Pleban Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jako że sezon zimowy spowodował mniejszą aktywność towarzyską, proponuję odbyć w końcu "środową sumę" w piątek 15 stycznia o godzinie 18:30. Po wstępnych ustaleniach proponuję aby miejscem spotkania był nowo otwarty lokal naszego kolegi Ikspila - "Smakosz", który mieści się przy ulicy Bohaterów Monte Cassino w Sopocie. Znajduje się on w bezpośrednim sąsiedztwie Rossman`a i KFC. Ze względów organiazcyjnych, proszę o wstępną deklarację obecności na forum, bądź SMS-em do mnie lub też do mego pseudo brata tfu, ftu Abacha. Liczę na sporą frekwencję, bo dawno Was "mordki" nie widziałem !w00t .
Mareczek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja na pewno nie wpadnę, pracuje na II zmianę
Klubowicze dziadek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2010 Pozdrawiam wszystkich przyjadę DO ZOBACZENIA DZIADEK
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemka .Niestety ale nie mogę dołączyć w piątek na "środową sumę" Życzę udanego spotkanka !scooter . Pozdrawiam Siemik
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Hejka my postaramy sie tez wpasc !scooter
Pleban Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Hejka my postaramy sie tez wpasc Słodki losie!! Romeo żyje !scooter
Pleban Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 A kij w oko! Raz się żyje. Post pod postem. Najwyżej Artix mnie zabije !OK Dziękuję wszystkim za spotkanie i załączam przy okazji KILKA FOTEK.
eMKa Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zazdraszczam, oj jak ja zazdraszczam !OK Ale "take życie": dla jednych karnawał, a inni muszą jakoś przeżyć te coroczne przemiłe spotkania na linii duszpasterz-owieczki . Nie żebym narzekał...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 hej fotki plebani super zwłaszcza zdjecie kudłatego i mniej kudłatego niech zazdroszcza których nie było mam nadzieje ze nowy lokal zmobilizuje nas do tego bysmy srodowe sumy odnowili !OK
Gość elwood_blues Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 A ja nie wpadnę bo już wpadłem 15 lat temu, a poza tym za DALIEKO mam... Ale pozdrawiam wszystkich serdecznie ...
Rekomendowane odpowiedzi