak że firma się rozwija pełną parą. Pierdziawka made in china trafiła do pracownika, no a szef jak to szef przesiadł się na Egipskiego Cadillaca wśród skuterów, uchodzącego za szczyt luksusów oraz skuter o wyjątkowej bezawaryjności ni mniej ni więcej Piaggio Hexagon 250, skuter warty każdego szefa. Co prawda zakup wiązał się z wyzbyciem pewnej ruchomości przynależnej do firmy jako kapitał zupełnie nie stały, aczkolwiek ruchomość i tak była leniwa, Camella bo w zasadzie to ona poszła w zastaw wraz z czapką wypełnioną po brzegi gotówką w postaci banknotów 1 $. Jak mawia zaprzyjaźniony Mohammad "very discount preis" co w bardzo wolnym tłumaczeniu oznacza "dobszie dobszie interesa" No pewnie że "dobszie interesa" bo Camella i tak miała przebite numery i cofnięty licznik grubo ponad 3 właścicieli temu, wiec po co tracić ruchomość, a do tego okazało się w reduktor się u niej zacina i nie wrzuca na piachu 4tego biegu. Do tego piła 4 worki wody dziennie, zupełnie nie ekonomiczny pojazd.

My tu gadu gadu o pierdołach a tam fota jeszcze ciepła czeka. Oczywiście tablica imienna, jak wół napisane kto tu rządzi w mieście a w razie problemów dzwonić pod numer 52 16 61 już nie tylko Mohammad wystawia ubezpieczenia.

0000002.jpg

Opublikowano

"k...a to chyba mój" :P no prawie jak mój !scooter Ta tablica na kole - porażka, a co się stało z bokiem bagażnika? Kwas go pochlapał?

Opublikowano

Adam prawie to może i Twój grzej do garażu i zobacz czy stoi :D !scooter .

Bok bagażnika to może zrobili dla nie poznaki , co by dochodzenia nie było !sciana !sciana .

Pogoda jak widac na fotce ładna , tylko śmigac !guns .

Opublikowano

Zauważcie, że opony wyścigowe, super slajki :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dziwię się, że zwracacie uwagę głównie na skuter -> tablica, bagażnik, oponki. :P

Ale, na fotce widać wyraźnie, że jakiś włos się sypnął na twarzy "szefa" :lol: .

Opublikowano
Nie dziwię się, że zwracacie uwagę głównie na skuter -> tablica, bagażnik, oponki. :lol:

Ale, na fotce widać wyraźnie, że jakiś włos się sypnął na twarzy "szefa" :P .

oj Worlan widać że ci tęskno za brudką :(

ale słowo się rzekło !happybth

Opublikowano

Wielki szacun dla biorących udział w konkursie = za zajebiste odpowiedzi. Mało się nie posikałem.

Co do rejestracji - popatrzcie na blachy na nagrodzie. To dopiero zagadka!

Opublikowano

"Nazywam się Burgi, Mariusz Burgi" - to właśnie jest napisane na tablicy, numer to oczywiście numer agenta, a że rozrosły się nam służby to i numer wysoki.

Swoją drogą nie wiedziałem, że polska służba wywiadu przerzuciła się na skutery. No i jakie chody trzeba mieć u dowódcy, żeby zamiast do Afgana lecieć, to siedzieć w cieple, kebaby wcinać i patrzeć się w oczy wielbłądom :lol: ?

Opublikowano
Nie dziwię się, że zwracacie uwagę głównie na skuter ->  tablica, bagażnik, oponki.  :lol:

Ale, na fotce widać wyraźnie, że jakiś włos się sypnął na twarzy "szefa"  :lol: .

Grześ co racja to racja , a jaki poważny . Na pewno praca Go goni i dlatego tylko jedna fotka !happybth .

Opublikowano
(...)Ale, na fotce widać wyraźnie, że jakiś włos się sypnął na twarzy "szefa"  :lol: .

To nie wlos, jest po prostu umorusany pustynnym kurzem i klebami spalin, ktore produkuja rozklekotane ciezarowki !tut :lol: !happybth ...